- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
F fatmaelifnur bence bat 4 kasim icin 26 27 ekim cok erken bence 1 kasim ideal tabi yinede sen bilirsin.Benimki erken olmazmi bat 4 kasım ya
Tamam canım olmazsın inş bebişe beraber şahit oluruzBat yarin.. Bugun test yaptm negatif cikri ama regl olcak gbide degilim gecikmem olursa katilabilirm kuzum.
Hic umudum kalmadi kuzum ya valla moralim cok bozuldu
Canim 23.gunde dollenme icin erken ama ne desem bilemedimo markanın testini eczanelerde bulmak da zorbilemedim negatif görmekten de korkuyorum.
en iyisi batı beklemek herhalde canımm, bakalımm dua edinCanim 23.gunde dollenme icin erken ama ne desem bilemedim
Geldi simdi
Insallah canim..Tamam canım olmazsın inş bebişe beraber şahit oluruz
Insallah canim. Artik akisina birakcam herseyi yoksa iliski gorev haline gelmeye baslicak..hayııııırrrr kuzum sakın olumsuz düşünceleri hemen yok et aklından olumsuz düşünce olumsuzluk getir evet zor oluyor ama hiç olmıcak diye birşey yok kuzum benim olacak bizede nasip Rabbim sadece hayırlı bir zamanda sakın bozma moralini hem bakarsın anlamlı bir günde hiç beklemediğin bir zamanda gelir bebişin şekerim benim
Kizlar benim yarin bat. Eger gecikmezse. Randevu aldim 25ine hormon testi icin. Sadece kanmi aliyolar yoksa muaynede ediyolarmi?
Ov testim
Uff iptalmi etsem ki 22sinde olucam hasta 25ine randevu aldim canim zaten benim ilk gun sökülmez leke leke gelir. De ben agda acisndan musait degilim ki muayne olamam. Suan agdaya gidersem adetten hemen sonra yine cikar. Napsam ki?canım muayene de ediyor sonar kan testine yoluyor seni ama hormone testi için adetin 3. günü gitmen gerekli diye biliyorum ben benide hep o zaman çağırmıştı doctor çünkü.
Cok cok saol canim desteğin icin..kuzummm benim üzülme nolur biliyorum çok zor insan her defasında negative görünce yıkılıyor seni çok iyi anlıyorum bende 2,5 senedir aynı durumla karşı karşıyayım ama olumsuz düşünce olumsuzluktan başka hiçbişey getirmedi bana sende yapma yıpratma kendini hadi toparlan kuzum benim Rabbim hepimize nasşp edecek sadece hayırlı bir zamanda biraz sabretmemiz gerekiyor elimizden başka bişey gelmez bitanem hadi olumlu düşünmeye pozitif düşünmeye başla kuzuşum
Evet 14- sbh 16- akşam 18 aksamcanım 16 ekimde yumurtlamışsın değerlendirdin mi o günü ?
Uff iptalmi etsem ki 22sinde olucam hasta 25ine randevu aldim canim zaten benim ilk gun sökülmez leke leke gelir. De ben agda acisndan musait degilim ki muayne olamam. Suan agdaya gidersem adetten hemen sonra yine cikar. Napsam ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?