2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım sorularına bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım.yumurta döllenince 8-10 gün sonra rahime ulaşıyor. Yerleştikten sonra bhcg hormonu salgılanmaya başlıyor. Önce kanda sonrasında idrarda belli olur. Bu nedenle adetin en az 1 hafta geçmesi beklenir. Yerleşirken bazen kanama olabilir ama herkeste olmaz mesela bende olmadı. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Allah razı olsun. Bu bebeği 2 senedir bekliyorum. Allahım isteyen herkese tez zamanda versin. Değerim nasıl peki? Çok mu düşük?
Bence normal erken öğrenmişsin. 2 günde bir ölçtür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bayanlar merhaba, size danışmak istediğim bir mesele var. Benim ovül dönemim biraz karışık. Bazen geç bazen erken oluyor ama dr normal olduğunu söyledi bir sorunum yok yani. Bebek istiyoruz ancak bu ay takibini yapmam söz konusu olamadı, 7-10 gün evvel yumurtladım takibe göre. Hoş, bir gebelik belirtim de yok. Ancak bir iki gündür şeffaf bir akıntım var. 4 gün evvel silik olan ovülasyon testi bugün biraz belirgin çıktı. Sağlık sorunu vs yoktur di mi? Bata 6 gün var testte çıkmaz diye bakmadım, açıkçası çok üstüne düşemedim bu ay diye takipte etmedm..

Eklentiler

• IMG_6417.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 42
Kuzum cok da zor olmasin insallah ya ben bu ay oyle cok icten istiyorum ki namaz kildim dua ettim kuran okudum hepimizi kattım insallah salih saglikli evlatlar nasip eder Rabbimm

Neden yanaşmıyor kuzum
Bilmem rahat canim bu konuda olsada olur olmasada modunda neyse saglik olsun

Canim senide listeye ekledim aslında ben 26 ve 27 ekimde test yapacaklar listesi yapmistim genel bi liste degildi S selifor bunu yanlıs anlamaz insallah. Sayfamiz boyle bi listeye sıcak bakarsa seve seve tutarim listeyi.
Canim yanlis anlamam asla yeter ki sizden guzel haberler alalim

Canim ben 44.gunu gordum bence bekle ama umutlanmada fazla hayal kirikligi olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…