2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
Piraye089 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
SedaUmut 9 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
E Esra rimederdgn 11 Ekim
bulut29 12 Ekim
B Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
E Eldenkubra 12 Ekim
manzana_verde 12 Ekim
Cennetim13 12 Ekim
Y yarenhfhf 13 Ekim
yeni_ay 13 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
melekistiyorum 15 Ekim
sensiz__asla123 15 Ekim
F feyzaecem 15 Ekim
F Finnuk 15 Ekim
N ndemir 16 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
Melissaihsn06 16 Ekim
B BenanAsiye 16 Ekim
Frida1kahlo 17 Ekim
ayllllliiiin35 17 Ekim
Karpatyam 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
A Ankey 19 Ekim
N nehir-arin 20 Ekim
Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
A Aschil07 20 Ekim
@siyahinci021 21 Ekim
MrsBlackbird 21 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
aybukegok16 21 Ekim

Canlar yeni haberler olan var mi hamile listesine ekleme yapalim guzel haberler verin bize

Ben listede neden y
ben listede nden yokum

Adet bittikten 7 gun icinde baslayin yaziyordu internette.bende adet bittikten sonraki gun baslarim canim...hayitin bi faydasini gordunmu adet agrilarina duzensizlige falan
Bende adetimin bitince başlarım ozmn cnm hayt tohumu 12 gun fln içtim ezdim kendm öyle yaptm valla ağrıma bi fayda etmedi benm adetim zaten duzenli oyuzden anlamadım adet olunca bıraktım bidaha içmedim düzenli kullanıp faydasını görenler varmış inş sende faydasını görürsün

Sende varsin canim insaAllah olmazsin ve bebis vardir
Bugun test yaptim tatlim kocaman bi negatif.. Sabahtan beri negatif cikipta hamile olanlar topiklerini okuyup duruyodum siyirdim iyice israrla hamile oldugumu dusunmek istiyorumbat yarin ama hic bi belirti yok bende gecikmeli gelcek sanirm testin yanildigini dusunmuyorum cunku..

Yanilabilir canim test umutsuzluk yok ovulasyon testi kullanmadiysan yumurtlama oynamis olabilir ama yinede herseye hazir ol hayal kirkligi olmasin oda var en iyisi hic takma 3-4 gun gecikirsen tekrarlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…