- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Allah kalbine göre versininşallah güzel haberler alırsın canım
Ay hadi inşallah canım benim de bu ay on gün önceden bi gece adet sancım olmuştu kimisine göre hamilelik belirtisi kimisin göre kasık ağrısı olması lazım ne bilim kafa karışıklığıKızlar benim 6 günüm var daha ama yumurtalıklarım artık sızlamayı ağrımayı geç acımaya başladı bacaklarıma falan da vuruyorbenim adet oncesi sancım da olmaz regl başlar öyle agrı girer bu neyin nesi acaba şimdi remen aşagıya baskı yapıyor suan.
Benim de yarın ama umudum yokkcanım benim 22 ekim yani yarın bekliyorum şuanda bişey yok bakalım hayırlısı olsun
Benim de yarın ama umudum yokk
valla anlayamadım canım ya ilk kez oluyorum böyleAy hadi inşallah canım benim de bu ay on gün önceden bi gece adet sancım olmuştu kimisine göre hamilelik belirtisi kimisin göre kasık ağrısı olması lazım ne bilim kafa karışıklığı
Benim uykum var azcik uyusam 24 saat uyusam uykuya doymayacam
AminAllah razı olsun canım. Rabbim inşallah kabul eder. Tüm isteyenlere hayırlı evlat versin.
Akşam yemeğini zor yapiyom uyuya uyuya kasiklarim da batma var akintim var sarı gibi az az yarım saatte tuvalete gidiyomay kuzum sorma benimde yaa hemde felaket yani Sabah kalkamıyorum resmen sanki kafama taş koymuşlar yastıktan kalkmıyor kafam
Allah razı olsun rabbim dualarını kabuletsinKuzum cok da zor olmasin insallah yaben bu ay oyle cok icten istiyorum ki namaz kildim dua ettim kuran okudum hepimizi kattım insallah salih saglikli evlatlar nasip eder Rabbimm
Silik çıkabilir ama erken diye cikmayadabilir :) bnce adet gününü bekle:)) canımm peki test yapsam çıkar mı sizce
Benimde canım son 1 haftam allahtan hayırlısıKızlar herkese günaydın. Son 6 gün bakalım gögüslerim baya sızlıyor hayır olsun
Allah razı olsun amin rabbim bu ay bakar ben iki oglumada ekimde kalmistim doğumları biri 30 temmuz diğeri 4 ağustos sene farkları var aralarindaAllah razı olsun rabbim dualarını kabuletsin
Bende öyleyim cnm 2 seneyi geçti ama çok zor günler geçirdim senelerce ağrılar çektim her ay hastanedydim serumlar igneler fayda etmiyodu artk morfin verdiklerini biliyorm beynime kadar uyustrmuslrdi ağrım dinsin diye tüp bebekten enfeksiyon kapıp haftalarca hastan de yattım yemek yiyemiyodum hiç snra amlyt oldm çok kötü günlerdi sonra dedm ki herşeyin başı sağlık çok şükür artk hastanelik olmuyom gene agrm oluyo ama ağrı kesiciler fayda ediyo uzun oldu k.bkma ama demek istediğim bugünlerimZde geride kalacak Allah izniyle dua etmekten vazgecmeyelm yeterki Rabbm yazdıysa elbet olur ama biz kendimizi yipratrsak dha çok vücudumz olumsuz etkilenir cnmArtik sozcukler ifade etmeye yetmiyor duygularimi..ağlamaktan baska bisey gelmiyor elimden .
bence erken olur benim bat 2 kasım ben gecikirse yapıcamBenimki erken olmazmi bat 4 kasım ya
Hayırlısı olsun canım inş güzel haberler alırız 27 ekimde test yapacagız kızlarla sen de katıl bize istersen ?Benimde canım son 1 haftam allahtan hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?