- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Guzel degeelendir calismalara basla canim :)Yumurtlama gunlerim geldi sanirim adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor 19unda iliski oldu en son bakalim nasip hic takmiyorum ya da takiyorum sanirim kendimi kandiriyorum
Insallah canimm..InsaAllah canim guzel haberler gelsin senden
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim en kisa zamanda..Kızlar sanırım çoğunuz ilk bebisi bekliyorsunuz? Yaşlarımizi ve kaçıncı çocuğu düşündüğümuzu yazalım mi?
Ben 32 yaşındayım. Bir oğlum var ikinciyi dusunuyorum Rab dilerse.
insaAllah bebis haberi verirsin canim benim
aynen canim calismalar rastgle bakalim sonuc ne olacakGuzel degeelendir calismalara basla canim :)
Insallah canimm..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim en kisa zamanda..
Insallah olumlu olur canim.. Rabbim hayirlisini versin..insaAllah bebis haberi verirsin canim benim
aynen canim calismalar rastgle bakalim sonuc ne olacak
Geldi simdi
hanımlar bugun adetım bıttı bebek ıcın hangı gun baslamam lazım banada yardım edın lutfen
Ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk deneme ayım . Desene senin tecrübelerden faydalanabilirizKızlar sanırım çoğunuz ilk bebisi bekliyorsunuz? Yaşlarımizi ve kaçıncı çocuğu düşündüğümuzu yazalım mi?
Ben 32 yaşındayım. Bir oğlum var ikinciyi dusunuyorum Rab dilerse.
insaAllah bebis haberi verirsin canim benim
aynen canim calismalar rastgle bakalim sonuc ne olacak
Veee bendee 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim, 3.5 yaşındaki kızıma kardeş istiyoruz ,bu ay 5. ayimiz denemede...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Bir hamilelik geçirdiniz ya onu diyorum tecrübe olarak yaniTecrübe derken?Ben de 9 yıldır evliyim bu arada.
Gün aşırı bncehanımlar bugun adetım bıttı bebek ıcın hangı gun baslamam lazım banada yardım edın lutfen
Ucuz idrar testinde bat a 5 gun kala hamilelik çıkmıştı.
Ben 1. Gebeligimde kanser olduğumu öğrendim bebeğimi aldırmak zorunda kaldim 2 sene bekledim tekrar hamile kalabilmek içincanım bende 2 yıldır bekliyorum.nasil oldu?herhangi sorun varmiydi sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?