2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam kızlar hayırlı cumalar .nasılsınz giremiyorum bayadır adetim bitti kendimi toparladım geldim çok şükür :)) şimdi benim adet biteli 3gün oldu kızlar.demin yumurta akı gibi uzayan ve yapışkn akıntı geldi ne akıntısı o.ben anlaymıyorumda yumurtlama akıntılarını

hayır kuzum sakın öyle düşünme 10 sene sonar hamile kalan bile var ben ne hikayeler duydum Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış bak biz hayalini kuruyoruz demekki olacak sadece sabır biraz daha sabır evet çok zor ama Rabbimin istediği budur belki kuzum

benim kırmızı başlıklı kız gelmedi. bugün 30. gün
32. günü adet görmüş biri olarak pek umutlanmak istemiyorum.
hala olmazsam hafta içi hamilelik testi alacağım.
15 ekimde bhcg 1-2 gibi bir şey çıkması gerekmezmiydi bugün 30. gün S selifor

Sürekli uyukulu oluyodm kasiklarim agriyo du bu ay yine aynı 5 ağustosta dusuk yaptım Ne yazıkki 16 haftalikdi

canım geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah yeni ay yüzünü güldürür Rabbim en kısa sürede sağlıkla bebeğine kavuştursun seni inşallah

olabilir de doktorlar bile anlam veremedikten sonra.belki üşütmüş de olabilirsin 2. ihtimal olarak.

canım geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah yeni ay yüzünü güldürür Rabbim en kısa sürede sağlıkla bebeğine kavuştursun seni inşallah
Allah razı olsun iki oğlum var rabbim olmayanlara da versin kız istiyordum bu kizmisti köyde oturuyom acaba agirmi kaldırdım bilmiyorum gelişmemiş kalbi durmuş hiç korunmadim inşallah bu ay rabbim her isteyene verir

Allah razı olsun iki oğlum var rabbim olmayanlara da versin kız istiyordum bu kizmisti köyde oturuyom acaba agirmi kaldırdım bilmiyorum gelişmemiş kalbi durmuş hiç korunmadim inşallah bu ay rabbim her isteyene verir

ohhh maşallah canım Allah bağışlasın sende iki tane varmış Allah gönlüne gore versin maalesef benim daha kimyasal gebeliğim bile olmadı inşallah Rabbim hepimizin dualarını duysun inşallah

Haklısın canim...insallah tez zamanda istediklerimize ulasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…