2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben hamile değilsem eğer bu siteye daha girmeyeceğim.. Kimse yanlış anlamasın. Burası cok güzel bi yer, insanlar cok iyi cok tatlılar... Nasıl da yardımcı oluyolar bi sıkıntın oldugunda :) dışarısı kötü burası iyi resmen :)

Ama ben girmicem daha... Dün adet olmam gerekirken olmadım. Dün markette manav reyonunda bi anda gözüm karardı ayagım yerden kesildi sandım karşı taraftan gelen araba üzerime geliyo gibiydi.... Başım döndü..

Ve 3 gün üst üste gelen çamurumsu kahverengi leke. Şuanda yok o leke. Adet günüm gelmeden yani bi kac gün önce agrılarım vardı şuan hic biri yok.. Ki normalde de adet günü agrım olur ve agrıyla birlikte kanamam gelirdi.

Burda okuya okuya her türlü belirtiyi yaşattım kendime :) fizyolojim bozuldu.

Hamile değilim büyük ihtimal.. Prşmb test yaptım sonuc tek cizgi.. Gecen cumartesi kan verdim sonuc 0.1 :)

Velhasılı kelam, hakkınızı helal edin bacılar:) ola ki bi gün hamiş olursam gelir haber veririm bende

Rabbim yüzünüzü güldürsün inş

Valla al bendende o kadar. Dun sabah test negatif ti dusune dusune gece midemi bulandirdim hepsini dusunce gucuyle yasiyorum bugun regl olmam lazim henuz bisey yok genelde sabahtan olurum.. Gec dollenme olabilir mi canim senin ? Neler okudum valla 20 hun gecikmede bile kanda testte cikmayip usg de cikan bebekler..

Valla al bendende o kadar. Dun sabah test negatif ti dusune dusune gece midemi bulandirdim hepsini dusunce gucuyle yasiyorum bugun regl olmam lazim henuz bisey yok genelde sabahtan olurum.. Gec dollenme olabilir mi canim senin ? Neler okudum valla 20 hun gecikmede bile kanda testte cikmayip usg de cikan bebekler..

Merhaba kızlar :) Üç yıldır olmadığım ameliyat, görmediğim tedavi kalmadı. Size yazmıştım. Yumurtam kendiliğinden geliştiği için tüp bebeği hiç istemiyordum. Bana yapay, zorlama gibi geliyordu. Yani ne bileyim, hiç bebek ihtimali olmayanlar tüp bebek yaptırır gibi geliyordu.
Perşembe günü hastaneye gittim ve ne kadar nankör olduğumu gördüm. Sırada benden önce olan bayanın hiç yumurtası yokmuş. Doktor da ultrasoundda göremedi. Yumurtalık rezervi ölçümüne gönderdi.
Benden sonra olan bayan, otuzlu yaşların sonundaydı, dedi ki: Ben eşimle ilişkiye giremiyorum, o yüzden aşılama yaptıracağım dedi.
O an ne kadar şanslı olduğumu fark ettim. Hani derler ya, Allah çaresi olan dert versin diye. Tedavi olduğum için üzülüyorum ama ya tedavi de işe yaramasaydı... Allah hepimize en hayırlı zamanda uğraştırmadan versin inşallah kızlar :)

Elifcik67 ne yaptın kuzum test işini. Ben görmedim de . Gerçi pek giremiyorum nete.
Can'ım pazartesiye randevu aldım dün gidemedim annemin aşure Kuran'ı vardı ona yardım ettim acillerde uğraşanım yok pazartesıye randevu aldım öğlen bir buçuğa kızı okula yollar yollamaz gidecem hem okadar bekledim belki keseyi de görürüm onun dışında miğde bulantım başladı öğürmeyle geliyo sürekli göğüslerim çok şiş acıyo

Sende söyleme canım ya. Bu özel bişey herşeyin içindeler yaa. Kayınpeder aradı tebrik etmek için kv grip olmuş onu anlatıyor. Geçmiş olsun dediğimi söylersin dedim
Ped aliyrm falan ya marketten anliyor hemen ama stok yaptm 3 paket aldm bna onumuzdeki ay olunca almcm catlasn merakndn

İyi dilek ve önerilerin için Allah razı olsun senden . bn vurdum duymaz bir bayanım . 2 yıllık evliyim bn aile ortamını evlenince eşimde gördüm daha önce aile diye bir kavram yoktu. ananeyle yaşıyordum haftanın 6 gün 5 gece hastanelerde refakatçılık yapıyordum .vurdum duymaz olmak zorundaydım kendim ceyizimi yaptım düğünümü yaptım. eşimle bi sıkıntı yok ama ailesi cahilce davranışları beni delirtiyor. bu konuda vurdum duyma olamıyorum . içimi acıtıyor. Tabi ki Allahımın bildiği vardır en hayırlısını yazmıştır ona inanıyorum .....

Kızlar regl oldum, 3 gün gecikmeden sonra. Yeni bat 18 kasım,stres çok etkili bence , kendinizi nasıl rahatlatacağınıxı bulun ve rahat olun, stres gördüğüm kadarıyla her şeye sebep oluyor, tüm hamilelik belirtilerini yaşadım, kahverengi lekeye kadar( 3 gün boyunca)demek aklımız bize oyın oynuyor. Bundan sonra pek üzerine düşmeyeceğim, hayırlısı diyip biraz kendimi dinlememeye karar verdim.öpüyorum hepinizi:)

Ped aliyrm falan ya marketten anliyor hemen ama stok yaptm 3 paket aldm bna onumuzdeki ay olunca almcm catlasn merakndn
Eşime sürekli soruyorlardı var mı bişey, insanlara başım eğik bilmem ne. Eşim aradı gözünaydın dede oluyosun dedi. Anaaaam tepki vermediler yaa. Nooldu çok istiyordunuz zoruna mı gitti diyecektim de zor tuttum kendimi

Bu kadar kv kp vs kafanıza takmayın ha ben takmıyormuyum tabiki aklıma gelmiyor değil ama kendinizi eşinizi ve olacak bebeğinizi düşünün. Her işinize karıştırmayın mesafeli olun. Ben evlendiğimden beri senli benli konuşmam fikir beyan etmem dolayısı ile herşeye atlayamıyorlar arada laf sokuyorlar ama yeri geldi mi aynen iade ediyorum :) kp geçtim ama kv sende gelin oldun dimi azıcık anlayış göster yardımcı ol ama nerde boşuna dememişker kv :)

Yok canım yumurtlama zamanımdan eminim. Az önce tuvalete gittim adet oldum sanırım. Kahverengiydi ama adet gibiydi akışkan bişeyler gelmiş:) devam edicek gibi. Hayırlısı olsun artık:)

bugn doktora gittim beta 0.02 negatifi gördük yine bu ay sistit olmusum iltihabım çokmus bu ay da bu çıktı başıma

Kizlar kimse yine tebrik etmesin bastan soyliyim gebelik testi degil ovu testi :)) once ki gunler hayalet gibiydi bugun biraz daha belli olmaya basladi bu ne demek oluyo yani gelisiyor mu yumurta

Eklentiler

• 20161022_121259.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…