- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
tabiki ederim rabbim hepinize nasip etsin inş :)Maşallah... Hayırlı olsun . rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et lüfen...
Valla al bendende o kadar. Dun sabah test negatif ti dusune dusune gece midemi bulandirdim hepsini dusunce gucuyle yasiyorum bugun regl olmam lazim henuz bisey yok genelde sabahtan olurum.. Gec dollenme olabilir mi canim senin ? Neler okudum valla 20 hun gecikmede bile kanda testte cikmayip usg de cikan bebekler..Ben hamile değilsem eğer bu siteye daha girmeyeceğim.. Kimse yanlış anlamasın. Burası cok güzel bi yer, insanlar cok iyi cok tatlılar... Nasıl da yardımcı oluyolar bi sıkıntın oldugunda :) dışarısı kötü burası iyi resmen :)
Ama ben girmicem daha... Dün adet olmam gerekirken olmadım. Dün markette manav reyonunda bi anda gözüm karardı ayagım yerden kesildi sandım karşı taraftan gelen araba üzerime geliyo gibiydi.... Başım döndü..
Ve 3 gün üst üste gelen çamurumsu kahverengi leke. Şuanda yok o leke. Adet günüm gelmeden yani bi kac gün önce agrılarım vardı şuan hic biri yok.. Ki normalde de adet günü agrım olur ve agrıyla birlikte kanamam gelirdi.
Burda okuya okuya her türlü belirtiyi yaşattım kendime :) fizyolojim bozuldu.
Hamile değilim büyük ihtimal.. Prşmb test yaptım sonuc tek cizgi.. Gecen cumartesi kan verdim sonuc 0.1 :)
Velhasılı kelam, hakkınızı helal edin bacılar:) ola ki bi gün hamiş olursam gelir haber veririm bende
Rabbim yüzünüzü güldürsün inş
Valla al bendende o kadar. Dun sabah test negatif ti dusune dusune gece midemi bulandirdim hepsini dusunce gucuyle yasiyorum bugun regl olmam lazim henuz bisey yok genelde sabahtan olurum.. Gec dollenme olabilir mi canim senin ? Neler okudum valla 20 hun gecikmede bile kanda testte cikmayip usg de cikan bebekler..Ben hamile değilsem eğer bu siteye daha girmeyeceğim.. Kimse yanlış anlamasın. Burası cok güzel bi yer, insanlar cok iyi cok tatlılar... Nasıl da yardımcı oluyolar bi sıkıntın oldugunda :) dışarısı kötü burası iyi resmen :)
Ama ben girmicem daha... Dün adet olmam gerekirken olmadım. Dün markette manav reyonunda bi anda gözüm karardı ayagım yerden kesildi sandım karşı taraftan gelen araba üzerime geliyo gibiydi.... Başım döndü..
Ve 3 gün üst üste gelen çamurumsu kahverengi leke. Şuanda yok o leke. Adet günüm gelmeden yani bi kac gün önce agrılarım vardı şuan hic biri yok.. Ki normalde de adet günü agrım olur ve agrıyla birlikte kanamam gelirdi.
Burda okuya okuya her türlü belirtiyi yaşattım kendime :) fizyolojim bozuldu.
Hamile değilim büyük ihtimal.. Prşmb test yaptım sonuc tek cizgi.. Gecen cumartesi kan verdim sonuc 0.1 :)
Velhasılı kelam, hakkınızı helal edin bacılar:) ola ki bi gün hamiş olursam gelir haber veririm bende
Rabbim yüzünüzü güldürsün inş
Can'ım pazartesiye randevu aldım dün gidemedim annemin aşure Kuran'ı vardı ona yardım ettim acillerde uğraşanım yok pazartesıye randevu aldım öğlen bir buçuğa kızı okula yollar yollamaz gidecem hem okadar bekledim belki keseyi de görürüm onun dışında miğde bulantım başladı öğürmeyle geliyo sürekli göğüslerim çok şiş acıyoElifcik67 ne yaptın kuzum test işini. Ben görmedim de . Gerçi pek giremiyorum nete.
Testim pozitif çıktı iki gun önce Can'ımElifcik67 ne yaptın kuzum test işini. Ben görmedim de . Gerçi pek giremiyorum nete.
Sende söyleme canım ya. Bu özel bişey herşeyin içindeler yaa. Kayınpeder aradı tebrik etmek için kv grip olmuş onu anlatıyor. Geçmiş olsun dediğimi söylersin dedimBen adet oldum kadinin yuzu gulmeye basladi o yuzdn fazla takma
Ped aliyrm falan ya marketten anliyor hemen ama stok yaptm 3 paket aldm bna onumuzdeki ay olunca almcm catlasn merakndnSende söyleme canım ya. Bu özel bişey herşeyin içindeler yaa. Kayınpeder aradı tebrik etmek için kv grip olmuş onu anlatıyor. Geçmiş olsun dediğimi söylersin dedim
Nisaberatim canım senin kaynanin yapacağı tek şey var tabi yapar mi orası meçhul ! oğlu geldiğinde bi 2-3 saat komşuya oturmaya gitcek su gelinle oğlan rahat etsin vs diye o gelin olmamış mi o oğlanı nasıl doğurmuş azcik el insaf..
TUBA48 canım bende benzer durumdayım eltimle aramda bi hafta vardı Hamileydik ama benimki ilerlemedi nasip değilmiş napalim .şimdi bebek doğdu 2 aylık arada bir ziyarete gittiğimizde yada onlar bize geldiğinde bebeği sevemiyorum Allah razı olsun eltim öyle bişey hissettirmedi ama kv-kp ben bebeği sevdiğim sıradaki o acıyan bakışları beni çok rahatsız etti o günden buyana şöyle bi rahat Sevemiyorum
..ama senin eltin de kaynana da kötü niyetli yaklaşıyorlar hayır tek onlarda mi çocuk var sen onları hiç takma sen onlara iyilikle yaklaştıkça onlar seni yıpratmaya çalışıyor boşver AllahiM sana sağlıkla çifter çifter bebekler nasip etsin de .
Eşime sürekli soruyorlardı var mı bişey, insanlara başım eğik bilmem ne. Eşim aradı gözünaydın dede oluyosun dedi. Anaaaam tepki vermediler yaa. Nooldu çok istiyordunuz zoruna mı gitti diyecektim de zor tuttum kendimiPed aliyrm falan ya marketten anliyor hemen ama stok yaptm 3 paket aldm bna onumuzdeki ay olunca almcm catlasn merakndn
Bu arada inşallah önümüzdeki ay olmazsın daha çok çatlasın patlasınPed aliyrm falan ya marketten anliyor hemen ama stok yaptm 3 paket aldm bna onumuzdeki ay olunca almcm catlasn merakndn
Valla al bendende o kadar. Dun sabah test negatif ti dusune dusune gece midemi bulandirdim hepsini dusunce gucuyle yasiyorum bugun regl olmam lazim henuz bisey yok genelde sabahtan olurum.. Gec dollenme olabilir mi canim senin ? Neler okudum valla 20 hun gecikmede bile kanda testte cikmayip usg de cikan bebekler..
Oyle canim hayirlisi olsun vakti zamani vardir elbet bebisinde..Yok canım yumurtlama zamanımdan eminim. Az önce tuvalete gittim adet oldum sanırım. Kahverengiydi ama adet gibiydi akışkan bişeyler gelmiş:) devam edicek gibi. Hayırlısı olsun artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?