2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya bende oyle sonucta bu sitede hepimiz gebe degilken arkadaslik kuruyoruz olunca insan mutlu oluyo ne biliyim hepimiz olalim insallah hemen

Günaydın benim bat 4 kasım bir haftadır kasiklarim agriyo iğne batar gibi bi giriyor canım aciyo sabah pepme gibi akıntı olmuş anlamadım ya zor kalkiyom sabahları akşama kadar uyukluyorm

Gercekten mi ya insallah bu ay olmazsa aldim cunku bi dahaki ay siparis vereyim ben bi tanesine 40 verdim burda oyle fiyati bilmiyodum vallahi cok saol canim ya
Canım bu markayı burdaki arkadaslarda çok iyi diyor haberin olsun kullanyım bakalım bende olurda inş gerek kalmaz o zaman sana

süpersin canım ya:) sendeki kafadan istiyorum suanda

oyyyy kuzum ne mutlu bana sana umut olduysam dualarımdasınız inşallah hepimiz burden hamiş haberimizi vericez birbirimize olumsuz düşünceler uzak olsun bizden

Canlarım 26 ekim evlilik yildonumumuz o yuzden ben carsamba sabah yapayim siz de persembe sabah yapin 2 ayri heyecan yasayalim:)

valla canım ben Sabah yapamam işe geliyorum çünkü ama akşam yaparım varsa zaten herhalukarda çıkar yoksa da sağlık olsun biraz daha beklerim kan testi yaptırırım tabi eğer o zamana kadar olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…