2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bende dun 4.dusugumu yaptim ve pazartesi tup bebek merkezine gidiyorum insallah kasim ayina insallah hamile olarak girmek istiyorum hakkimizda hayirlisi olsun kizlar insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur

çokk üzüldüm .. Allah Bu kasım ayın da yüzüne gülsün ve bir mucize olsun ... Hayırlı sağlıklı evlatla nasip etsin

çokk üzüldüm .. Allah Bu kasım ayın da yüzüne gülsün ve bir mucize olsun ... Hayırlı sağlıklı evlatla nasip etsin
Amin canim benim . suan psikilojikmenn kendimi hazirlamaya calisiyorum ama tup bebegin bana iyi gelecgini dusunuyorum

Beni kinse gaza getirmicek herhalde

Kanda çıkmıyor derken hanım efendi kan testine göre negatif ama siz hamile miydiniz
Evet yanlış duymadınız malesef geçen sene ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Kan testinde değer 5 in altında
(ki bu seferki yanlış olmasın ama 0, yada 1, birşeydi)
çıkınca hamile değilim diye adet söktürücü olan civanpercemi' kaynatıp ictim. Ardından hemen kanamam oldu. Ben tabi ohh sonunda adet oldum derken kanama onbeş gün devam etti. doktora gittiğim de hamile olduğumu düşük yaptığımi öğrendim.
Size tavsiyem adet döngüsü uzun olanlar daha fazla beklesn. Benim gibi kan testi düşük çıkıp hamile değilim demesin.çünkü belki bir kaç gün daha bekleseydm o değer çok İyi katlanmış olacaktı. yaptığım hata şu önce ki adetten bir ay geçtikten sonra hemen kanda çıkmasını beklemek. Yani demem şu ki her ay tedbirli davranın benim gibi cahilce bitkisel hiçbirşey içmeyin. Bekleyin sabretmek çok önemli şu süreçte. Allah m isteyen bütün herkese en güzel zamanda versin. Rabbim bana da bebeğimi kucağıma sağlıkla almayı nasip etsin

aaaaaaa nasıl olur yaa.. kand gözükmemesi ???? şaşılası bir durum
Hatta kanda değer çok düşük çıkınca ben ev taşıdım hamile hamile. Bir arkadaşımın başına da geldi. Yani siz değer çok düşük çıksa bile tedbirli olun. Benim yaptığımhataya düşmeyin

kan değerin sıfır yada 1 iken doktor nasıl anladı düşük yaptığını ? geçen ay bende 12 gün süren anormal bir kanama yaşadım kan değerim 3.95 idi ama doktor anlayamadı regl kanaması mı düşük mü diye ağzında yarım yamalak regl bence yaa gibi kendi kendine söyledi. ben onun regl olmadığını biliyordum ama üzülmemek için regl diye düşünmeye çalıştım hep. senin doktorun neye göre karar verdi ki?

Canim o senin kimyasal gebeliktir kendini suclama.ben cok biliyorum adet sokturucu ilac kullandigi halde hamile olupta bebegi dusmeyen bunu sonradan ogrenen...o saglikli olsaydi hem kanda cikardi hemde hemen oyle bi bitkiyle dusmezdi.o bitki yi bende ictim gebelik olmadigi halde adetimi hic sokmedi bile.

Geçen sene evde ip atlıyordm. Spor yapıyordum.ideal kiloma kavuşmuştm. O zaman çok çabuk hamile kalmıştım. tabi düşük le sonuçlandı. Ama bu hamileligmde çok zor oldu gebe kalmak. Stresliydm. Sporu bırakmıştım. Olurda hamileysm Bebek düşmesn diye. Çok fazla kilo aldım altı kilo falan. Yani naçizane sunu söylemek isterim, ağır spor lar olmamak şartıyla tek odak Bebek olmamalı. Bilinçli bir şekilde hareket edip günlerinzi dolu dolu yasayn. RABBİM en doğru zamanda nasip edecektir. Benim yaptığım hataları kimse yapmasın istiyorum

Haklısın da insan bazen umutsuz oluyor inş gelir bebişlerimiz

testim yok yapcak eczanelerde kapanmıştır yarın da pazar bide o idrar testlerini hiç sevmiyorum yaa tek çizgi görmek fobi oluşturdu sanırım. direk sağlık ocağında kan vereyim dedim.

İstanbul da oturuyorsanız eczaneler akşama kadar acik

evet hem en sağlıklısını seçiyorlar . bn de düşünüyorum . normal olmazsa bn de dr söyleyecem
Evet canim benim yumrtalarimda sorun var zaten yilda sadce 3 kere klomenle buyuyo onun haricinde sokturucu almadan adet olamiyorum senede sadece 1 kere hamile kalabiliyorum . ama dedigin gibi en iyi yumurtalarla spermleri aliyorlar en guzeli o hem rahim filmide cekilicem bir sorun varsa cikar

İnşallah yokturda Rabbim tek seferde mucizeni kucağına verir.

Adet oldum.

Nacizane tavsiyem, şuram agrıyo buram agrıyo deyip hamilemiyim acaba pskolojisine girmeyin. Emin olun o ağrıları biz çağırıyoruz. Yazık günah boşa acı cekiyoruz. Bazı şeyler pskolojik yada değil bilmyorum ama ben 27 yaşındayım ve hayatımda ilk kez kahverengi bi leke gördüm. Hayatımda ilk kez, dün gözüm karardı başım döndü olduğum yerde yere yığılıyodum eşim olmasaydı.. Hayatımda ilk kez kasık agrısı çektim bacaklarıma vurdu sırtım belim ağrıdı...

Benim adet olcağım gün karnım ağrır ve kanamam gelirdi. Şimdiyse karın agrım yok başka türlü yerlerim ağrıyo. Her neyse hamile değilim. Herşeyi akışına bırakmalıymış..
Akşama misafirim geliyo. Hazırlık yapcam...
Bugün itibariyle bebek meselesini kafamdan atıyorum. Olursa olur olmazsa olmaz.

Hayırlı akşamlarınız olsun. Kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…