- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Sürekli uyukulu oluyodm kasiklarim agriyo du bu ay yine aynı 5 ağustosta dusuk yaptım Ne yazıkki 16 haftalikdiAdet gecikmesi olmadan hamilelik belirtileri nasıl olur yaşayanlar aktarabilir mi acaba
Cok cok saol canim desteğin icin..ilk gun boyle oluyorumda ertesi gun birazdaha toparliyrm...elimizden bsiey gelmiyor dedigin gibi...oyle umutlaniyoruz hemen ertesi gun tekrar yeni ay icin....insallah hepimize nasip olur gercekten o duygular....artik hic olmiycak diye korkmaya bssliyorum her hastalandigimda
tuvaletim geldiginde cok sıkıştırıyor beni tutamicam gibi bide uykuAdet gecikmesi olmadan hamilelik belirtileri nasıl olur yaşayanlar aktarabilir mi acaba
Sürekli uyukulu oluyodm kasiklarim agriyo du bu ay yine aynı 5 ağustosta dusuk yaptım Ne yazıkki 16 haftalikdi
olabilir de doktorlar bile anlam veremedikten sonra.belki üşütmüş de olabilirsin 2. ihtimal olarak.Selam kızlar hayırlı cumalar .nasılsınz giremiyorum bayadır adetim bitti kendimi toparladım geldim çok şükür :)) şimdi benim adet biteli 3gün oldu kızlar.demin yumurta akı gibi uzayan ve yapışkn akıntı geldi ne akıntısı o.ben anlaymıyorumda yumurtlama akıntılarını
Bu arada yeni hamişler vardır mutlaka hepinizi çok tebrikederm canlarm çok sayfa olmuş okuyamadm :)
Evet 14- sbh 16- akşam 18 aksam
Allah razı olsun iki oğlum var rabbim olmayanlara da versin kız istiyordum bu kizmisti köyde oturuyom acaba agirmi kaldırdım bilmiyorum gelişmemiş kalbi durmuş hiç korunmadim inşallah bu ay rabbim her isteyene verircanım geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah yeni ay yüzünü güldürür Rabbim en kısa sürede sağlıkla bebeğine kavuştursun seni inşallah
Kuzum çok yoğundum ya bide adet olunca moralim bozuldu giremedim pek bu ay çok çalışmamız lazım am bşlamadk daha çalışmlara.akıntı gelince acabmı dedim :)hoşgeldin kuzuşum nerelerdesin sen ne alemdesin sende var mı değişiklik ?
Allah razı olsun iki oğlum var rabbim olmayanlara da versin kız istiyordum bu kizmisti köyde oturuyom acaba agirmi kaldırdım bilmiyorum gelişmemiş kalbi durmuş hiç korunmadim inşallah bu ay rabbim her isteyene verir
Haklısın canim...insallah tez zamanda istediklerimize ulasirizhayır kuzum sakın öyle düşünme 10 sene sonar hamile kalan bile var ben ne hikayeler duydum Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış bak biz hayalini kuruyoruz demekki olacak sadece sabır biraz daha sabır evet çok zor ama Rabbimin istediği budur belki kuzum
Burda anlayanlar varda bende dedim acabamı :) herneyse değerlendrmeye bakaym benolabilir de doktorlar bile anlam veremedikten sonra.belki üşütmüş de olabilirsin 2. ihtimal olarak.
Haklısın canim...insallah tez zamanda istediklerimize ulasiriz
4 kasimsuper o zaman canım hadi inşallah hamiş haberini alırızbat ne zaman?
İnşallah rabbim yüzümüze bakarohhh maşallah canım Allah bağışlasın sende iki tane varmış Allah gönlüne gore versin maalesef benim daha kimyasal gebeliğim bile olmadıinşallah Rabbim hepimizin dualarını duysun inşallah
Benim bat 28 ekim ilk denemem bakalım ya dua edin kızlar4 kasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?