2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kuzum çok yoğundum ya bide adet olunca moralim bozuldu giremedim pek bu ay çok çalışmamız lazım am bşlamadk daha çalışmlara.akıntı gelince acabmı dedim :)

moralini bozma kuzum bak yeni ay yeni umutlar hemen başla çalışmalara sen boşver yumurtlamayı rastgele 2 günde bir 3 günde bir digger adete kadar tama gaz devam

canım kan testini tekrarla istersen eğer negative olursa doktora git bence yumurtan çatlamamış olabilir

canım zaten eğer 22 sinde olursan 25 i 3. günün oluyor leke geldiği andan itibaren saycaksın bence ağdana git zaten adetliykende temiz olursa mikrop kapma ihtimalin azalır kuzum ama sen bilirsin yinede
Evet canim dogru soyluyosn ben bi randevu aliyim bugune insallah vardir.

İ
inşallah güzel haberler alırsın canım
inşallah tatlım hepimiz için Bi de ben bat tarihlerini güncellesek mi yeni katılanlar oluyor kimin hangi olduğunu görürsek o gün geldiğinde onlardan haberler alırız herkes söylese bat tarihini sohbete katıldıkça güzel paylaşımlar olur.

bi keresinde kist vardı çölde kutup ayısı kovalarken sinir olmuştum bi hafta sonrası da adet olmuştum sonbahar kist günüm değildir inşallah

Allah korusun canım inşallah değildir dediğim gibi sen kan testini tekrarla sonar doktora git biraz once

canım benim 22 ekim yani yarın bekliyorum şuanda bişey yok bakalım hayırlısı olsun

Kızlar benim 6 günüm var daha ama yumurtalıklarım artık sızlamayı ağrımayı geç acımaya başladı bacaklarıma falan da vuruyor benim adet oncesi sancım da olmaz regl başlar öyle agrı girer bu neyin nesi acaba şimdi remen aşagıya baskı yapıyor suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…