2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kan testi yaptirdim veee pozitif hamislerin arasina benide ekleyebilirsiniz :)

Sanada cok gecmis olsun canim rabbim bidaha yssatmasin insgercekten hem herseyin basi saglik hemde bukadar pesinde kovalayinca kendimizde cok yipraniyrz birsuru belirtiler bulup yikiliyorz.ben son ana kadar su gibi akinti yasadim bu ay uzayan.ilk defa bu adette.goguslerimin uclari nasil sizliyordu durdugu yerde.bulanti birsuru sivilce falan hepsi yalanmis...akisina birakmak lazim nasil olcaksaa

Ya tebrik ederim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) cok mutlu oldum :) belirtilerin var miydi :)

Hayirli olsun Mangetsu belirtilerin neler?

aaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim yeni bir hamişimiz daha oldu Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin kuzum kaç çıktı beta değerin?

Teberikler canım hemen bize belirtilerini paylaş ve adetinden kaç gün gecikmişti ?

Tebrik ederim harika darısı bizlere olsun inşallah
Cok cok cok tesekkur ederim allah razi olsun insallah rabbim tez zamanda sizede nasip eder tabi daha yolun basindayim keseyi gormeden kalb atisini duymadan kendimi kaptirmak istemiyorum
Simdi geleleim sorulariniza 5 gun geciktim bhcg degerim 553 cikti sizce iyimi?
Belirtilerime gelirsek aslinda normal adet olucagim gun bi karin agrim vardi ama boyle degisikti yani birde bu agri bikac gun surdu normalde adet olucagim zaman agrim basladigi gibi biter ve adet olurdum bu agrilarim uzun surunce bi gariplik olduguni farkettim.
Sonra batmalar ve sol bacagimla kasigim arasinda boyle sizlama kasilma gibi bisi oldu bikac kez.
Goguslerimde adetim gectikten sonra batmalar oldu ve yumurtlama doneminde olusan damarlarda vardi.
Simdilik bunlar disinda bir belirtim yok insallah tamamina erdirir rabbim sağlık la kucagima alirim

Degerin gayet iyi maasallah canim. Rabbim kucagina almak nasip etsin. Peki göğüslerine dokununca acı ağrı var mı?

Değerin gayet iyi bence canım rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin değerin çok çok iyi o yüzden iyi düşün lütfen bozma morelini sakın artık onu da düşünmelisin

Canım kan degerin 7 gün onceye göre cok daha iyi baska sayfada bir arkadaşta 11 çıktı şimdi yükseldi seninde gayet iyi erken yaptırmışsın baya tebrikler bizde dua et

Sanki kendi gebeligim mis gibi mutlu oldum ya :)

keysintub hayirli olsun degerin gayet iyi daha cok erken gebelik var maasallah. 7 gun once pozitif gosteren testinin markasi neydi? Belirtilerin neler?

Çok sağol cnm inşallah bidaha yaşamam bende ki kistler tekrarlayan türden oyuzden bir an önce hamile kalmam lazm tek çözümü bu sabırla bekliyorum ama olmazsa gene tüp bebk yaptırcam belki çok taktığım içn olmuyo sende bukadr belirti hissedince çok umitlendin oyuzden bu kadr üzüldün anliyorum bıraz oluruna bırakmaya çalisalim bu ay

Degerin gayet iyi maasallah canim. Rabbim kucagina almak nasip etsin. Peki göğüslerine dokununca acı ağrı var mı?

Değerin gayet iyi bence canım rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin değerin çok çok iyi o yüzden iyi düşün lütfen bozma morelini sakın artık onu da düşünmelisin

Cok sevindim degerlerimin iyi oldugunu soylediginiz icin ilk hamileligim olucagi icin pek anlamiyorum degerlerden :) goguzlerimde aci var boyle sabah kalktigimda ozellikle cok agriyor yataktan kalkarken hep boyle devam edicek galiba. Insallah en kisa zamanda sizlerinde haberini almak nasip olur :) sevincimi paylastiniz benimle bende sizinkini paylasirim insallah

Amin canim insallah hepimiz iyi haberlerimizi paylasalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…