2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimki erken olmazmi bat 4 kasım ya
F fatmaelifnur bence bat 4 kasim icin 26 27 ekim cok erken bence 1 kasim ideal tabi yinede sen bilirsin.

Hatta coguna göre test icin bat gecmesi gerek ama ben cok sabirsizim. Diger gebeliklerimide 5 gun onceden ogrendigim icin erkenden cikacagina inaniyorum.

Hic umudum kalmadi kuzum ya valla moralim cok bozuldu

hayııııırrrr kuzum sakın olumsuz düşünceleri hemen yok et aklından olumsuz düşünce olumsuzluk getir evet zor oluyor ama hiç olmıcak diye birşey yok kuzum benim olacak bizede nasip Rabbim sadece hayırlı bir zamanda sakın bozma moralini hem bakarsın anlamlı bir günde hiç beklemediğin bir zamanda gelir bebişin şekerim benim

kuzummm benim üzülme nolur biliyorum çok zor insan her defasında negative görünce yıkılıyor seni çok iyi anlıyorum bende 2,5 senedir aynı durumla karşı karşıyayım ama olumsuz düşünce olumsuzluktan başka hiçbişey getirmedi bana sende yapma yıpratma kendini hadi toparlan kuzum benim Rabbim hepimize nasşp edecek sadece hayırlı bir zamanda biraz sabretmemiz gerekiyor elimizden başka bişey gelmez bitanem hadi olumlu düşünmeye pozitif düşünmeye başla kuzuşum

Eşim 3 kutu almıştı 2 si miretec birisi farklıydı icinde5 tane vardi kutusu 25lira 75 lira verdi iki tane kaldı hesapta 16 gün du teste Gore 11-12 gün yumirtladim

Tamam canım olmazsın inş bebişe beraber şahit oluruz
Insallah canim..
Insallah canim. Artik akisina birakcam herseyi yoksa iliski gorev haline gelmeye baslicak..

Kizlar benim yarin bat. Eger gecikmezse. Randevu aldim 25ine hormon testi icin. Sadece kanmi aliyolar yoksa muaynede ediyolarmi?

canım muayene de ediyor sonar kan testine yoluyor seni ama hormone testi için adetin 3. günü gitmen gerekli diye biliyorum ben benide hep o zaman çağırmıştı doctor çünkü.

canım muayene de ediyor sonar kan testine yoluyor seni ama hormone testi için adetin 3. günü gitmen gerekli diye biliyorum ben benide hep o zaman çağırmıştı doctor çünkü.
Uff iptalmi etsem ki 22sinde olucam hasta 25ine randevu aldim canim zaten benim ilk gun sökülmez leke leke gelir. De ben agda acisndan musait degilim ki muayne olamam. Suan agdaya gidersem adetten hemen sonra yine cikar. Napsam ki?

Cok cok saol canim desteğin icin..ilk gun boyle oluyorumda ertesi gun birazdaha toparliyrm...elimizden bsiey gelmiyor dedigin gibi...oyle umutlaniyoruz hemen ertesi gun tekrar yeni ay icin....insallah hepimize nasip olur gercekten o duygular....artik hic olmiycak diye korkmaya bssliyorum her hastalandigimda

Uff iptalmi etsem ki 22sinde olucam hasta 25ine randevu aldim canim zaten benim ilk gun sökülmez leke leke gelir. De ben agda acisndan musait degilim ki muayne olamam. Suan agdaya gidersem adetten hemen sonra yine cikar. Napsam ki?

canım zaten eğer 22 sinde olursan 25 i 3. günün oluyor leke geldiği andan itibaren saycaksın bence ağdana git zaten adetliykende temiz olursa mikrop kapma ihtimalin azalır kuzum ama sen bilirsin yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…