- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Insallah gelmez canim ya 1 tane bile veremedik hamile 17 lerden...bari sen hamile ol insallah
Geçmiş olsun.dr konrllerine tekrar gittin mi içerde parça filan kalmış olmasın.Birde neden kendini hemen saliyorsun ki burda ilk kürtaj olan insan değilsin ben dahil bir cok arkadasm basindan gecti,bu dünyanın sonu değil guclu&sağlıklı bir bebek değilmiş ki ilerleyememis..once dr muayene bir git sonra sonra kendine ceki düzen ver yeni umut dogsun içine güzelce beslen ve yeni bebeğin için hazırla kendini..Merhaba arkadaslar 09.09.2016da kurtaj olmak zorunda kalfim adet gunum normaldi suan 3 gun suruyor oldum bitti ama adetimden sonra kasigimda agri var zaten kurtajdan sonra ihtahsizlik hat safada yemek yemiyorum aksama kadar ac susuz dolaniyorum yeme ihtiyaci duymuyorum nerdeyse kahvaltimi bile saat 4 den sonra yapiyorum agrim devamli bir sekilde 2 gunu gecti nedendir sizce ne yapmaliyim
Rabbim vericek insallah umit kaybetmek yok hicbir zaman belki de sinavin bilemezsin ablacim yuzunu guldur bence :) bol bol dua ediyorum hepimiz icin :) yasima gelince biz korunmayalim Allah ne zaman verir bilemem dedik 3 ay oldu yok :) demekki isteyince hemen hamile kalinmiyomus:)Hatta teyze bile olabilir:) sen maasallah çıtır anne olacaksın Allahin izniyle:)
27den beri cocuk istiyoruz yas 31 e dayandı hala yok bin şükür 4 defa hamile kaldım ama sonu gelmedi5.de kucagima almak nasip olur insallah.
Valla benimde oyle bi kasik agrim oldu oda yok simdi bir tek belirti bile yok :/1 haftadır göğüslerimi yoklaya yoklaya bi hâl oldum ama tık yok:)
5 gün kullanmadan bırakınca tam sökülmüyor adet. Benim de bi kere öyle olmuştu leke gibi oluyor
????Merhabalar üzuntum ve derdim buyuk 1 aydir gozlerimden yas inmiyor uyuyamiyorum artik
3 ay cok erken canim sabır biraz daha siz yum gunlerinde calisin bikac aya hamile kalacaksin insalahRabbim vericek insallah umit kaybetmek yok hicbir zaman belki de sinavin bilemezsin ablacim yuzunu guldur bence :) bol bol dua ediyorum hepimiz icin :) yasima gelince biz korunmayalim Allah ne zaman verir bilemem dedik 3 ay oldu yok :) demekki isteyince hemen hamile kalinmiyomus:)
Bendeki yeni modada üşüme:) aksamlari titriyorum sonrada ee normal hava 3 derece ne alaka belirti diyorum:)Valla benimde oyle bi kasik agrim oldu oda yok simdi bir tek belirti bile yok :/
kanseri yenip hamile kaldıgın ıcın cok sevındım canım.Allah sag salim kucagına almayı nasıp etsin.darısı bızlere :)Ben 1. Gebeligimde kanser olduğumu öğrendim bebeğimi aldırmak zorunda kaldim 2 sene bekledim tekrar hamile kalabilmek için
Canlarım belirti arayıp kendinizi üzmeyin ya aaaa kızcam size ama3 ay cok erken canim sabır biraz daha siz yum gunlerinde calisin bikac aya hamile kalacaksin insalah
Bendeki yeni modada üşüme:) aksamlari titriyorum sonrada ee normal hava 3 derece ne alaka belirti diyorum:)
Canım üzülmek yooook her adetle bir adım daha yaklasiyoruz yavrumuza adet olursak 10 gün sonra baslicaz yine calismalara Allaha şükür yumurtamiz oluşuyoki deneyebiliyoruz bu bile sevinç kaynağı. Benim bat uzak 31 Ekim 5 kala bende baslarim gerisayima:) Gunaydın bu aradaCanlarım belirti arayıp kendinizi üzmeyin ya aaaa kızcam size amabu ay olmaz diğer sonra ki ay her ay denicez olcak bir gün Ümidimizi yitirmeyelim batlarımız aynı beraber beklicez ve destek olacağız birbirimize Bu arada herkese Günaaaaaayyyyyddddınnn bata SON 5
Aynen canım regl olamayan kızlar bile var ne kadar zor Allah herkese sağlık versin hayırlısıyla gelsinler halimize çok şükürCanım üzülmek yooook her adetle bir adım daha yaklasiyoruz yavrumuza adet olursak 10 gün sonra baslicaz yine calismalara Allaha şükür yumurtamiz oluşuyoki deneyebiliyoruz bu bile sevinç kaynağı. Benim bat uzak 31 Ekim 5 kala bende baslarim gerisayima:) Gunaydın bu arada
Sey artik belirti bulmak icin vucudumuzu cok dinliyoruz aslinda asirisi oluyomus hamilelikte ama iste umit ya varsa acaba oldu mu hissi cok tuaf ya simdi carsamba test yapicam ve koskoca bir negatif3 ay cok erken canim sabır biraz daha siz yum gunlerinde calisin bikac aya hamile kalacaksin insalah
Bendeki yeni modada üşüme:) aksamlari titriyorum sonrada ee normal hava 3 derece ne alaka belirti diyorum:)
Yumurtlama gunlerim geldi sanirim adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor 19unda iliski oldu en son bakalim nasip hic takmiyorum ya da takiyorum sanirim kendimi kandiriyorum
Bnde 19 ya gecikmeseydim simdi yumurtlama donemimdi gecikme nekadar kotuymus ya off hm daha cok sancim var hmde 19una kadar bkleBAT 20 Kasımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?