Canım kaç gün kullandın ve günde kaç tane içtin
Maasallah canim. Gögüs agrisi gördüğüm kadarıyla cogu kiside ortak belirti.ovula idi sanırım markası. belirtim çok çok yoktı merakımdan test yaptım. tek dikkatimi çeken gögüslerime dokunamıodum çok acıodu ve karnımda şişkinlik oldu bel agrımda bayadr vardı.
Tanistigima memnun oldum canim yaşin kac :)
Benimde oyle akintim kesildi gelmiyo simdi karnim agriyoBelimde karnımda gaz sancısı benzer ağrısı var
Evet canim tebrikler :)Ben çok sabırsız bir insanım ve dayanamadım gittim kan testi yaptırdım. Adetime 1 hafta var kan sonucum 7.07 çıktı hamilemiyim
Allah razı olsun. Bu bebeği 2 senedir bekliyorum. Allahım isteyen herkese tez zamanda versin. Değerim nasıl peki? Çok mu düşük?Evet canim tebrikler :)
Daha adetine 7 gun varken bu sonuc gayet iyi :) umarim saglikli bir gebeligin olur :) artik darisi basimiza :) belirtilerin var miydi hicBen çok sabırsız bir insanım ve dayanamadım gittim kan testi yaptırdım. Adetime 1 hafta var kan sonucum 7.07 çıktı hamilemiyim
Yumurta döllenince hemen yerleşiyo mu yoksa bi zaman sonra mı yerleşiyo ? kanda, gebelik testinde vs. yerleşme'den sonra mı belli olur ?
Bide bu gelen çamurumsu leke, yerleşme zamanı mı geliyo ? Bide acaba yerleştikten hemen sonra testlerde belli oluyo mu acaba ? Bilgisi, tecrübesi olan var mı
Evet vardı. Vücudunu tanıyan anlıyormuş gerçekten öyle. Kasiklarim batıyordu. Ağırlık hissi vardı. Bu sabahta midem bulandı. Bir de başım dönüyorDaha adetine 7 gun varken bu sonuc gayet iyi :) umarim saglikli bir gebeligin olur :) artik darisi basimiza :) belirtilerin var miydi hic
Canim suanlik gayet iyi bi daha git 2 gun sonra iki katina cikmasi lazim eger 14 kusurlu. Bir rakam olursa iyi :)Allah razı olsun. Bu bebeği 2 senedir bekliyorum. Allahım isteyen herkese tez zamanda versin. Değerim nasıl peki? Çok mu düşük?
Döllenme olunca üç dört günlük bir yolculuk başlıyormuş canım rahme gidene kadar sonra orada yerleşmiyormuş bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzelten olursa sevinirim en aşağı 9 gün ortalama 12 günde kanda belli oluyormuş öyle biliyorum yaniYumurta döllenince hemen yerleşiyo mu yoksa bi zaman sonra mı yerleşiyo ? kanda, gebelik testinde vs. yerleşme'den sonra mı belli olur ?
Bide bu gelen çamurumsu leke, yerleşme zamanı mı geliyo ? Bide acaba yerleştikten hemen sonra testlerde belli oluyo mu acaba ? Bilgisi, tecrübesi olan var mı
Yok canim 10 gunluk olunca kanda cikiyo :)Döllenme olunca üç dört günlük bir yolculuk başlıyormuş canım rahme gidene kadar sonra orada yerleşmiyormuş bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzelten olursa sevinirim en aşağı 9 gün ortalama 12 günde kanda belli oluyormuş öyle biliyorum yani
Ben de memnun oldum canim yasım 31. Sen kac yasindasin?Tanistigima memnun oldum canim yaşin kac :)
5 gün kullanmadan bırakınca tam sökülmüyor adet. Benim de bi kere öyle olmuştu leke gibi oluyorsabah akşam içtim ilacı bitirdi ve bittikten 7 gün sonra geldi ama adet gibi de değil. kahverengi sümüksü bir madde 2. gün ve pedde hiç leke olmuyor afedersin lavabo da peceteye geliyor
Canim gozunaydin 2 gun sonra tekrarla icin rahat etsin. Göğüslerinde ağrı sızı var mı?Ben çok sabırsız bir insanım ve dayanamadım gittim kan testi yaptırdım. Adetime 1 hafta var kan sonucum 7.07 çıktı hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?