2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy caniimm kaynana dikkate alınacak şahıslardan değil ınan onu salla senin kaynanan yapmış sana bunu ben eltimi evime aldım tedavi olurken gitti benden hamile olduğunu sakladı düşün şimdi utanmadan arıyor beni ama acmiyorum açmam da diğer eltim de cinsiyetini saklıyor gülüyorum artık onlara ben

Kızlar yapıskan akıntılı günlerden birini degerlendirebildım esim tutmuş mudur falan dedi bir kereyle tutmaz dedım sonra gun aşırı yaparız o zaman dedı ama aksam haberlerdeki ırmak haberi bizi herseyden soğuttu bir süre ilişkiye gireceğimizi sanmiyorum

Bu arada zor oturup kalkıyorum sag kasığım cok acıyo

ne düşünüyorlarda yapıyorlar ki anlamıyorum hiç .. elti doğum yaptında hastanede birisine ihtiacı vardı cocuğu olan birisi olsun diye konuştular. bu arada bn evleninceye kadar hastanelerde refakatcılık yaptım :) hepsi aynı demekki

Beni anlayıp kalbin kadar güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ne demk burda hepimiz bebis icin caba sarfediyoruz bizi uzenler icin kesinlikle moral bozmak yok benm kv de sakin olmasin dedi sanki mühür vurucaz tovbe tovbe ama esim cevabi yapistirdi onada mi yasak koyuyosunuz diye o yuzden sallamiyoruz :) onlar konusuruz biz takmayiz:)

:) niye evlendirmişler acaba bu oğlanlarını ???

Yok biz bir oturyrz cnm ya cok buyuk sikinti odaya grdm zmn hmn ne yapiyn odada fln odalara girmk ne dye ya bnm esim gece calisiyo gunduz evde sonra niye cocuk olmuyo nasil olsnki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…