2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

tecrübeli bayanlar nerdesiniz şimdiye kadar belirtileriniz oldu mu neler yaşadınız ilk haftalarda
Canım sana 3 tecrübe yazayım :

1.kizimda bacagim sürekli kasılıyordu içten içten ve rüyamda test yapıp çift çizgi görmüştüm öyllikle öğrendim.

2.kimyasal geçirdim ama o nasıl oldu anlamadım hamileymisim haberim yokmuş.onda da sürekli el ayaklarım titriyor gibiydi bi anda halsizlik vardı ama bilemedim tabi .

3.kurtajim olan gebelikte de ,eşimin deli gibi sevdiğim parfümü artık itici gelmeye başlamıştı sürekli ufaktan bulantı vardı ve onda 2-3 gün adetimsi birşey yasadim üstüne Gormeymis..

Aslında belirtilere takilmamak lazım ne zaman hamilelik fikri aklına düştü o dk bütün okudugun belirtiler boy gösteriyor vücudunda .su 2 aydır Yasamadigim belirti kalmadı kesin gözüyle baktım hep sonuç :FOS..bu ay relaxim.

Tüm ay gunasiri yapmak en iyisi ama yumurtlama günleri daha önemli. Hesaplamak için Google yumurtlama günleri hesapla yazın. Kabaca adetin başladığı günden itibaren 14 gün saymanız gerekiyor. O günden 3 gün önce 3 gün sonra olmak üzere o hafta gün aşırı ilişki.

Bi de kişiden kişiye değişiyor sanırım mesela şuan benim göğüslerim çok şişti acıyor mide yanmam oldu dört gün boyunca acıkıyorum sık sık bi de geçen gece adet sancım oldu ama üşütmüş de olabilirim ne bilim öyle işte

adet takvımım var telefonda onunla takıp edıorum ama 4 aydır hıc bı gelışme olmadı. artık sizin dediğiniz gibi deneyım bu ay ınsallah olur

Bata ne kadar var canım.suan bende baya bel agrisi çekiyorum bska bişey aramıyorum vücudumda ama ağrı çok rahatsız edici.bi hafta kaldı benimde..

Hamdolsun kontrol altındayım meme kanseriydim lütfen kontrollerinizi aksatmayın
Canım çok geçmiş olsun. Bebişine kavuşunca tüm olumsuzlukları unutursun inşallah. Ben de her yıl meme ultrasounduna giriyorum mutlaka ama çevremde herkes çok bilinçsiz. Kendim dışında her yıl smear testi yaptıran, meme cerrahına giden kimseyi bilmiyorum. En önemli şey erken teşhis. Güzel haberini yakında duymak dileğiyle :)

Benim ov esabta 16 si yazıyordu ovulasyon testinde 11 de yumurtlaadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…