2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bana mı yazdın canım. Yerleşme için çok erken yeni çalışmalar yaptık yumurta çatlama akıntısı olduğu kesin de neden 5 gün sürdü die meraklandım

Canım süreye takılma bence. Süre normal. Benim de 3-4 gün sürdü. Regl dönemi kadar sürüyor yaklaşık.

keysintub hayirli olsun degerin gayet iyi daha cok erken gebelik var maasallah. 7 gun once pozitif gosteren testinin markasi neydi? Belirtilerin neler?
ovula idi sanırım markası. belirtim çok çok yoktı merakımdan test yaptım. tek dikkatimi çeken gögüslerime dokunamıodum çok acıodu ve karnımda şişkinlik oldu bel agrımda bayadr vardı.

çok sagolun inşallah degerlerim yükselir de gzl olur dua edin

tarlusal ilacını kullanan var mı? bn kullandım ve az adet oluyorum yok bu adet değil mi? anlamadım yaaaa oofffffff gebelik de yok

Kizlar merhaba benimde adetine 4 gün var 1 haftadir gogus bacak bel kasık kalca agrilarim var ama biraz önce dayanamadim şu ucuz testlerden yaptim ama çok ilginç idrari damlattoktan sonra o çizgilerin cikmasini sağlayan koyu kirmizi renk ekranda dagildi ve dagilarak tek çizgiyi oluşturdu şuan negatif ama o renklerin dagilmasi sonrada birleşmesi beni iskillendirdi acaba test bozukmu ??

Benimde bu ay oyle okdu iki tane testim.uzerinde zaten renkler olusunca falan yaziyor demekki oyle oluyor dedim hatta 2 cizgi olustu 2. Si sonradan toplanip kayboldu...sonuc negatfti bugun regl de geldi...

tarlusal ilacını kullanan var mı? bn kullandım ve az adet oluyorum yok bu adet değil mi? anlamadım yaaaa oofffffff gebelik de yok
canım benimki de öyle olmuştu 3.günü doktora gittim adet olmuşsun bunu adet sayacaz demişti ben kürtaj olmuştum ama kürtaj sonrası böyle olması normal dedi rahim temiz olduğu için bidahaki adetin daha yoğun olacak demişti bana

Benimde bu ay oyle okdu iki tane testim.uzerinde zaten renkler olusunca falan yaziyor demekki oyle oluyor dedim hatta 2 cizgi olustu 2. Si sonradan toplanip kayboldu...sonuc negatfti bugun regl de geldi...
Valla bende anlamadim bakalim regl günümü beklicem hayirlisi olsun inşallah

yanlış gecikmeymiş test negatif çıktı test yaparken nekadar istediğimi farkettim.Rabbim isteyene versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…