- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
bence biraz daha bekle başka belirtiler var mı gögüslerde hassasiyet, yorgunluk, uyku hali gibi?kızlar bi sorum var, ben bat bugün sabah test yaptm negatiffakat adet olcak gibi ağrım var bugün gidiyorum tuvalete yumurtluyorum gibi akıntı,aynı ona beziyo şeffaf ve yapışkan, neoluyo bi fikri olan varmı
Ben 4 kasım diye böyle bir cevap yazmadım canım ya bu yazıyı yazmadım ben nasıl böyle birşey cıktı suan anlamadımbence erken olur benim bat 2 kasım ben gecikirse yapıcam
Kızlar bat lar hangi gün benim de 28 ekimHayırlısı olsun canım inş güzel haberler alırız 27 ekimde test yapacagız kızlarla sen de katıl bize istersen ?
Benim bat 4 kasım Ne oldu anlamadimBen 4 kasım diye böyle bir cevap yazmadım canım ya bu yazıyı yazmadım ben nasıl böyle birşey cıktı suan anlamadım
canım bi haftadır kasık agrım var bide aşırı gaz başka bişey yok normal adet belirtileri, galiba en iyi beklemek ama akıntı kafamı karıştırdı tekrar yumurtluyomuyum acababence biraz daha bekle başka belirtiler var mı gögüslerde hassasiyet, yorgunluk, uyku hali gibi?
Allah allah yazılar karıştı benim yazmadığım birşey yazmışım gibi çıktı tövbe tövbeBenim bat 4 kasım Ne oldu anlamadim
Kızlar benim 6 günüm var daha ama yumurtalıklarım artık sızlamayı ağrımayı geç acımaya başladı bacaklarıma falan da vuruyorbenim adet oncesi sancım da olmaz regl başlar öyle agrı girer bu neyin nesi acaba şimdi remen aşagıya baskı yapıyor suan.
yani bazen iki defa da yumurtlama olabiliyormuş ama dediğim gibi bence biraz bekle bakalım. mesela benim battan 2 hafta önce bel ağrısı, kasık ağrısı ve gögüs hassasiyetim başlamıştı bir de çok uyuyordum iştahım artmıştıcanım bi haftadır kasık agrım var bide aşırı gaz başka bişey yok normal adet belirtileri, galiba en iyi beklemek ama akıntı kafamı karıştırdı tekrar yumurtluyomuyum acabayok artık..
Benim biraz daha var sanırım. Doktora haftaya gideceğim. Tam olarak kaç haftalık o zaman öğrencem. Midemde kazınma oluyor ama her zamankinden daha az yiyebiliyorum. Karnım şişti. Hormonlardan mı anlamadım hasta gibiyim
Aslında F fatmaelifnur a yazmıştım nasıl size çıktı anlamadım bendeBen 4 kasım diye böyle bir cevap yazmadım canım ya bu yazıyı yazmadım ben nasıl böyle birşey cıktı suan anlamadım
Ben yazdım size ama diğer burcu arkadaşa çıkmış. Ben dedim ki benim bat 2 kasım 26 ekim erken olur bence yapmayın dedim ama karıştıBenim bat 4 kasım Ne oldu anlamadim
Canim bunun icin herkes bisey soyluyo ama asagidaki bilgiye gore mutlaka iki cizgininde koyu ciktigi gun iliski olmali. Cunku ovulasyon testi yumurtlama gununu degil yumurtlamanin az kaldigi zamani gosterir. Bence mutlaka koyu ciktigi gun ve koyudan sonra silindigi gun iliski olmali.canım bir sorum daha olacak, ovulasyon testinde pozitifi gördükten 1 gün sonra mı ilişkiye girmek gerekiyor aynı gün mü
Bende bulantı yok canım beslenmem falan çok normalBenimde aynı şekilde oluyor. Çok fena oluyor, midem de bulanmaya başladı ya :) Bu kadar erken olur mu acaba yada beim beynim psikolojim vücudumda baya etkili :)
Sivilce bende de var hayatımda ilk kez yanagımda sivilce cıktı ve 3 tane birden çıktıBir de şu sivilce olayı nedir benim her reglimden önce çenemde kocaman bir sivilce çıkar bu sefer 7 gün önceden çıktı çıkması iyi mi kötü mü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?