Bende bilmiyorum valla erkek cocugu cok kiymetli oluyo sanki ne varsa boncuk buluyolar ya:) niye evlendirmişler acaba bu oğlanlarını ???
Kizim desene kocamin gonlunu yapmaya girdim onada mi karisicaksin diye cekinme valla ben soyluyorum benide birakmadilar oyle en sonunda patlayiverdim ben kocamin yanina girebilmek icin gecenin 3 unu mu bekliycem o zaman bekar kalsaydi diye hic cekinmem o konuda bidaha da son oldu :)Yok biz bir oturyrz cnm ya cok buyuk sikinti odaya grdm zmn hmn ne yapiyn odada fln odalara girmk ne dye ya bnm esim gece calisiyo gunduz evde sonra niye cocuk olmuyo nasil olsnki
Gelinlerle sitres atmak icin yspiyolar:) niye evlendirmişler acaba bu oğlanlarını ???
Yok bi gun esim bu bnm karim srnin degil birak karisma ya uyukuya dalamiyrum o olmadan dedi surati dustu uyuyun uyuyun dedi gunduz gunduz uyuyun dondum dedim uyumuyoz cok merak edersen anlatim dedim iyice sinirlendi tovbe ceke ceke gitti iceriKizim desene kocamin gonlunu yapmaya girdim onada mi karisicaksin diye cekinme valla ben soyluyorum benide birakmadilar oyle en sonunda patlayiverdim ben kocamin yanina girebilmek icin gecenin 3 unu mu bekliycem o zaman bekar kalsaydi diye hic cekinmem o konuda bidaha da son oldu :)
Çok şükür bu halimize sen nasılsin anne adayı
:)Gelinlerle sitres atmak icin yspiyolar
Canım bizim beslenmemizle onların ki bir mi? Herşeyin en sağlıklısını yemişler içmişler. Biz sebze meyve yerken bile organik mi yoksa hormonlu mu diye düşünüyoruzozaman bunu adet sayıp 3.gün bugün pazartesi hormonlara bakılacak offf ne zormuş bu durum. önceler de böyle birşey yokmuydu acaba eskiler çatır çatır nasıl doğurmuşlar . biz dr dan gelmek bilmiyoruz
aminnnnnAyyy valla agzim acik okuyorum Allah size sabir versin. Bende elti yok sukur kaynana desen haftada bir ya görüyorum ya görmüyorum.
Allah yardimciniz olsun
Ohhhh rahatsn aman Allah bozmasin cnm ya darisi basimizaAyyy valla agzim acik okuyorum Allah size sabir versin. Bende elti yok sukur kaynana desen haftada bir ya görüyorum ya görmüyorum.
Allah yardimciniz olsun
Be
beklemede canım senin nasıl hamilelik
ayyy Allahsenin yardımcın olsunnn o ne öyle ....Yok biz bir oturyrz cnm ya cok buyuk sikinti odaya grdm zmn hmn ne yapiyn odada fln odalara girmk ne dye ya bnm esim gece calisiyo gunduz evde sonra niye cocuk olmuyo nasil olsnki
Helal beeYok bi gun esim bu bnm karim srnin degil birak karisma ya uyukuya dalamiyrum o olmadan dedi surati dustu uyuyun uyuyun dedi gunduz gunduz uyuyun dondum dedim uyumuyoz cok merak edersen anlatim dedim iyice sinirlendi tovbe ceke ceke gitti iceri
Ohhhh rahatsn aman Allah bozmasin cnm ya darisi basimiza
Bende 15 gun yapicam canim hayirlisyla insallah bisrylere vesile oluradet bittiği gün başlayacam canım sabah akşam 10 gün yapacam
amin inşallah canımBende 15 gun yapicam canim hayirlisyla insallah bisrylere vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?