2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yumurtlama gunlerim geldi sanirim adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor 19unda iliski oldu en son bakalim nasip hic takmiyorum ya da takiyorum sanirim kendimi kandiriyorum

Yanilabilir canim test umutsuzluk yok ovulasyon testi kullanmadiysan yumurtlama oynamis olabilir ama yinede herseye hazir ol hayal kirkligi olmasin oda var en iyisi hic takma 3-4 gun gecikirsen tekrarlarsin
Yok canim ovulasyon kullanmadim. Dusunuyorm aslinda ama duzenli iliski yok bizim.malesef esimin isi nedeniyle yumurtlamayi denk getrsem bile esimi bulamayabilirim ama bu aydan umutluydum takvime gore yuksek gunlerdi.. 30 gun regl dongum genelde sasmaz ama bu ay sasarsa ilk defa bu kadar stres yaptim insallah deger strese insallah vardir bebis

Ay hadi inşallah tatlım umut hep var

InsaAllah canim guzel haberler gelsin senden

Bu ayda olmadi yeni bat 22kasim doktora gittim çok şükür hic birseyim cikmadi ama adetim duzenli değil biraz üzüldüm o yuzden takmamaya karar verdim inşallah uygularim stres yapiyorum yoksa en iyisi biraz rahat birakmak

Kızlar sanırım çoğunuz ilk bebisi bekliyorsunuz? Yaşlarımizi ve kaçıncı çocuğu düşündüğümuzu yazalım mi?

Ben 32 yaşındayım. Bir oğlum var ikinciyi dusunuyorum Rab dilerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…