2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@FM_ist iyi akşamlar canım yeni girbildim sağlık ocağına gittim smear testini sordum tam tetkikli olarak yapılıyomuş 2 gün birrliktelik olmayacakmış ve temiz gidilmesi gerekliymiş hasatayken olmazmış yani
@ bu arada yeni hamişlerimiz var sanırım tebrik ederim rabbim hayırlısı ile sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inş.rabbim benim gibi her ay bi ümitle bekleyen sizlere ve bana da bu duyguyu tattırsın inş.
S selifor slm cnm ben bugün sonuç aldım ve 0.8 çıktı yani bu ayda olumsuz adet düzenimde sorunlu olduğu içşn bat veremiyorum o yüzden silme canım

3 ay kullanmak gerekiyormus.hamile kaldigim yok zaten kullanayim bari dedim

Insallah gelmez canim ya 1 tane bile veremedik hamile 17 lerden...bari sen hamile ol insallah

insaAllah canım stres yapmadan bekle varsa zaten vardir yoksa bile stres yapip dahada gecikmesin

Silme beni biliyon hala beklemedeym bnnnnnnnn

Sizleri silmem canlar haber vermeyenleri silicem bir süre sonra demek istedim sizler bildiriyorsunuz zaten neden sileyim

Ooo ablamsin ben daha 20 yasindayim. :)
Hatta teyze bile olabilir:) sen maasallah çıtır anne olacaksın Allahin izniyle:)

27den beri cocuk istiyoruz yas 31 e dayandı hala yok bin şükür 4 defa hamile kaldım ama sonu gelmedi 5.de kucagima almak nasip olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…