benimde agrim arttı ve kahverengi akıntı hiçbir tik olmadan direk kırmızı başlıklı kız geldi.Benimde oyle akintim kesildi gelmiyo simdi karnim agriyo
Canım sorularına bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım.yumurta döllenince 8-10 gün sonra rahime ulaşıyor. Yerleştikten sonra bhcg hormonu salgılanmaya başlıyor. Önce kanda sonrasında idrarda belli olur. Bu nedenle adetin en az 1 hafta geçmesi beklenir. Yerleşirken bazen kanama olabilir ama herkeste olmaz mesela bende olmadı. Umarım yardımcı olabilmişimdirYumurta döllenince hemen yerleşiyo mu yoksa bi zaman sonra mı yerleşiyo ? kanda, gebelik testinde vs. yerleşme'den sonra mı belli olur ?
Bide bu gelen çamurumsu leke, yerleşme zamanı mı geliyo ? Bide acaba yerleştikten hemen sonra testlerde belli oluyo mu acaba ? Bilgisi, tecrübesi olan var mı
Bence normal erken öğrenmişsin. 2 günde bir ölçtür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah razı olsun. Bu bebeği 2 senedir bekliyorum. Allahım isteyen herkese tez zamanda versin. Değerim nasıl peki? Çok mu düşük?
Doğrudur ben en az 9 büyük çoğunluk 12 diye duymuştum teşekkürlerYok canim 10 gunluk olunca kanda cikiyo :)
Amin tesekkur ederim. Evet göğüslerime dokunamıyorumCanim gozunaydin 2 gun sonra tekrarla icin rahat etsin. Göğüslerinde ağrı sızı var mı?
Yok hep yapıyorum olmayınca üzülüyorum kendime söz verdim 1 hafta günüm geçmeden bişe yapmam (Hayırlısı olsun canım inş güzel haberler alırız 27 ekimde test yapacagız kızlarla sen de katıl bize istersen ?
Ooo ablamsin ben daha 20 yasindayim. :)Ben de memnun oldum canim yasım 31. Sen kac yasindasin?
Ay evet ya o adet olamadığımız içinmiş. Hiç bişey olmuyo. Pantolon giyemiyorum
canım bende 2 yıldır bekliyorum.nasil oldu?herhangi sorun varmiydi sizde?Allah razı olsun. Bu bebeği 2 senedir bekliyorum. Allahım isteyen herkese tez zamanda versin. Değerim nasıl peki? Çok mu düşük?
Evet katılıyorum benim de 9 kasım
beklemede canım senin nasıl hamilelikNasılsınız arkadaşlar bugün
Kuzum cok da zor olmasin insallah yaben bu ay oyle cok icten istiyorum ki namaz kildim dua ettim kuran okudum hepimizi kattım insallah salih saglikli evlatlar nasip eder Rabbimm
Bilmem rahat canim bu konuda olsada olur olmasada modunda neyse saglik olsunNeden yanaşmıyor kuzum
Canim yanlis anlamam asla yeter ki sizden guzel haberler alalim
Canım benimde ayın 18de ama hala hastalanmadm bakalımbende adet olmadım.15 ekimde bhcb-0 benim bugün 30. gün. yarın 31. gün en son ihtimal 22 ekim
senin bat ne zaman
Çok şükür bu halimize sen nasılsin anne adayıNasılsınız arkadaşlar bugün
Canim ben 44.gunu gordum bence bekle ama umutlanmada fazla hayal kirikligi olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?