BATLAR
S selifor 9 Kasım
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@feyzaecem 15 Ekim
@Finnuk 15 Ekim
@ndemir 16 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@BenanAsiye 16 Ekim
Mangetsu 16 Ekim
Babies16 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Ekim
@nehir-arin 20 Ekim
@Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@Aschil07 20 Ekim
Black87 21 Ekim
@MrsBlackbird 21 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@aybukegok16 21 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
@nisandeniz 22 Ekim
@Miss_bonn 22 Ekim
obsesif89 22 Ekim
@tugsem_10 22 Ekim
@nazife_fth 22 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@bayangezenti 23 Ekim
@zuzum87 24 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@senzalize33 24 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@MelekDiliyorum 25 Ekim
@intizar1 25 Ekim
@Bica 26 Ekim
@ECEdeniz8107 26 Ekim
@Amasyali05 27 Ekim
Burcu251 27 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@selvihmt 28 Ekim
@ilkinilkin 28 Ekim
@Htcm38 28 Ekim
@AdaLidya 28 Ekim
@Zynpyay 28 Ekim
@derya6129 28 Ekim
@Ozlmugr 29 Ekim
@ALYALAL 29 Ekim
@Ellydncr 29 Ekim
@ayavuz18 29 Ekim
@Sarisinbebek 29 Ekim
@melegini_bekliyor 30Ekim
M mavs 24 30 Ekim
@glmserser 30 Ekim
@tomrs 30 Ekim
@Niluferby96 30 Ekim
@Asimisa 31 Ekim
@eflasun 31 Ekim
friendlyfriendly 31 Ekim
@Kardelen1510 31 Ekim
@gulii7 1 Kasım
@hapsuu 1 Kasım
@hiranur3419 2 Kasım
@Elifsami 2 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@jejelibobon 3 Kasım
@alars 3 Kasım
Pariskizim 3 Kasım
@cigdemmm26 4 Kasım
@tugceavhn 4 Kasım
@kutuphanekedisi 4 Kasım
@Pembegelin01 4 Kasım
@GK117 5 Kasım
F fatmaelifnur 5 Kasım
@huysuz58 6 Kasım
@tostos16 6 Kasım
@2miracles 6 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Burmera 7 Kasım
@zyekici 7 Kasım
@eslemsin 8 Kasım
@Lknrokan35 8 Kasım
@EceCigdem 8 Kasım
@fadimebal04 8 Kasım
@Senur94 9 Kasım
@Balcicekk33 9 Kasım
@gelmucizegel 9 Kasım
@Selinokay 10 Kasım
@Assos 11 Kasım
@Tuma479 11 Kasım
@maya_gallo 11 Kasım
@purki90 11 Kasım
@yelsem 12 Kasım
@gel umudum 12 Kasım
@Miyequape 12 Kasım
@Arzuaktas 13 Kasım
@mtkt 13 Kasım
@ismetbeyinbiricikhanimi 15 Kasım
@Masalll92 15 Kasım
@57 Zeynep 15 Kasım
@Yasmnn__ 15 Kasım
@SUU 16 Kasım
@edacimm 17 Kasım
B bebegim-gel 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@kkk91 21 Kasım
HAMİLELER
1. @Dontsay
2. @Sup3risi
3. @madame wuu
4. @Frkzhd
5. @Gunayfur
6. @Misk-i amber
7. @nannen1
8. @Ulya90
9. @onurumbenim
10. @lucccck
11. @Gulalp35
12. @er_sev
13. @angelina 34
14. @ladys_girl
15. @coffee84
16. @Bekayyy
17. @Zuzu minnos
18. @Beklenencanim
19. @Tombikstugba
20. @Ay12live
21. @Meyvelipasta1
22. @TuruncuHayal
23. @smy11
24. @Morenam
25. @snesrn
26. @Esraerol
27. @busraturkmen
28. @Princess91
29. @melo11
30. @zuhrealam
31. @Lovepinkbm
32. @tontis76
33. @cgdmkrks
34. @meral1903
35. @Sb12345
36. @sevilan
37. Mina sevde
