2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın canım, günaydın güzeller
Benimde bata son 1-2 gün. Pek bi hissiyatım yok aslında. Bu sabah dayanamayıp test yapıp negatifi gördüğümden sanırım böyleyim. Nerdeyse kırmızıların geleceğinden emin gibiyim amaaaannn napalım rabbim sağlık sıhhat versin gerisi hallolur inşallah. Hepimiz için herşeyin hayırlısı

günaydın arkadaşlar benim gibi adet gelmesin diye bekleyen varmı bugünü, batım dündü çok şükür gelen giden yok,dün test yaptım ama negatif, yinede kırmızı görene kadar umut devam

size dün akşam yaşadığım bi olayı anlatayım ;
akşam eltimin abisinin düğününe gittik. açık alanday dı hava ayaz. eltimin 3 aylık bir oglu ile 3 yaşında bir kızı var ( ben kürtaj olmak zorunda kalmasaydım benim de şimdi 3 aylık bi evladım olacaktı eltiyle aynı dönem hamile kalmıştık) bn şeker hastasıyım insülin kullanıyorum. akşam insülin zamanım geçmemesi için eve dönmek istedik eşimle kayınvalidem eltinin oğluna bakıyor. onuda aldık eve geçtik tabi bebekte bizimle niyetim bebek üşümesin bide uyuyamadı rahat uyusun diye annesiniin babasının rızasıyla yani .. kayın validem eve gelince elimden çocuğu aldı bn bakarım dedi. eşim annesine sen yoruldun gel bizde oturalım çay içelim tuba baksın dedi bu arada saat 10:30 bnm eve geçtik ve bn bebeği küçük bir yer yatağım vardı ceyizlik ona yatırdım . onunla igilenmeye başladım sürekli ağlayan çocuk sustu. onunla konuştum güldüm eşim de aynı . aradan fazla geçmedi kayınvalidem geldi üzerini değiştirmiş nefes nefese. gelir gelmez hemen cocuğu aldıkucakladı ve cocuk ağlamaya başladı . ve o an anladımm kii çocuksuz olmak onlar için tehlike ... yani beni tehlike olarak gördü.. ve çokk üzüldüm eşim de bunu fark etti .. annesinden ağlayan bebeğialdı bana verdi altını temizledim yatırdım ayağımda salladım bebek uyudu 12:30 da eltim geldi bebeği aldılar ve o saate kadar kayın validemin gözleri üzerimden hiç gitmedi ..
çoook üzgünüm . kırgın.. Allah beni imtehan ediyor farkındayım ... tevekkül edip ona sığınıyorum . çok dolu olduğum için paylaşmak istedim ....

canım aynen hepimiz için hayırlısı, ama yinede içimde bi taraflar aman sakın gelmesin diyor bu ay ben geç yumurtladım, 11 gün oldu daha yumurtlayalı biraz ondan umudum var belki diyorum... canım seninde benimde gelmez umarım çifte bayram yaprız

Canim benim ya kiyamam sana ayni durum herkesde oluyo en azindan bende yasamistim buna benzer bir durum kesinlikle uzulmek yok sen bilgini cocugun olmadanda gosterebilirsin sonucta cahil bireyler degiliz kendine guven Allaha sigin ve gerisini sakin takma derim. Rabbim vericegi gunu biliyodur uzulmek yok vermiyorsa hayir ara ser degil :) ve hicbir sey senin tatli canindan esinim sevgisinden onemli degil bunu sakin aklindan cikarma :) elbette buyukler boyle tatsizliklar yaratabilir aldiris etmemek lazim tatli dille cevap ver gulumse gec emin ol daha cok sevilirsin esin tarafindan :) Rabbim aratmasin tez vakitte karnina mucizzesini biraksin insallah :)

Gittim cok az bi pilti kalmisti ama sonra gittigimde felan hic sorun yoktu ama iki uc gundur agrim var bende cok uzuluyorum kendimi toparlamaya vok calistim olmadi ama tesekkur ederim yinede desteğini icin ☺ toparlicam insallah

Sen ovu testiylemi takip ediyodun canım yum gününü ?

Beni anlayıp kalbin kadar güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ya bu kv leri varya topunu yakican sinir bozmaya bayiliyolar yaa off uzulme cnm lutfen geri kafalilar halden anlamazlar

S selifor canm bn sana bata 4 gun kala goguslerim sizliyo akintm var demistm ya bn tam o gun yumurtlamisim ustunden 14 gun gecti adet oldum bn gec yumurtlamisimmmmmmmm o gun esim gece vardyesiydi ve gunduzde kv yuzundn hic bisry yapamamistmmmmm

Ben adet oldum kadinin yuzu gulmeye basladi o yuzdn fazla takma

tehlikeyiz tehlike .... bizi öyle görüyorlar. biz yan yana yaşıyoruz. elti kayınvalidenin üzerinde oturuyor ve evlenirken evin içini kayınvalidem aldı. bütün ceyizlerini yaptı. bn aksi gelin olduğum için .3. kata çıkmam ayrı olacak dedim önüne yeni ev yaptırdım. ve bir tane iğnesi bile yoktur evimde. eşim de Allah razıolsun çok iyidir gideceğimiz yere beraber gideriz hafta da 1 gün ayrı takılırız o arkadaşlarıyla bn arkadaşlarımla. eltim öyle değil eşi eve 4 den aşağı gelmez hiç bir yere gitmez eve kapalı yalnız hiç bir yere göndermez eşi markete bile. bnçok şükür iyi bir adama sahibim . Rabbim senin de dediğin gibi mucizesini verirse ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…