Ayy caniimm kaynana dikkate alınacak şahıslardan değil ınan onu sallatehlikeyiz tehlike .... bizi öyle görüyorlar. biz yan yana yaşıyoruz. elti kayınvalidenin üzerinde oturuyor ve evlenirken evin içini kayınvalidem aldı. bütün ceyizlerini yaptı. bn aksi gelin olduğum için .3. kata çıkmam ayrı olacak dedim önüne yeni ev yaptırdım. ve bir tane iğnesi bile yoktur evimde. eşim de Allah razıolsun çok iyidir gideceğimiz yere beraber gideriz hafta da 1 gün ayrı takılırız o arkadaşlarıyla bn arkadaşlarımla. eltim öyle değil eşi eve 4 den aşağı gelmez hiç bir yere gitmez eve kapalı yalnız hiç bir yere göndermez eşi markete bile. bnçok şükür iyi bir adama sahibim . Rabbim senin de dediğin gibi mucizesini verirse ....
bel agrısı gögüsler baya bi şişlik karnımda şişlik ve iki gündr kasıklarım agrıyor adet olucakmışım gibi çok teşekkür ederm sagolunCanim belirtin falan varmiydi:) Allah saglikla kucagina versin insallah :) cok sevindim ya insallah hepimize nasip olur su manzara :)
adetime 7 gün kala yaptırdım 14,61 dedi paArtesi testi tekrarlayalım dedi kan testiniCanim git kan testi ver hemen :)
çok sagolun inşallah hepiniz şu tabloyu görürsnzHayırlı uğurlu olsun canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı başımıza artık ne diyelim
ya canım aslında çok takip sayılmaz 3 tane vardı elimde test ara ara yaptım o günü öyle denk getirdimSen ovu testiylemi takip ediyodun canım yum gününü ?
ya canım aslında çok takip sayılmaz 3 tane vardı elimde test ara ara yaptım o günü öyle denk getirdim
Bende bu ay sogan kuru yapicam benimde bat 20 kasim.bugun adetn 2. Gunu sen nezaman basliycaksin canimbu ay soğan kürü yapıcam bi de onu deneyeceğim .. olmazsa.. yapacak birşey yok Allah büyük ..
Ayy caniimm kaynana dikkate alınacak şahıslardan değil ınan onu sallasenin kaynanan yapmış sana bunu ben eltimi evime aldım tedavi olurken gitti benden hamile olduğunu sakladı düşün şimdi utanmadan arıyor beni ama acmiyorum açmam da diğer eltim de cinsiyetini saklıyor gülüyorum artık onlara ben
Maşallah... Hayırlı olsun . rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et lüfen...adetime 7 gün kala yaptırdım 14,61 dedi paArtesi testi tekrarlayalım dedi kan testini
Kaç gün var adete canimBu arada zor oturup kalkıyorum sag kasığım cok acıyo
Bende bu ay sogan kuru yapicam benimde bat 20 kasim.bugun adetn 2. Gunu sen nezaman basliycaksin canim
Ne demk burda hepimiz bebis icin caba sarfediyoruz bizi uzenler icin kesinlikle moral bozmak yok benm kv de sakin olmasin dedi sanki mühür vurucaz tovbe tovbe ama esim cevabi yapistirdi onada mi yasak koyuyosunuz diye o yuzden sallamiyoruz :) onlar konusuruz biz takmayiz:)Beni anlayıp kalbin kadar güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Cnm gozun aydn hayrli olsnadete son 5 idrar testini tekrrladım
Ya saglikla kucagina alirsin insallah ne diyim ki cok cok sevindim vallahi :) yuzum guldu umut oluyo boyle tatli haberler bize :)adetime 7 gün kala yaptırdım 14,61 dedi paArtesi testi tekrarlayalım dedi kan testini
Ne demk burda hepimiz bebis icin caba sarfediyoruz bizi uzenler icin kesinlikle moral bozmak yok benm kv de sakin olmasin dedi sanki mühür vurucaz tovbe tovbe ama esim cevabi yapistirdi onada mi yasak koyuyosunuz diye o yuzden sallamiyoruz :) onlar konusuruz biz takmayiz:)
Yok biz bir oturyrz cnm ya cok buyuk sikinti odaya grdm zmn hmn ne yapiyn odada fln odalara girmk ne dye ya bnm esim gece calisiyo gunduz evde sonra niye cocuk olmuyo nasil olsnkitehlikeyiz tehlike .... bizi öyle görüyorlar. biz yan yana yaşıyoruz. elti kayınvalidenin üzerinde oturuyor ve evlenirken evin içini kayınvalidem aldı. bütün ceyizlerini yaptı. bn aksi gelin olduğum için .3. kata çıkmam ayrı olacak dedim önüne yeni ev yaptırdım. ve bir tane iğnesi bile yoktur evimde. eşim de Allah razıolsun çok iyidir gideceğimiz yere beraber gideriz hafta da 1 gün ayrı takılırız o arkadaşlarıyla bn arkadaşlarımla. eltim öyle değil eşi eve 4 den aşağı gelmez hiç bir yere gitmez eve kapalı yalnız hiç bir yere göndermez eşi markete bile. bnçok şükür iyi bir adama sahibim . Rabbim senin de dediğin gibi mucizesini verirse ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?