2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlarr bn dün adet oldum ama leke leke geliyor hiç öyle dolu dolu gelmiyor tarlusal kullandığım için mi acaba

Sol kasigim benim bide cok sivilcem cikti asiri derecede yuzumu sardi sulu beyaz bi akinti bide bel agrisi var sanki kirmizilar bu ay erken geliyorum der gibi
İyi düşün canım iyi olsun benimde hiç akıntım yok mesela kumkuru bir haftadır bazen bir damla acık sarı o kadar bu kadar ince düşünmeyelim bence güzel düşün ya da düşünememeye calış nerde yaşıyorsun canım bu arada ve ne iş yapıyorsu? ve @friendly8584

Uyumusum uykudan gozumu acamiyom kaşık batması benimde var akıntıda var sarı gibi az oluyor bat 4 kasım yumurtlama 16 ekimdi Ne oluyor bu ay biray uyusam uykum kanmayacak

Kızlarrr yokmu yorum yapacak

adetin 3 günü dr a gidecektim şimdi olduğum günü sayacak mıyım? o günde bi leke geldio kadar bugünde aynı

kızlarr bn dün adet oldum ama leke leke geliyor hiç öyle dolu dolu gelmiyor tarlusal kullandığım için mi acaba
Daha
Bursa besyolda yasiyorum calismiyorum suan :) senin adin ne sen nerde yasiyosun calisiyomusun:)

Kızlarrr yokmu yorum yapacak

Canım selam. Yumurtlama kanaması da olabilir. Bana 1 kez olmuştu. Tam adet günümden sonraki 14.günde bildiğin bir ara kanama geçirmiştim. 3-4 gün sürmüştü. Doktora gittiğimde bunun normal bir durum olduğunu, bazı kadınların bugünleri değerlendirerek hamile kaldığını söylemişti. Ama benim bildiğin adet kanaması gibiydi. Sen yine de bir doktora git danış istersen.

Dr birşey olmadığını söyledi zaten de acaba dedim yaşayanlar varmı gerçekten rahatsız etti 5 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…