2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım kaç gün kullandın ve günde kaç tane içtin

sabah akşam içtim ilacı bitirdi ve bittikten 7 gün sonra geldi ama adet gibi de değil. kahverengi sümüksü bir madde 2. gün ve pedde hiç leke olmuyor afedersin lavabo da peceteye geliyor

ovula idi sanırım markası. belirtim çok çok yoktı merakımdan test yaptım. tek dikkatimi çeken gögüslerime dokunamıodum çok acıodu ve karnımda şişkinlik oldu bel agrımda bayadr vardı.
Maasallah canim. Gögüs agrisi gördüğüm kadarıyla cogu kiside ortak belirti.

Yumurta döllenince hemen yerleşiyo mu yoksa bi zaman sonra mı yerleşiyo ? kanda, gebelik testinde vs. yerleşme'den sonra mı belli olur ?

Bide bu gelen çamurumsu leke, yerleşme zamanı mı geliyo ? Bide acaba yerleştikten hemen sonra testlerde belli oluyo mu acaba ? Bilgisi, tecrübesi olan var mı

Ben çok sabırsız bir insanım ve dayanamadım gittim kan testi yaptırdım. Adetime 1 hafta var kan sonucum 7.07 çıktı hamilemiyim
Daha adetine 7 gun varken bu sonuc gayet iyi :) umarim saglikli bir gebeligin olur :) artik darisi basimiza :) belirtilerin var miydi hic

Canim ortalama 3 gun tuplerden rahime yolculugu var.o sirada bolunmeye basliyor zaten.rahime indiginde embriyo degil artik cok hucreli bi canli oluyor ve rahimde bolunmesini devam ettirerek duvara tutunmaya calisiyor.oda ortalama 6 gunu buluyor kendine yer edip yerlesmesi.ve yerlestikten sonra gelen lekeye yerlesme kanamasi deniliyor...yerlestikten sonra rahimin ic duvarinin uyarilmasiyla hormonlar salgilanaya basliyor yani 6. Gunden sonra.ama bunun kana gecmesi 8 ila 14 gun arasinda kisiden kisiye degisiyor umarim faydali olmusumdur

Daha adetine 7 gun varken bu sonuc gayet iyi :) umarim saglikli bir gebeligin olur :) artik darisi basimiza :) belirtilerin var miydi hic
Evet vardı. Vücudunu tanıyan anlıyormuş gerçekten öyle. Kasiklarim batıyordu. Ağırlık hissi vardı. Bu sabahta midem bulandı. Bir de başım dönüyor

Döllenme olunca üç dört günlük bir yolculuk başlıyormuş canım rahme gidene kadar sonra orada yerleşmiyormuş bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzelten olursa sevinirim en aşağı 9 gün ortalama 12 günde kanda belli oluyormuş öyle biliyorum yani

Yok canim 10 gunluk olunca kanda cikiyo :)

sabah akşam içtim ilacı bitirdi ve bittikten 7 gün sonra geldi ama adet gibi de değil. kahverengi sümüksü bir madde 2. gün ve pedde hiç leke olmuyor afedersin lavabo da peceteye geliyor
5 gün kullanmadan bırakınca tam sökülmüyor adet. Benim de bi kere öyle olmuştu leke gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…