Sanada cok gecmis olsun canim rabbim bidaha yssatmasin insgercekten hem herseyin basi saglik hemde bukadar pesinde kovalayinca kendimizde cok yipraniyrz birsuru belirtiler bulup yikiliyorz.ben son ana kadar su gibi akinti yasadim bu ay uzayan.ilk defa bu adette.goguslerimin uclari nasil sizliyordu durdugu yerde.bulanti birsuru sivilce falan hepsi yalanmis...akisina birakmak lazim nasil olcaksaaBende öyleyim cnm 2 seneyi geçti ama çok zor günler geçirdim senelerce ağrılar çektim her ay hastanedydim serumlar igneler fayda etmiyodu artk morfin verdiklerini biliyorm beynime kadar uyustrmuslrdi ağrım dinsin diye tüp bebekten enfeksiyon kapıp haftalarca hastan de yattım yemek yiyemiyodum hiç snra amlyt oldm çok kötü günlerdi sonra dedm ki herşeyin başı sağlık çok şükür artk hastanelik olmuyom gene agrm oluyo ama ağrı kesiciler fayda ediyo uzun oldu k.bkma ama demek istediğim bugünlerimZde geride kalacak Allah izniyle dua etmekten vazgecmeyelm yeterki Rabbm yazdıysa elbet olur ama biz kendimizi yipratrsak dha çok vücudumz olumsuz etkilenir cnm
Ya tebrik ederim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) cok mutlu oldum :) belirtilerin var miydi :)Kan testi yaptirdim veee pozitif hamislerin arasina benide ekleyebilirsiniz :)
Hayirli olsunKan testi yaptirdim veee pozitif hamislerin arasina benide ekleyebilirsiniz :)
Kan testi yaptirdim veee pozitif hamislerin arasina benide ekleyebilirsiniz :)
Teberikler canım hemen bize belirtilerini paylaş ve adetinden kaç gün gecikmişti ?Kan testi yaptirdim veee pozitif hamislerin arasina benide ekleyebilirsiniz :)
Tebrik ederim harika darısı bizlere olsun inşallahKan testi yaptirdim veee pozitif hamislerin arasina benide ekleyebilirsiniz :)
yaşasınnnnKan testi yaptirdim veee pozitif hamislerin arasina benide ekleyebilirsiniz :)
Ya tebrik ederim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) cok mutlu oldum :) belirtilerin var miydi :)
Hayirli olsunMangetsu belirtilerin neler?
aaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim yeni bir hamişimiz daha oldu Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin kuzumkaç çıktı beta değerin?
Teberikler canım hemen bize belirtilerini paylaş ve adetinden kaç gün gecikmişti ?
Cok cok cok tesekkur ederim allah razi olsun insallah rabbim tez zamanda sizede nasip eder tabi daha yolun basindayim keseyi gormeden kalb atisini duymadan kendimi kaptirmak istemiyorumTebrik ederim harika darısı bizlere olsun inşallah
Degerin gayet iyi maasallah canim. Rabbim kucagina almak nasip etsin. Peki göğüslerine dokununca acı ağrı var mı?Cok cok cok tesekkur ederim allah razi olsun insallah rabbim tez zamanda sizede nasip eder tabi daha yolun basindayim keseyi gormeden kalb atisini duymadan kendimi kaptirmak istemiyorum
Simdi geleleim sorulariniza 5 gun geciktim bhcg degerim 553 cikti sizce iyimi?
Belirtilerime gelirsek aslinda normal adet olucagim gun bi karin agrim vardi ama boyle degisikti yani birde bu agri bikac gun surdu normalde adet olucagim zaman agrim basladigi gibi biter ve adet olurdum bu agrilarim uzun surunce bi gariplik olduguni farkettim.
Sonra batmalar ve sol bacagimla kasigim arasinda boyle sizlama kasilma gibi bisi oldu bikac kez.
Goguslerimde adetim gectikten sonra batmalar oldu ve yumurtlama doneminde olusan damarlarda vardi.
