- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
canım bir sorum daha olacak, ovulasyon testinde pozitifi gördükten 1 gün sonra mı ilişkiye girmek gerekiyor aynı gün müCanim 23.gunde dollenme icin erken ama ne desem bilemedim
Kuzum çok yoğundum ya bide adet olunca moralim bozuldu giremedim pek bu ay çok çalışmamız lazım am bşlamadk daha çalışmlara.akıntı gelince acabmı dedim :)
bende adet olmadım.15 ekimde bhcb-0 benim bugün 30. gün. yarın 31. gün en son ihtimal 22 ekimKizlar ben hala hastalanmadm kan testimde degerm 1.20 yani negatif
4 kasim
Benim bat 28 ekim ilk denemem bakalım ya dua edin kızlar
canım bir sorum daha olacak, ovulasyon testinde pozitifi gördükten 1 gün sonra mı ilişkiye girmek gerekiyor aynı gün mü
ya çok üzüldüm geçmiş olsunSürekli uyukulu oluyodm kasiklarim agriyo du bu ay yine aynı 5 ağustosta dusuk yaptım Ne yazıkki 16 haftalikdi
bi keresinde kist vardı çölde kutup ayısı kovalarken sinir olmuştum bi hafta sonrası da adet olmuştum sonbahar kist günüm değildir inşallahcanım kan testini tekrarla istersen eğer negative olursa doktora git bence yumurtan çatlamamış olabilir
Evet canim dogru soyluyosn ben bi randevu aliyim bugune insallah vardir.canım zaten eğer 22 sinde olursan 25 i 3. günün oluyor leke geldiği andan itibaren saycaksın bence ağdana git zaten adetliykende temiz olursa mikrop kapma ihtimalin azalır kuzum ama sen bilirsin yinede
Allah gönlüne göre versinBenim bat 28 ekim ilk denemem bakalım ya dua edin kızlar
Allah razı olsunya çok üzüldüm geçmiş olsun
inşallah tatlım hepimiz içininşallah güzel haberler alırsın canım
Ocakda kucağıma alacaktim koluma takılan bileklige bakıp bakıp ağlıyorumAllah razı olsun
1 gün önce aynı gün 2 gün sonra oldumaynı gün canım.
bi keresinde kist vardı çölde kutup ayısı kovalarken sinir olmuştum bi hafta sonrası da adet olmuştum sonbahar kist günüm değildir inşallah
İ
inşallah tatlım hepimiz içinBi de ben bat tarihlerini güncellesek mi yeni katılanlar oluyor kimin hangi olduğunu görürsek o gün geldiğinde onlardan haberler alırız herkes söylese bat tarihini sohbete katıldıkça güzel paylaşımlar olur.
Evet canim 17 ekimdi...bugun geldi malesef...oyle devam etcez bakalim nereye kadarBabies16 canm kırmızılrmı geldi seninde ya tüh.gecikmişti diye hatırlıyorum sanki.hayırlısı olsn bu ay inşallah devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?