- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
Evet canım olmadım dha gecen hafta test yaptım pozitifçıktı çok ince ve silik cizgiydi salı günü kan verdim bugün aldı sonucu 1.20 ama olmadm hala18i gecti daha olmadin sanirim canim test yaptinmi
Kan testini tekrarla istersen canim gec dollenme olabilir belkiEvet canım olmadım dha gecen hafta test yaptım pozitifçıktı çok ince ve silik cizgiydi salı günü kan verdim bugün aldı sonucu 1.20 ama olmadm hala
çalışmalara ara verme o zaman tatlım çok önemli bu günler bat ne zamandıYumurtlama gunlerim geldi sanirim adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor 19unda iliski oldu en son bakalim nasip hic takmiyorum ya da takiyorum sanirim kendimi kandiriyorum
Bilmiyorum canim ben etiketleyip hatirlatiyorum yazmayanlari silicem bir sure sonra mecbur
Yok canim ovulasyon kullanmadim. Dusunuyorm aslinda ama duzenli iliski yok bizim.malesef esimin isi nedeniyle yumurtlamayi denk getrsem bile esimi bulamayabilirimYanilabilir canim test umutsuzluk yok ovulasyon testi kullanmadiysan yumurtlama oynamis olabilir ama yinede herseye hazir ol hayal kirkligi olmasin oda var en iyisi hic takma 3-4 gun gecikirsen tekrarlarsin
9u canim ama duzensiz adetim degisbilir bakalim rastgle oluyor ilskiler ustunde durmuyorum fazlaçalışmalara ara verme o zaman tatlım çok önemli bu günler bat ne zamandı
Ay hadi inşallah tatlım umut hep varYok canim ovulasyon kullanmadim. Dusunuyorm aslinda ama duzenli iliski yok bizim.malesef esimin isi nedeniyle yumurtlamayi denk getrsem bile esimi bulamayabilirimama bu aydan umutluydum takvime gore yuksek gunlerdi.. 30 gun regl dongum genelde sasmaz ama bu ay sasarsa ilk defa bu kadar stres yaptim insallah deger strese insallah vardir bebis
InsaAllah canim guzel haberler gelsin sendenYok canim ovulasyon kullanmadim. Dusunuyorm aslinda ama duzenli iliski yok bizim.malesef esimin isi nedeniyle yumurtlamayi denk getrsem bile esimi bulamayabilirimama bu aydan umutluydum takvime gore yuksek gunlerdi.. 30 gun regl dongum genelde sasmaz ama bu ay sasarsa ilk defa bu kadar stres yaptim insallah deger strese insallah vardir bebis
Benim ilk denemelerim ne stresli bişeymiş ya senin kaç ay oldu9u canim ama duzensiz adetim degisbilir bakalim rastgle oluyor ilskiler ustunde durmuyorum fazla
11 ay oldu canim ama cok stres yapma kendini yipratmaktan baska bir halta yaramiyorBenim ilk denemelerim ne stresli bişeymiş ya senin kaç ay oldu
aynen canım ya valla iki sene bekledim istemediğim zamanlar yapsam kesin ilk aydan olurdu herhalde bu iş rahatlığa bakıyor11 ay oldu canim ama cok stres yapma kendini yipratmaktan baska bir halta yaramiyor
Hayırlısı böyleymiş canım üzülme diğer aya bekliyorum güzel haberleriniBu ayda olmadi yeni bat 22kasim doktora gittim çok şükür hic birseyim cikmadi ama adetim duzenli değil biraz üzüldüm o yuzden takmamaya karar verdim inşallah uygularim stres yapiyorum yoksa en iyisi biraz rahat birakmak
Evet hayirlisi ne zamansa o zaman olsun napalim kismet herkes icin hayirlisi Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeHayırlısı böyleymiş canım üzülme diğer aya bekliyorum güzel haberlerini
Sende de var mi canim akinti ve kasik agrisi
23 yas 11 aylik evlilik ve ilk cocuk canimKızlar sanırım çoğunuz ilk bebisi bekliyorsunuz? Yaşlarımizi ve kaçıncı çocuğu düşündüğümuzu yazalım mi?
Ben 32 yaşındayım. Bir oğlum var ikinciyi dusunuyorum Rab dilerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?