2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba arkadaslar 09.09.2016da kurtaj olmak zorunda kalfim adet gunum normaldi suan 3 gun suruyor oldum bitti ama adetimden sonra kasigimda agri var zaten kurtajdan sonra ihtahsizlik hat safada yemek yemiyorum aksama kadar ac susuz dolaniyorum yeme ihtiyaci duymuyorum nerdeyse kahvaltimi bile saat 4 den sonra yapiyorum agrim devamli bir sekilde 2 gunu gecti nedendir sizce ne yapmaliyim

Geçmiş olsun.dr konrllerine tekrar gittin mi içerde parça filan kalmış olmasın.Birde neden kendini hemen saliyorsun ki burda ilk kürtaj olan insan değilsin ben dahil bir cok arkadasm basindan gecti,bu dünyanın sonu değil guclu&sağlıklı bir bebek değilmiş ki ilerleyememis..once dr muayene bir git sonra sonra kendine ceki düzen ver yeni umut dogsun içine güzelce beslen ve yeni bebeğin için hazırla kendini..

Rabbim vericek insallah umit kaybetmek yok hicbir zaman belki de sinavin bilemezsin ablacim yuzunu guldur bence :) bol bol dua ediyorum hepimiz icin :) yasima gelince biz korunmayalim Allah ne zaman verir bilemem dedik 3 ay oldu yok :) demekki isteyince hemen hamile kalinmiyomus:)

5 gün kullanmadan bırakınca tam sökülmüyor adet. Benim de bi kere öyle olmuştu leke gibi oluyor

ozaman bunu adet sayıp 3.gün bugün pazartesi hormonlara bakılacak offf ne zormuş bu durum. önceler de böyle birşey yokmuydu acaba eskiler çatır çatır nasıl doğurmuşlar . biz dr dan gelmek bilmiyoruz

3 ay cok erken canim sabır biraz daha siz yum gunlerinde calisin bikac aya hamile kalacaksin insalah
Valla benimde oyle bi kasik agrim oldu oda yok simdi bir tek belirti bile yok :/
Bendeki yeni modada üşüme:) aksamlari titriyorum sonrada ee normal hava 3 derece ne alaka belirti diyorum:)

3 ay cok erken canim sabır biraz daha siz yum gunlerinde calisin bikac aya hamile kalacaksin insalah

Bendeki yeni modada üşüme:) aksamlari titriyorum sonrada ee normal hava 3 derece ne alaka belirti diyorum:)
Canlarım belirti arayıp kendinizi üzmeyin ya aaaa kızcam size ama bu ay olmaz diğer sonra ki ay her ay denicez olcak bir gün Ümidimizi yitirmeyelim batlarımız aynı beraber beklicez ve destek olacağız birbirimize Bu arada herkese Günaaaaaayyyyyddddınnn bata SON 5

Canım üzülmek yooook her adetle bir adım daha yaklasiyoruz yavrumuza adet olursak 10 gün sonra baslicaz yine calismalara Allaha şükür yumurtamiz oluşuyoki deneyebiliyoruz bu bile sevinç kaynağı. Benim bat uzak 31 Ekim 5 kala bende baslarim gerisayima:) Gunaydın bu arada

Aynen canım regl olamayan kızlar bile var ne kadar zor Allah herkese sağlık versin hayırlısıyla gelsinler halimize çok şükür

Sey artik belirti bulmak icin vucudumuzu cok dinliyoruz aslinda asirisi oluyomus hamilelikte ama iste umit ya varsa acaba oldu mu hissi cok tuaf ya simdi carsamba test yapicam ve koskoca bir negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…