tamam çok teşekkür ederim. 4 aylık bi süre normal mi pekiHmm ozamn takvimim programını indir yumurtlama gününü hesapla ona göre esin burda olduğu zamn denk gelirse degerlendrr cnm
Silme beni biliyon hala beklemedeym bnnnnnnnnBilmiyorum canim ben etiketleyip hatirlatiyorum yazmayanlari silicem bir sure sonra mecbur
4 aylik mi evlisin cnmtamam çok teşekkür ederim. 4 aylık bi süre normal mi peki
yok 2 yıllık evliyim ama vajınusmus tedavısı gördum ve haziranda yendim sonrasında da korunmadık4 aylik mi evlisin cnm
Beklicem p'tesiye kadar eğer olmazsam tekrarlicam canimKan testini tekrarla istersen canim gec dollenme olabilir belki
Bende adetimin bitince başlarım ozmn cnm hayt tohumu 12 gun fln içtim ezdim kendm öyle yaptm valla ağrıma bi fayda etmedi benm adetim zaten duzenli oyuzden anlamadım adet olunca bıraktım bidaha içmedim düzenli kullanıp faydasını görenler varmış inş sende faydasını görürsün
Insallah gelmez canim ya 1 tane bile veremedik hamile 17 lerden...bari sen hamile ol insallahcanım beniim üzülme çok şükür gelmiş ya inan hamilelik olmadan gecikmesi de daha büyük bir stres
çok şükür önümüzde umut edebileceğimiz yeni bir ay var herzaman
benim ki de eli kulağında her an olacakmış gibiyim
eğer hamilelik yoksa bende biran evvel olsam da yeni bir ay yeni bir umutla size katılsam
moralimizi yüksek tutalımm ki bir an evvel gelsin minnaklar
insaAllah canım stres yapmadan bekle varsa zaten vardir yoksa bile stres yapip dahada gecikmesininşallah ama benim böyle gecikmelerim olabiliyor test yapmakta niyeyse hiç canım istemiyor p.tesi ye kadar bekliyim sonra duruma göre test yaptırayım diyorum bakalım belki bir mucize olur da ummadığım bir ay da mutlu olurum.
Silme beni biliyon hala beklemedeym bnnnnnnnn
Sizleri silmem canlar haber vermeyenleri silicem bir süre sonra demek istedim sizler bildiriyorsunuz zaten neden sileyim@FM_ist iyi akşamlar canım yeni girbildim sağlık ocağına gittim smear testini sordum tam tetkikli olarak yapılıyomuş 2 gün birrliktelik olmayacakmış ve temiz gidilmesi gerekliymiş hasatayken olmazmış yani
@ bu arada yeni hamişlerimiz var sanırım tebrik ederim rabbim hayırlısı ile sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inş.rabbim benim gibi her ay bi ümitle bekleyen sizlere ve bana da bu duyguyu tattırsın inş.
S selifor slm cnm ben bugün sonuç aldım ve 0.8 çıktı yani bu ayda olumsuz adet düzenimde sorunlu olduğu içşn bat veremiyorum o yüzden silme canım
InsaAllah vardır bebis canımBeklicem p'tesiye kadar eğer olmazsam tekrarlicam canim
Aaa hemşeriyiz
Hemşooo:)Aaa hemşeriyiz
Hatta teyze bile olabilir:) sen maasallah çıtır anne olacaksın Allahin izniyle:)Ooo ablamsin ben daha 20 yasindayim. :)
Güzel haberler olsun insaAllah canım benim
1 haftadır göğüslerimi yoklaya yoklaya bi hâl oldum ama tık yok:)Amin tesekkur ederim. Evet göğüslerime dokunamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?