2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşaallah canım

Kızlar birşey sorucam yaşayan yada bilgisi olan var ise yardımcı olabilirmi? Pazartesi günü yumurta çatladı ve akındı çok hafif kahverengiydi fakat 5 gün oldu hala aynı hafif kahverengi akıntı devam ediyor. Rahatsız olmaya başladım

Kızlar bende bembeyaz krem kıvamında akıntı geldi bugun 20.günüm bu adet belirtisi sanırım sanki daha once boyle olunca adet olmustum diye hatirliyorum. 26 ekimdeki testim boşuna sanirim

kızlar bişey danısacaktım sizlere
benim yumurtlama günüm 23 ekim şu anda biraz akımtım ve bel ağrım var hiç böyle olmamıştım neden sizce böyle oluyor? bu konularda önceden kendimi hiç dinlemezdim şu anda düşündüğümüz için kafama çok takıyorum ondan mı oluyor acaba?

Yumurtan fazla buyumus ve catlamistir canim benimde gecen ay oyle oldu

takınca her şeyi belirti sanıyor insan maalesef o umut olunca.. sen zaten yumurtlama dönemindeymişsin canım akıntı ondandır ama bel ağrısı bilemedim daha önce oluyor muydu? inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız

Canim ya sana bisey sorsam ben kasigimin alti bacagima dogru kasilmalar yapiyo batmalar oluyo cok hafif acili bide akintim var sulu beyaz renkte surekli belim agriyo sence adet belirtisimi
M mavs 24 sol kasik batmasi bende de yumurtlamadan beri var ve gecmedi. Gün icinde kendini hissettiriyor. Ayaga kalkinca kasılıyo. Goguslerimde hicbir agri sizi yok. Bugunde cok koyu bembeyaz krem kivaminda akintim geldi. Canim insallah hamilelik belirtisidir yasadiklarimiz ama bilmiyorum olmadimi acaba diyorum bazen. Neyse olumsuz dusunmeyelim kasim var onumuzde:)

Hayit tohumu icicem bu ay bakalim artik kistelere de iyi geliyormus.bendede pko var.bide sogan kurunu yapcam ins

Ya umut var ama negatif hissediyorum niye bilmiyyorum sanki simdi adet olcakmisim gibi psikolojim bozuldu artikkk

ben gece falan yatarken üstümü çok açarım üşütünce oluyordu geçen adetimde belim inanılmaz ağrımıştı onun harici iyiyim pazara kadar ne olursa denicem 2 hafta geçici göreve gidicem o zaman kafama fazla takmamaya çalışırım inşallah tez zamanda isteyen herkes hayırlısıyla bu güzel haberi alır :)

Sol kasigim benim bide cok sivilcem cikti asiri derecede yuzumu sardi sulu beyaz bi akinti bide bel agrisi var sanki kirmizilar bu ay erken geliyorum der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…