Dr birşey olmadığını söyledi zaten de acaba dedim yaşayanlar varmı gerçekten rahatsız etti 5 gün oldu
Bana mı yazdın canım. Yerleşme için çok erken yeni çalışmalar yaptık yumurta çatlama akıntısı olduğu kesin de neden 5 gün sürdü die meraklandım
Evet dr un dediği gibi değerlendirdik hatta sonuncu değerlendirme bugün :) inşallah hayırlısı bat 2 kasım bakalım ne olcakEğer yumurtlama kanamasıysa ve bu dönemi güzel değerlendirdiysen hamilelik şansın yüksek gibi geliyor bana. Hadi hayırlısı...
Ay evet ya o adet olamadığımız içinmiş. Hiç bişey olmuyo. Pantolon giyemiyorumBenim karnında sis herkes diyor ki ne bu daha ilk ayların ama kilodan değil ki sislikten diyorum
Hayit tohumu bende içtim bi ara cnm soğan kurunu ben de yapcam nezamn başlanıyor du biliyomusunHayit tohumu icicem bu ay bakalim artik kistelere de iyi geliyormus.bendede pko var.bide sogan kurunu yapcam ins
ovula idi sanırım markası. belirtim çok çok yoktı merakımdan test yaptım. tek dikkatimi çeken gögüslerime dokunamıodum çok acıodu ve karnımda şişkinlik oldu bel agrımda bayadr vardı.keysintub hayirli olsun degerin gayet iyi daha cok erken gebelik var maasallah. 7 gun once pozitif gosteren testinin markasi neydi? Belirtilerin neler?
Hayit tohumu bende içtim bi ara cnm soğan kurunu ben de yapcam nezamn başlanıyor du biliyomusun
çoookkk teşekküeeler inşallah hepiniz için dua edicem benmde inaşllah degerlerim düşmez yükselir sizde bana edinCanım kan degerin 7 gün onceye göre cok daha iyi baska sayfada bir arkadaşta 11 çıktı şimdi yükseldi seninde gayet iyi erken yaptırmışsın bayatebrikler bizde dua et
çok sagolun inşallah degerlerim yükselir de gzl olur dua edin
Kizlar merhaba benimde adetine 4 gün var 1 haftadir gogus bacak bel kasık kalca agrilarim var ama biraz önce dayanamadim şu ucuz testlerden yaptim ama çok ilginç idrari damlattoktan sonra o çizgilerin cikmasini sağlayan koyu kirmizi renk ekranda dagildi ve dagilarak tek çizgiyi oluşturdu şuan negatif ama o renklerin dagilmasi sonrada birleşmesi beni iskillendirdi acaba test bozukmu ??
Canım kaç gün kullandın ve günde kaç tane içtintarlusal ilacını kullanan var mı? bn kullandım ve az adet oluyorum yok bu adet değil mi? anlamadım yaaaa oofffffffgebelik de yok
canım benimki de öyle olmuştu 3.günü doktora gittim adet olmuşsun bunu adet sayacaz demişti ben kürtaj olmuştum ama kürtaj sonrası böyle olması normal dedi rahim temiz olduğu için bidahaki adetin daha yoğun olacak demişti banatarlusal ilacını kullanan var mı? bn kullandım ve az adet oluyorum yok bu adet değil mi? anlamadım yaaaa oofffffffgebelik de yok
Valla bende anlamadim bakalim regl günümü beklicem hayirlisi olsun inşallahBenimde bu ay oyle okdu iki tane testim.uzerinde zaten renkler olusunca falan yaziyor demekki oyle oluyor dedim hatta 2 cizgi olustu 2. Si sonradan toplanip kayboldu...sonuc negatfti bugun regl de geldi...
Markasi neydi senin testlerinBenimde bu ay oyle okdu iki tane testim.uzerinde zaten renkler olusunca falan yaziyor demekki oyle oluyor dedim hatta 2 cizgi olustu 2. Si sonradan toplanip kayboldu...sonuc negatfti bugun regl de geldi...
Markasi neydi senin testlerin
Valla bende anlamadim bakalim regl günümü beklicem hayirlisi olsun inşallah
Aynen canim inşallahAmin canim rabbim gonlune gore versin ins.regl gelene kadar umitler devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?