Boşver canım esin iyi Olsun da gerisi hiç önemli değil yeter ki esinle mutlu,huzurlu ol yeterli.ya benimde daha önce tam anlamıyla bi aile ortamim yoktu aileyi eşimin ailesinde gördüm bende ama Allah razı olsun bana karşı birşeyleri yok tek bunun haricinde..belkide yine yoktu o acıyan bakışlara ben alındım.İyi dilek ve önerilerin için Allah razı olsun senden . bn vurdum duymaz bir bayanım . 2 yıllık evliyim bn aile ortamını evlenince eşimde gördüm daha önce aile diye bir kavram yoktu. ananeyle yaşıyordum haftanın 6 gün 5 gece hastanelerde refakatçılık yapıyordum .vurdum duymaz olmak zorundaydım kendim ceyizimi yaptım düğünümü yaptım. eşimle bi sıkıntı yok ama ailesi cahilce davranışları beni delirtiyor. bu konuda vurdum duyma olamıyorum . içimi acıtıyor. Tabi ki Allahımın bildiği vardır en hayırlısını yazmıştır ona inanıyorum .....
Ovu testi dediğin gebelik testi mi? Eğer öyleyse hamilesin :)))Kizlar kimse yine tebrik etmesin bastan soyliyim gebelik testi degil ovu testi :)) once ki gunler hayalet gibiydi bugun biraz daha belli olmaya basladi bu ne demek oluyo yani gelisiyor mu yumurta
Ben 17. Sindeydi olmadım 20 si kantest yaptırdım negatif ama hala olmadımBu arada benim bugün regl günüm ayın 20.sinde test yapmıştım negatifti bugünde regl olmadım belirtide yok anlamadım ne olduğunu inşallah hamileyimdir
Geç döllenme falan oluyor diyorlar ya belki o sebeptendir.bende olmadım daha bekliyorum bakalım seviniriz inşallah.Ben 17. Sindeydi olmadım 20 si kantest yaptırdım negatif ama hala olmadım
o iste iclerndeki fesatlik bnm kaynana olmaynca szn hic olmyck bosuna ugrasynz diyo adetm gecikincede olur dye panikliyo anlmdm kiEşime sürekli soruyorlardı var mı bişey, insanlara başım eğik bilmem ne. Eşim aradı gözünaydın dede oluyosun dedi. Anaaaam tepki vermediler yaa. Nooldu çok istiyordunuz zoruna mı gitti diyecektim de zor tuttum kendimi
Ayni evin icinde olunca zor oluyo iste mecburen hersey goz onunde bide nereye gitsem pesimde yanmda daraldm test falan bile ablamlara aldryrm dusun ablamlarla yskinim gitmiyrum onun yuzundn sikiliyorum bnde gelicm dyo esimle sinemaya niyetlendk bnde gelcm dedi diye cikmadm gtmedm zatn basbasa kaldgmz tek yer odamiz disari falan hep gurup halindeBu kadar kv kp vs kafanıza takmayın ha ben takmıyormuyum tabiki aklıma gelmiyor değil ama kendinizi eşinizi ve olacak bebeğinizi düşünün. Her işinize karıştırmayın mesafeli olun. Ben evlendiğimden beri senli benli konuşmam fikir beyan etmem dolayısı ile herşeye atlayamıyorlar arada laf sokuyorlar ama yeri geldi mi aynen iade ediyorum :) kp geçtim ama kv sende gelin oldun dimi azıcık anlayış göster yardımcı ol ama nerde boşuna dememişker kv :)
Canım çok zor şeyler anlattıkların ya. Allah yardımcın olsun. Sen niçin çalışmıyorsun? Ekonomik özgürlüğün olsa hem kendi evinde olursun hem de hiç başkalarının lafını dinlemezsinAyni evin icinde olunca zor oluyo iste mecburen hersey goz onunde bide nereye gitsem pesimde yanmda daraldm test falan bile ablamlara aldryrm dusun ablamlarla yskinim gitmiyrum onun yuzundn sikiliyorum bnde gelicm dyo esimle sinemaya niyetlendk bnde gelcm dedi diye cikmadm gtmedm zatn basbasa kaldgmz tek yer odamiz disari falan hep gurup halinde
