Allah allah ya yerlesme kanamasi olmasin sakinkızlarr bn dün adet oldum ama leke leke geliyor hiç öyle dolu dolu gelmiyor tarlusal kullandığım için mi acaba
İyi düşün canım iyi olsun benimde hiç akıntım yok mesela kumkuru bir haftadır bazen bir damla acık sarı o kadar bu kadar ince düşünmeyelim bence güzel düşün ya da düşünememeye calış nerde yaşıyorsun canım bu arada ve ne iş yapıyorsu? ve @friendly8584Sol kasigim benim bide cok sivilcem cikti asiri derecede yuzumu sardi sulu beyaz bi akinti bide bel agrisi var sanki kirmizilar bu ay erken geliyorum der gibi
Amin canim hepimizin insallah yataktan kalkma silme bide altina yastik koy bi sure oyle yat :) deneyen arkadaslarimiz suan gebe :) bakalim bizede nasip olucak mi
yok ya çarşamba günü gebelik 0,100 kan testi yaptırdım yani rengi kahve rengi uzayan bir kıvamı varAllah allah ya yerlesme kanamasi olmasin sakin
Kızlarrr yokmu yorum yapacakKızlar birşey sorucam yaşayan yada bilgisi olan var ise yardımcı olabilirmi? Pazartesi günü yumurta çatladı ve akındı çok hafif kahverengiydi fakat 5 gün oldu hala aynı hafif kahverengi akıntı devam ediyor. Rahatsız olmaya başladım
Duymadım böyle olmadimadetin 3 günü dr a gidecektim şimdi olduğum günü sayacak mıyım? o günde bi leke geldio kadar bugünde aynı
adet günün geçtimi pekiKızlarrr yokmu yorum yapacak
Dahakızlarr bn dün adet oldum ama leke leke geliyor hiç öyle dolu dolu gelmiyor tarlusal kullandığım için mi acaba
Bursa besyolda yasiyorum calismiyorum suan :) senin adin ne sen nerde yasiyosun calisiyomusun:)İyi düşün canım iyi olsun benimde hiç akıntım yok mesela kumkuru bir haftadır bazen bir damla acık sarı o kadar bu kadar ince düşünmeyelim bence güzel düşün ya da düşünememeye calış nerde yaşıyorsun canım bu arada ve ne iş yapıyorsu? ve @friendly8584
Yok bat 2 kasım yeni yumurtalarım çatladı pazartesi günü yani ama devam ediyoadet günün geçtimi peki
Kızlarrr yokmu yorum yapacak
Eskişehir de yaşıyorumcanım adım yazdığı gibi burcu evet çalışıyorum benDaha
Bursa besyolda yasiyorum calismiyorum suan :) senin adin ne sen nerde yasiyosun calisiyomusun:)
Dr birşey olmadığını söyledi zaten de acaba dedim yaşayanlar varmı gerçekten rahatsız etti 5 gün olduCanım selam. Yumurtlama kanaması da olabilir. Bana 1 kez olmuştu. Tam adet günümden sonraki 14.günde bildiğin bir ara kanama geçirmiştim. 3-4 gün sürmüştü. Doktora gittiğimde bunun normal bir durum olduğunu, bazı kadınların bugünleri değerlendirerek hamile kaldığını söylemişti. Ama benim bildiğin adet kanaması gibiydi. Sen yine de bir doktora git danış istersen.
Bana mı yazdın canım. Yerleşme için çok erken yeni çalışmalar yaptık yumurta çatlama akıntısı olduğu kesin de neden 5 gün sürdü die meraklandımyerleşme akıntısı olabilir hafta için bi dr gözükmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?