2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok biz bir oturyrz cnm ya cok buyuk sikinti odaya grdm zmn hmn ne yapiyn odada fln odalara girmk ne dye ya bnm esim gece calisiyo gunduz evde sonra niye cocuk olmuyo nasil olsnki
Kizim desene kocamin gonlunu yapmaya girdim onada mi karisicaksin diye cekinme valla ben soyluyorum benide birakmadilar oyle en sonunda patlayiverdim ben kocamin yanina girebilmek icin gecenin 3 unu mu bekliycem o zaman bekar kalsaydi diye hic cekinmem o konuda bidaha da son oldu :)

Yok bi gun esim bu bnm karim srnin degil birak karisma ya uyukuya dalamiyrum o olmadan dedi surati dustu uyuyun uyuyun dedi gunduz gunduz uyuyun dondum dedim uyumuyoz cok merak edersen anlatim dedim iyice sinirlendi tovbe ceke ceke gitti iceri

ozaman bunu adet sayıp 3.gün bugün pazartesi hormonlara bakılacak offf ne zormuş bu durum. önceler de böyle birşey yokmuydu acaba eskiler çatır çatır nasıl doğurmuşlar . biz dr dan gelmek bilmiyoruz
Canım bizim beslenmemizle onların ki bir mi? Herşeyin en sağlıklısını yemişler içmişler. Biz sebze meyve yerken bile organik mi yoksa hormonlu mu diye düşünüyoruz

Yok bi gun esim bu bnm karim srnin degil birak karisma ya uyukuya dalamiyrum o olmadan dedi surati dustu uyuyun uyuyun dedi gunduz gunduz uyuyun dondum dedim uyumuyoz cok merak edersen anlatim dedim iyice sinirlendi tovbe ceke ceke gitti iceri
Helal bee ee anlamiyolar mecbur boyle demek zorunda kaliyoruz sonucta evliligin gerekcesi bu degil mi :) Ahh anlasalar bi

Nisaberatim canım senin kaynanin yapacağı tek şey var tabi yapar mi orası meçhul ! oğlu geldiğinde bi 2-3 saat komşuya oturmaya gitcek su gelinle oğlan rahat etsin vs diye o gelin olmamış mi o oğlanı nasıl doğurmuş azcik el insaf..

TUBA48 canım bende benzer durumdayım eltimle aramda bi hafta vardı Hamileydik ama benimki ilerlemedi nasip değilmiş napalim .şimdi bebek doğdu 2 aylık arada bir ziyarete gittiğimizde yada onlar bize geldiğinde bebeği sevemiyorum Allah razı olsun eltim öyle bişey hissettirmedi ama kv-kp ben bebeği sevdiğim sıradaki o acıyan bakışları beni çok rahatsız etti o günden buyana şöyle bi rahat Sevemiyorum
..ama senin eltin de kaynana da kötü niyetli yaklaşıyorlar hayır tek onlarda mi çocuk var sen onları hiç takma sen onlara iyilikle yaklaştıkça onlar seni yıpratmaya çalışıyor boşver AllahiM sana sağlıkla çifter çifter bebekler nasip etsin de .

Kizlar marhabaaa... Nasilsiniz? Bugun bati olanlar ne durumda hamis varmi? Benim bat bugun gebelde sabahtan olurum ama olmamisim agrimda yok.. Ama dunku test negatif cikti mevsimsel gecikme yasicam sanirsam..

Merhaba hanımlar. Benim de batım 7 kasım. Umarım bu ay hepimizin duası kabul olur. Ama size bi sorum olacak. Ben haftanın üç günü step-aerobik-plates karışımı spora gidiyorum. Tam da döllenme aşamasında atlayıp zıplamanın bi sakıncası var mıdır acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…