2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay hadi inşallah canım benim de bu ay on gün önceden bi gece adet sancım olmuştu kimisine göre hamilelik belirtisi kimisin göre kasık ağrısı olması lazım ne bilim kafa karışıklığı

Herkese Merhaba,

Bende inşallah kasım ayında hamiş kalırım. Kısaca bahsetmem gerekirse 2 yıllık evliyim. PCOS hastasıyım diane 35 kullanıyordum eylül ayında bıraktım. 29 eylülde regl olmam gerekti ama tabi olmadım bir ihtimal gebelik mi desemde testler negatif çıktı evde yaptığım geçen hafta cumartesi doktora gittim. Hamile değilsin dedi pcos dedi kan testi yapmadı sadece ultrosonda baktı. İğne verdi ve geçen hafta cumartesi iğneyi yaptırdım regl olmayı bekliyorum ama hala olmadım 10 gün içinde olmaz isem yeniden gidecekmişim.

Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Artik sozcukler ifade etmeye yetmiyor duygularimi..ağlamaktan baska bisey gelmiyor elimden .
Bende öyleyim cnm 2 seneyi geçti ama çok zor günler geçirdim senelerce ağrılar çektim her ay hastanedydim serumlar igneler fayda etmiyodu artk morfin verdiklerini biliyorm beynime kadar uyustrmuslrdi ağrım dinsin diye tüp bebekten enfeksiyon kapıp haftalarca hastan de yattım yemek yiyemiyodum hiç snra amlyt oldm çok kötü günlerdi sonra dedm ki herşeyin başı sağlık çok şükür artk hastanelik olmuyom gene agrm oluyo ama ağrı kesiciler fayda ediyo uzun oldu k.bkma ama demek istediğim bugünlerimZde geride kalacak Allah izniyle dua etmekten vazgecmeyelm yeterki Rabbm yazdıysa elbet olur ama biz kendimizi yipratrsak dha çok vücudumz olumsuz etkilenir cnm

Kizlar yardim lutfen yumurtlamadan sonra surekli devam eden akinti neye isaret sizce bide kasik agrisi

kızlar bi sorum var, ben bat bugün sabah test yaptm negatif fakat adet olcak gibi ağrım var bugün gidiyorum tuvalete yumurtluyorum gibi akıntı,aynı ona beziyo şeffaf ve yapışkan, neoluyo bi fikri olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…