Yok canim yarin bat ben dayanamayip yaptim ama olsa cikardi cok bet bi negatif cikti.canım benim bozma moralini bekle biraz daha idrar testinde çıkarmak çok zor zaten en garantisi kan testi adet oldun mu peki ?
Canim testin cok net pozitif iki ihtimalde yuksek ya 2.yumurtluyosun ya da insallah hamilesin. Ben hicbi gebeligimde yapmadim ama hamile oldugunda adete yakin bu testin koyu ciktigini goren arkadaslar var burda.kızlaaar cevapp verinn lütfeeen
Selamm kızlar,
herkese günaydın.
Doktor bana adetimin 13. günü yumurtlayacağımı söylemişti, bugn adetimin 23. günü ve ovulasyon testim pozitif gibi, sizce ben yeni mi yumurtluyorum yoksa bu hamilelik göstergesi de olabilir mi?
haklsıın canım tabi orası öyle. inş. üzülmeyelim hiç birimiz Allah başka keder vermesin.buralara yazalım hamileyimmm diye:)) zaten bi olsam o anki mutluluğumu düşünemiyorum. burdan hamile haberi okuyunca bile gülümsüyorum.
Ben adete 5 gun kala silik pozitif gordum gebeliklerimde. Supheli iliskiden 11 gun sonraya denk geliyodu buda.:)) canımm peki test yapsam çıkar mı sizce
Artik sozcukler ifade etmeye yetmiyor duygularimi..ağlamaktan baska bisey gelmiyor elimden .Ağlamak yook bak en azından adet oldun çok beklemedin cnm beraber beklicez gene toparla kendini üzulmek bi işe yaramıyor malesf
canımm peki sıradan bir gebelik testi yapsam çıkar mı sence, batımın geçmesinimi bekleyeyimCanim testin cok net pozitif iki ihtimalde yuksek ya 2.yumurtluyosun ya da insallah hamilesin. Ben hicbi gebeligimde yapmadim ama hamile oldugunda adete yakin bu testin koyu ciktigini goren arkadaslar var burda.
Yok canim yarin bat ben dayanamayip yaptim ama olsa cikardi cok bet bi negatif cikti.
Heyecanlan canım pozitif düşünmek iyidir.sen şimdi böyle diyince bende heyecan yaptım hayırlısı olsun hepimiz için burden haberleşiyoruz canlar pozitif düşünün
Hic umudum kalmadi kuzum ya valla moralim cok bozulducanım o belli olmaz belki geç döllenme dir hemen bozma moralini kırmızı kartı yemeden umut kesmek yok kuzuşum
Aynen canım güzel heyecanlanlar onlar beklemek bile güzelO
yoruluyo insan bi sure sonra canim aliyosun yok aliyosun yok derken aartik almicam ya diyosun sonra ki ay yine heyecan yine al
Canim ben hep labquick markanın ucuz sıradan testi ile ogrendim ama burda baska markalarla yalanci pozitif gören arkadaslar oldu.canımm peki sıradan bir gebelik testi yapsam çıkar mı sence, batımın geçmesinimi bekleyeyim
Evet 26 ve 27 ekimde bize katılacaklar el kaldırsınO zaman teste katilacaklar listemiz asagidaki gibi
GEBELİK TESTİ YAPACAKLAR
26 EKİM ÇARŞAMBA
1- @friendly8584 (Bat31 Ekim)
2- @Busra ozsoy34
27 EKİM PERSEMBE
1-Burcu251 (Bat 27 Ekim)
2- @obsesif89
Listeye katılmak isteyen arkadaslarim olursa seve seve bekleriz:)
Bat yarin.. Bugun test yaptm negatif cikri ama regl olcak gbide degilim gecikmem olursa katilabilirm kuzum.Evet 26 ve 27 ekimde bize katılacaklar el kaldırsın
o markanın testini eczanelerde bulmak da zorCanim ben hep labquick markanın ucuz sıradan testi ile ogrendim ama burda baska markalarla yalanci pozitif gören arkadaslar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?