Ya bende oyle sonucta bu sitede hepimiz gebe degilken arkadaslik kuruyoruz olunca insan mutlu oluyo ne biliyim hepimiz olalim insallah hemenhaklsıın canım tabi orası öyle. inş. üzülmeyelim hiç birimiz Allah başka keder vermesin.buralara yazalım hamileyimmm diye:)) zaten bi olsam o anki mutluluğumu düşünemiyorum. burdan hamile haberi okuyunca bile gülümsüyorum.
Canım bu markayı burdaki arkadaslarda çok iyi diyor haberin olsun kullanyım bakalım bende olurda inş gerek kalmaz o zaman sanaGercekten mi ya insallah bu ay olmazsa aldim cunku bi dahaki ay siparis vereyim ben bi tanesine 40 verdim burda oyle fiyati bilmiyodum vallahi cok saol canim ya
süpersin canım ya:) sendeki kafadan istiyorum suandaaferin benim kuzuma böyle olumlu düşün olumsuz düşünceleri uzaklaştır bu olmazsa olsun öbürki ay olacak inşallah de kendi kendine üzerinde çok durmamaya çalış tabi biraz zor bende hala zorlanıyorum bu konuda ama yapmaya çalışıyorumsana bişey itiraf edeyim mi ben çok depresif bir insanım en ufak bişey moralimi bütün umutları mı yerle bir edebilir bende çok yıkıldım bu süreçte 2,5 yıldır hep hüsran hep negative en son 2 ay önceki durumda mahvoldum yıkıldım herşeyden vazgeçtim ama sonar dedimki bana bir faydası oluyor mu yooo olumsuz düşünerek bebeğim oluyor mu yooo eee o zaman dedim ebru toparla kendini pozitif düşün burada bikaç kişi de çok duydum pozitif düşünün pozitif olsun demişlerdi o yüzden pozitif düşünüyorum şuan ve adet olsam bile yıkılmıcam başka çözüm yolları arıcam kendi çapımda sende öyle yap kuzum
ay canım benim ya nasıl güzel enerji bu yemin ederim beni bile burdan hareketlendirdin, çok haklısın dediklerinde, senin pozitifliğin tüm forumu etkiler vallaartık en büyük fanınım senin umudun hepimizn olsun inşallah hadi bismillah güne tekrar başlayım ozaman önümüzdeki aya adapte olamam lazı
Kızlaaaar netleştirelim o zaman 27 ekim sabahı ilk idararla yapıyoruz o zaman tamam ayyy çok heyecanlandım@friendly8584 - M mavs 24 obsesif89
yoruluyo insan bi sure sonra canim aliyosun yok aliyosun yok derken aartik almicam ya diyosun sonra ki ay yine heyecan yine alCanım bu markayı burdaki arkadaslarda çok iyi diyor haberin olsun kullanyım bakalım bende olurda inş gerek kalmaz o zaman sana
süpersin canım ya:) sendeki kafadan istiyorum suanda
Canlarım 26 ekim evlilik yildonumumuz o yuzden ben carsamba sabah yapayim siz de persembe sabah yapin 2 ayri heyecan yasayalim:)Kızlaaaar netleştirelim o zaman 27 ekim sabahı ilk idararla yapıyoruz o zaman tamam ayyy çok heyecanlandım@friendly8584 - M mavs 24 obsesif89
kızlaaar cevapp verinn lütfeeenSelamm kızlar,
herkese günaydın.
Doktor bana adetimin 13. günü yumurtlayacağımı söylemişti, bugn adetimin 23. günü ve ovulasyon testim pozitif gibi, sizce ben yeni mi yumurtluyorum yoksa bu hamilelik göstergesi de olabilir mi?
O zaman seni yalniz birakmayayim ben de senle yapayim ikiye iki iki ayri gunCanlarım 26 ekim evlilik yildonumumuz o yuzden ben carsamba sabah yapayim siz de persembe sabah yapin 2 ayri heyecan yasayalim:)
Canlarım 26 ekim evlilik yildonumumuz o yuzden ben carsamba sabah yapayim siz de persembe sabah yapin 2 ayri heyecan yasayalim:)
Kizlar merhaba.. Test yaptım ve tabiki negatif. Sinirlerim bozuldu.
Ağlamak yook bak en azından adet oldun çok beklemedin cnm beraber beklicez gene toparla kendini üzulmek bi işe yaramıyor malesf
O zaman seni yalniz birakmayayim ben de senle yapayim ikiye iki iki ayri gunya birimizinki bari pozitif olsa da sevinsek ya
Hamile olabilirsin cnm inşallah öyledir ama çokta umutlanma biraz dha bekle çalışmaları bırakma yinede :)kızlaaar cevapp verinn lütfeeen
:)) canımm peki test yapsam çıkar mı sizceHamile olabilirsin cnm inşallah öyledir ama çokta umutlanma biraz dha bekle çalışmaları bırakma yinede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?