Simdilik bunlar disinda bir belirtim yok insallah tamamina erdirir rabbim sağlık la kucagima alirim
Değerin gayet iyi bence canım rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin değerin çok çok iyi o yüzden iyi düşün lütfen bozma morelini sakın artık onu da düşünmelisinCok cok cok tesekkur ederim allah razi olsun insallah rabbim tez zamanda sizede nasip eder tabi daha yolun basindayim keseyi gormeden kalb atisini duymadan kendimi kaptirmak istemiyorum
Belirtilerime gelirsek aslinda normal adet olucagim gun bi karin agrim vardi ama boyle degisikti yani birde bu agri bikac gun surdu normalde adet olucagim zaman agrim basladigi gibi biter ve adet olurdum bu agrilarim uzun surunce bi gariplik olduguni farkettim.
Sonra batmalar ve sol bacagimla kasigim arasinda boyle sizlama kasilma gibi bisi oldu bikac kez.
Goguslerimde adetim gectikten sonra batmalar oldu ve yumurtlama doneminde olusan damarlarda vardi.
Simdilik bunlar disinda bir belirtim yok insallah tamamina erdirir rabbim sağlık la kucagima alirim
Canım kan degerin 7 gün onceye göre cok daha iyi baska sayfada bir arkadaşta 11 çıktı şimdi yükseldi seninde gayet iyi erken yaptırmışsın bayaherkese merhaba dün evde idrar testi yaptım çok silik ikinci
çizgiyi gördüm ama adetime 7 gün vardı.sonra gitti kan verdim 14,61 çıktı sizce hamilemiyim doktor büyük olasılıkla hamilesin dedi. 4 gün sonra kanı tekrarlayalım dedi
Sanki kendi gebeligim mis gibi mutlu oldum ya :)Cok cok cok tesekkur ederim allah razi olsun insallah rabbim tez zamanda sizede nasip eder tabi daha yolun basindayim keseyi gormeden kalb atisini duymadan kendimi kaptirmak istemiyorum
herkese merhaba dün evde idrar testi yaptım çok silik ikinci
çizgiyi gördüm ama adetime 7 gün vardı.sonra gitti kan verdim 14,61 çıktı sizce hamilemiyim doktor büyük olasılıkla hamilesin dedi. 4 gün sonra kanı tekrarlayalım dedi
Çok sağol cnm inşallah bidaha yaşamam bende ki kistler tekrarlayan türden oyuzden bir an önce hamile kalmam lazm tek çözümü bu sabırla bekliyorum ama olmazsa gene tüp bebk yaptırcam belki çok taktığım içn olmuyo sende bukadr belirti hissedince çok umitlendin oyuzden bu kadr üzüldün anliyorum bıraz oluruna bırakmaya çalisalim bu aySanada cok gecmis olsun canim rabbim bidaha yssatmasin insgercekten hem herseyin basi saglik hemde bukadar pesinde kovalayinca kendimizde cok yipraniyrz birsuru belirtiler bulup yikiliyorz.ben son ana kadar su gibi akinti yasadim bu ay uzayan.ilk defa bu adette.goguslerimin uclari nasil sizliyordu durdugu yerde.bulanti birsuru sivilce falan hepsi yalanmis...akisina birakmak lazim nasil olcaksaa
Tebrikler cnmKan testi yaptirdim veee pozitif hamislerin arasina benide ekleyebilirsiniz :)
Degerin gayet iyi maasallah canim. Rabbim kucagina almak nasip etsin. Peki göğüslerine dokununca acı ağrı var mı?
Değerin gayet iyi bence canım rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin değerin çok çok iyi o yüzden iyi düşün lütfen bozma morelini sakın artık onu da düşünmelisin
Amin canim insallah hepimiz iyi haberlerimizi paylasalimCok sevindim degerlerimin iyi oldugunu soylediginiz icin ilk hamileligim olucagi icin pek anlamiyorum degerlerden :) goguzlerimde aci var boyle sabah kalktigimda ozellikle cok agriyor yataktan kalkarken hep boyle devam edicek galiba. Insallah en kisa zamanda sizlerinde haberini almak nasip olur :) sevincimi paylastiniz benimle bende sizinkini paylasirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?