Canım ben de ovulasyon testi kullandım hiçbir gün tam net göremedim iki çizgiyi hep silikti. Adetlermde düzensiz olduğu için acaba yumurtlamyormym diye düşündüm hep çünkü iki adet arası kırk elli günü bulduğu da oluyordu. Yumurtalamann olduğu günlerde bile silikti. SonRa bu testleri yapmayı bıraktım moralim çok bozulmuştu.bıraktığım zaman hamileymsm zaten. Ama şöyle birşey var. Silik olsa bile en belirgin olduğu zaman yumurtlama imiş bende. Öyle olduğu gün biz gün aşırı değil de hergün denedik sanırım o zaman tuttu. Üstelik benim iki hamilelikte de kanda çıkmıyor. yani çoook cook düşük çıkıyor gebelik olmasına rağmenKizlar kimse yine tebrik etmesin bastan soyliyim gebelik testi degil ovu testi :)) once ki gunler hayalet gibiydi bugun biraz daha belli olmaya basladi bu ne demek oluyo yani gelisiyor mu yumurta
Kanda çıkmıyor derken hanım efendi kan testine göre negatif ama siz hamile miydinizCanım ben de ovulasyon testi kullandım hiçbir gün tam net göremedim iki çizgiyi hep silikti. Adetlermde düzensiz olduğu için acaba yumurtlamyormym diye düşündüm hep çünkü iki adet arası kırk elli günü bulduğu da oluyordu. Yumurtalamann olduğu günlerde bile silikti. SonRa bu testleri yapmayı bıraktım moralim çok bozulmuştu.bıraktığım zaman hamileymsm zaten. Ama şöyle birşey var. Silik olsa bile en belirgin olduğu zaman yumurtlama imiş bende. Öyle olduğu gün biz gün aşırı değil de hergün denedik sanırım o zaman tuttu. Üstelik benim iki hamilelikte de kanda çıkmıyor. yani çoook cook düşük çıkıyor gebelik olmasına rağmen
Canım ben de ovulasyon testi kullandım hiçbir gün tam net göremedim iki çizgiyi hep silikti. Adetlermde düzensiz olduğu için acaba yumurtlamyormym diye düşündüm hep çünkü iki adet arası kırk elli günü bulduğu da oluyordu. Yumurtalamann olduğu günlerde bile silikti. SonRa bu testleri yapmayı bıraktım moralim çok bozulmuştu.bıraktığım zaman hamileymsm zaten. Ama şöyle birşey var. Silik olsa bile en belirgin olduğu zaman yumurtlama imiş bende. Öyle olduğu gün biz gün aşırı değil de hergün denedik sanırım o zaman tuttu. Üstelik benim iki hamilelikte de kanda çıkmıyor. yani çoook cook düşük çıkıyor gebelik olmasına rağmen
Kızlar bana AYdında doktor önerebilecek var mı ?
Ayni evin icinde olunca zor oluyo iste mecburen hersey goz onunde bide nereye gitsem pesimde yanmda daraldm test falan bile ablamlara aldryrm dusun ablamlarla yskinim gitmiyrum onun yuzundn sikiliyorum bnde gelicm dyo esimle sinemaya niyetlendk bnde gelcm dedi diye cikmadm gtmedm zatn basbasa kaldgmz tek yer odamiz disari falan hep gurup halinde
İnşallah Yen'i evliyim ama cok istiyorum çocuk
Çok kötüymüş canım ya. Kp hayatta mı? Hiç mi anlaştığı komşusu falan yok. Bu nedir wcye de gelecek utanmasaAyni evin icinde olunca zor oluyo iste mecburen hersey goz onunde bide nereye gitsem pesimde yanmda daraldm test falan bile ablamlara aldryrm dusun ablamlarla yskinim gitmiyrum onun yuzundn sikiliyorum bnde gelicm dyo esimle sinemaya niyetlendk bnde gelcm dedi diye cikmadm gtmedm zatn basbasa kaldgmz tek yer odamiz disari falan hep gurup halinde
bu aaralar herkes de var bu durum. bide sürekli gebeliği düşünüyoruz ondan da kaynaklanıyor sanırım . düşünceye göre vücut değişim gösteriyorbenim de bat 17 idi benim de hala gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?