İnşaallah canımCok sevindim degerlerimin iyi oldugunu soylediginiz icin ilk hamileligim olucagi icin pek anlamiyorum degerlerden :) goguzlerimde aci var boyle sabah kalktigimda ozellikle cok agriyor yataktan kalkarken hep boyle devam edicek galiba. Insallah en kisa zamanda sizlerinde haberini almak nasip olur :) sevincimi paylastiniz benimle bende sizinkini paylasirim insallah
Canim ya sana bisey sorsam ben kasigimin alti bacagima dogru kasilmalar yapiyo batmalar oluyo cok hafif acili bide akintim var sulu beyaz renkte surekli belim agriyo sence adet belirtisimiAmin canim insallah hepimiz iyi haberlerimizi paylasalim
Canım ümidini yitirme hemen daha kırmızları görmeden lütfenKızlar bende bembeyaz krem kıvamında akıntı geldi bugun 20.günüm bu adet belirtisi sanırım sanki daha once boyle olunca adet olmustum diye hatirliyorum. 26 ekimdeki testim boşuna sanirim
Dogru canim adet olana kadar umutlar sonsuz:)Canım ümidini yitirme hemen daha kırmızları görmeden lütfen
Yumurtan fazla buyumus ve catlamistir canim benimde gecen ay oyle oldukızlar bişey danısacaktım sizlere
benim yumurtlama günüm 23 ekim şu anda biraz akımtım ve bel ağrım var hiç böyle olmamıştım neden sizce böyle oluyor? bu konularda önceden kendimi hiç dinlemezdim şu anda düşündüğümüz için kafama çok takıyorum ondan mı oluyor acaba?
takınca her şeyi belirti sanıyor insan maalesef o umut olunca.. sen zaten yumurtlama dönemindeymişsin canım akıntı ondandır ama bel ağrısı bilemedim daha önce oluyor muydu? inşallah en kısa sürede güzel haberler alırızkızlar bişey danısacaktım sizlere
benim yumurtlama günüm 23 ekim şu anda biraz akımtım ve bel ağrım var hiç böyle olmamıştım neden sizce böyle oluyor? bu konularda önceden kendimi hiç dinlemezdim şu anda düşündüğümüz için kafama çok takıyorum ondan mı oluyor acaba?
M mavs 24 sol kasik batmasi bende de yumurtlamadan beri var ve gecmedi. Gün icinde kendini hissettiriyor. Ayaga kalkinca kasılıyo. Goguslerimde hicbir agri sizi yok. Bugunde cok koyu bembeyaz krem kivaminda akintim geldi. Canim insallah hamilelik belirtisidir yasadiklarimiz ama bilmiyorum olmadimi acaba diyorum bazen. Neyse olumsuz dusunmeyelim kasim var onumuzde:)Canim ya sana bisey sorsam ben kasigimin alti bacagima dogru kasilmalar yapiyo batmalar oluyo cok hafif acili bide akintim var sulu beyaz renkte surekli belim agriyo sence adet belirtisimi
Hayit tohumu icicem bu ay bakalim artik kistelere de iyi geliyormus.bendede pko var.bide sogan kurunu yapcam insÇok sağol cnm inşallah bidaha yaşamam bende ki kistler tekrarlayan türden oyuzden bir an önce hamile kalmam lazm tek çözümü bu sabırla bekliyorum ama olmazsa gene tüp bebk yaptırcam belki çok taktığım içn olmuyo sende bukadr belirti hissedince çok umitlendin oyuzden bu kadr üzüldün anliyorum bıraz oluruna bırakmaya çalisalim bu ay
Yumurtan fazla buyumus ve catlamistir canim benimde gecen ay oyle oldu
Ya umut var ama negatif hissediyorum niye bilmiyyorum sanki simdi adet olcakmisim gibi psikolojim bozuldu artikkkM mavs 24 sol kasik batmasi bende de yumurtlamadan beri var ve gecmedi. Gün icinde kendini hissettiriyor. Ayaga kalkinca kasılıyo. Goguslerimde hicbir agri sizi yok. Bugunde cok koyu bembeyaz krem kivaminda akintim geldi. Canim insallah hamilelik belirtisidir yasadiklarimiz ama bilmiyorum olmadimi acaba diyorum bazen. Neyse olumsuz dusunmeyelim kasim var onumuzde:)
Evet canim gun asiri degil her aksam olsundenemek için uygun zaman herhalde olabilir mi ?
takınca her şeyi belirti sanıyor insan maalesef o umut olunca.. sen zaten yumurtlama dönemindeymişsin canım akıntı ondandır ama bel ağrısı bilemedim daha önce oluyor muydu? inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız
Sol kasigim benim bide cok sivilcem cikti asiri derecede yuzumu sardi sulu beyaz bi akinti bide bel agrisi var sanki kirmizilar bu ay erken geliyorum der gibi
Evet canim gun asiri degil her aksam olsun
Amin canim hepimizin insallah yataktan kalkma silme bide altina yastik koy bi sure oyle yat :) deneyen arkadaslarimiz suan gebe :) bakalim bizede nasip olucak micevap için teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?