2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yumurtlama gunlerim geldi sanirim adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor 19unda iliski oldu en son bakalim nasip hic takmiyorum ya da takiyorum sanirim kendimi kandiriyorum
Guzel degeelendir calismalara basla canim :)
InsaAllah canim guzel haberler gelsin senden
Insallah canimm..
Kızlar sanırım çoğunuz ilk bebisi bekliyorsunuz? Yaşlarımizi ve kaçıncı çocuğu düşündüğümuzu yazalım mi?

Ben 32 yaşındayım. Bir oğlum var ikinciyi dusunuyorum Rab dilerse.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim en kisa zamanda..

hanımlar bugun adetım bıttı bebek ıcın hangı gun baslamam lazım banada yardım edın lutfen

canım beniim üzülme çok şükür gelmiş ya inan hamilelik olmadan gecikmesi de daha büyük bir stres
çok şükür önümüzde umut edebileceğimiz yeni bir ay var herzaman
benim ki de eli kulağında her an olacakmış gibiyim
eğer hamilelik yoksa bende biran evvel olsam da yeni bir ay yeni bir umutla size katılsam
moralimizi yüksek tutalımm ki bir an evvel gelsin minnaklar

hanımlar bugun adetım bıttı bebek ıcın hangı gun baslamam lazım banada yardım edın lutfen

benim doktorum adet bitince hemen ertesi gün başla öyle yumurtlama günümü takip edeyim diye uğraşma ertesi gün başla ve gün aşırı olsun dedi. tabi birkaç gün bekledikten sonra başlamayı uygun görenler de var

Kızlar sanırım çoğunuz ilk bebisi bekliyorsunuz? Yaşlarımizi ve kaçıncı çocuğu düşündüğümuzu yazalım mi?

Ben 32 yaşındayım. Bir oğlum var ikinciyi dusunuyorum Rab dilerse.
Ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk deneme ayım . Desene senin tecrübelerden faydalanabiliriz

insaAllah bebis haberi verirsin canim benim

aynen canim calismalar rastgle bakalim sonuc ne olacak

inşallah ama benim böyle gecikmelerim olabiliyor test yapmakta niyeyse hiç canım istemiyor p.tesi ye kadar bekliyim sonra duruma göre test yaptırayım diyorum bakalım belki bir mucize olur da ummadığım bir ay da mutlu olurum.

İlk bebekte pek bir belirti olmamıştı. Öyle ki ben hamile olduğuma bile inanamıyordum. Hani filmlerde hamileler kusar ya da bayılır ya. Ben de belirti olmayınca ikide bir gider test sonucuma bakardim.

İlerleyen aylarda ise uyku ve hafif göğüs sizlamasi olmuştu. Sizladikca mutlu oluyordum "haa gerçekten hamileyimisim" diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…