2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İkinci doğumunda kontrole gittiğimde doğuma bir hafta vardı doktorlar doğumun gelmiş dediler agrim sızım yoktu eşim eve gidip çantamı alıp gelene kadar doğum yaptım ertesi akşam eve geldim gece anladığında abisi kalktı 4 yaşındaydı sabaha kadar uyumadi onları hatırlıyorum şimdi biri 15 diğeri 10 yaşında bide kızım olacaktı ocakta 19 yaşında anne oldum kızım olmadı olmadı işte agliyom Allah ım bu mübarek günün hurmetine hepimizin dualarını kabul et

kızlar bi sorum var, ben bat bugün sabah test yaptm negatif fakat adet olcak gibi ağrım var bugün gidiyorum tuvalete yumurtluyorum gibi akıntı,aynı ona beziyo şeffaf ve yapışkan, neoluyo bi fikri olan varmı
bence biraz daha bekle başka belirtiler var mı gögüslerde hassasiyet, yorgunluk, uyku hali gibi?

Ben dün sabah işe gitmeden test yaptım negatif çıktı. Yarın ilk regl günüm ve son bir haftadır sağ bacağımda huzursuz bir ağrı var. Çok inanmıştım bu kez hamile kalırım diye ama negatif çıktı : (

Benimde aynı şekilde oluyor. Çok fena oluyor, midem de bulanmaya başladı ya :) Bu kadar erken olur mu acaba yada beim beynim psikolojim vücudumda baya etkili :)

Bir de şu sivilce olayı nedir benim her reglimden önce çenemde kocaman bir sivilce çıkar bu sefer 7 gün önceden çıktı çıkması iyi mi kötü mü :)

canım bi haftadır kasık agrım var bide aşırı gaz başka bişey yok normal adet belirtileri, galiba en iyi beklemek ama akıntı kafamı karıştırdı tekrar yumurtluyomuyum acabayok artık..
yani bazen iki defa da yumurtlama olabiliyormuş ama dediğim gibi bence biraz bekle bakalım. mesela benim battan 2 hafta önce bel ağrısı, kasık ağrısı ve gögüs hassasiyetim başlamıştı bir de çok uyuyordum iştahım artmıştı

Benim karnında sis herkes diyor ki ne bu daha ilk ayların ama kilodan değil ki sislikten diyorum

canım bir sorum daha olacak, ovulasyon testinde pozitifi gördükten 1 gün sonra mı ilişkiye girmek gerekiyor aynı gün mü
Canim bunun icin herkes bisey soyluyo ama asagidaki bilgiye gore mutlaka iki cizgininde koyu ciktigi gun iliski olmali. Cunku ovulasyon testi yumurtlama gununu degil yumurtlamanin az kaldigi zamani gosterir. Bence mutlaka koyu ciktigi gun ve koyudan sonra silindigi gun iliski olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…