2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Boşver canım esin iyi Olsun da gerisi hiç önemli değil yeter ki esinle mutlu,huzurlu ol yeterli.ya benimde daha önce tam anlamıyla bi aile ortamim yoktu aileyi eşimin ailesinde gördüm bende ama Allah razı olsun bana karşı birşeyleri yok tek bunun haricinde..belkide yine yoktu o acıyan bakışlara ben alındım.
Sen aktif bi insansın hayatına devam et.

o iste iclerndeki fesatlik bnm kaynana olmaynca szn hic olmyck bosuna ugrasynz diyo adetm gecikincede olur dye panikliyo anlmdm ki

Ayni evin icinde olunca zor oluyo iste mecburen hersey goz onunde bide nereye gitsem pesimde yanmda daraldm test falan bile ablamlara aldryrm dusun ablamlarla yskinim gitmiyrum onun yuzundn sikiliyorum bnde gelicm dyo esimle sinemaya niyetlendk bnde gelcm dedi diye cikmadm gtmedm zatn basbasa kaldgmz tek yer odamiz disari falan hep gurup halinde

Canım çok zor şeyler anlattıkların ya. Allah yardımcın olsun. Sen niçin çalışmıyorsun? Ekonomik özgürlüğün olsa hem kendi evinde olursun hem de hiç başkalarının lafını dinlemezsin

Kızlar bata son beş bugün internetten sipariş verdiğim ovu ve gebelik testleri geldi normal testte 5 6 gün önceden öğrenen çok oldu altı tane var birtanesini yapsam mı acaba
Yada ovulasyonda da öğrenenler var onda mı yapsam

Kizlar kimse yine tebrik etmesin bastan soyliyim gebelik testi degil ovu testi :)) once ki gunler hayalet gibiydi bugun biraz daha belli olmaya basladi bu ne demek oluyo yani gelisiyor mu yumurta
Canım ben de ovulasyon testi kullandım hiçbir gün tam net göremedim iki çizgiyi hep silikti. Adetlermde düzensiz olduğu için acaba yumurtlamyormym diye düşündüm hep çünkü iki adet arası kırk elli günü bulduğu da oluyordu. Yumurtalamann olduğu günlerde bile silikti. SonRa bu testleri yapmayı bıraktım moralim çok bozulmuştu.bıraktığım zaman hamileymsm zaten. Ama şöyle birşey var. Silik olsa bile en belirgin olduğu zaman yumurtlama imiş bende. Öyle olduğu gün biz gün aşırı değil de hergün denedik sanırım o zaman tuttu. Üstelik benim iki hamilelikte de kanda çıkmıyor. yani çoook cook düşük çıkıyor gebelik olmasına rağmen

Kanda çıkmıyor derken hanım efendi kan testine göre negatif ama siz hamile miydiniz

aaaaaaa nasıl olur yaa.. kand gözükmemesi ???? şaşılası bir durum

yokk artıkkk.... cnm senin çalışma şansın yok mu? eşine bahsetmiyor musun? ne düşüünüyor

Çok kötüymüş canım ya. Kp hayatta mı? Hiç mi anlaştığı komşusu falan yok. Bu nedir wcye de gelecek utanmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…