Kizlar bende dun 4.dusugumu yaptim ve pazartesi tup bebek merkezine gidiyorum insallah kasim ayina insallah hamile olarak girmek istiyorum hakkimizda hayirlisi olsun kizlar insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur
Amin canim benim . suan psikilojikmenn kendimi hazirlamaya calisiyorum ama tup bebegin bana iyi gelecgini dusunuyorumçokk üzüldüm .. Allah Bu kasım ayın da yüzüne gülsün ve bir mucize olsun ... Hayırlı sağlıklı evlatla nasip etsin
Beni kinse gaza getirmicek herhaldeKızlar bata son beş bugün internetten sipariş verdiğim ovu ve gebelik testleri geldi normal testte 5 6 gün önceden öğrenen çok oldu altı tane var birtanesini yapsam mı acaba
Yada ovulasyonda da öğrenenler var onda mı yapsam
Amin. Allah razi olsun canım. Varlıkları her şeye değer olsun o kadar. Geçer insaalahBu aralar bulantili ama çok şükür Allah herkese bu duyguyu nasip etsin isteyen
Evet yanlış duymadınız malesef geçen sene ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Kan testinde değer 5 in altındaKanda çıkmıyor derken hanım efendi kan testine göre negatif ama siz hamile miydiniz
Hatta kanda değer çok düşük çıkınca ben ev taşıdım hamile hamile. Bir arkadaşımın başına da geldi. Yani siz değer çok düşük çıksa bile tedbirli olun. Benim yaptığımhataya düşmeyinaaaaaaa nasıl olur yaa.. kand gözükmemesi ???? şaşılası bir durum
Amin canim benim . suan psikilojikmenn kendimi hazirlamaya calisiyorum ama tup bebegin bana iyi gelecgini dusunuyorum
Test nezaman yaocaksiniz canim bidahabenim de bat 17 idi benim de hala gelmedi.
Evet yanlış duymadınız malesef geçen sene ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Kan testinde değer 5 in altında
(ki bu seferki yanlış olmasın ama 0, yada 1, birşeydi)
çıkınca hamile değilim diye adet söktürücü olan civanpercemi' kaynatıp ictim. Ardından hemen kanamam oldu. Ben tabi ohh sonunda adet oldum derken kanama onbeş gün devam etti. doktora gittiğim de hamile olduğumu düşük yaptığımi öğrendim.
Size tavsiyem adet döngüsü uzun olanlar daha fazla beklesn. Benim gibi kan testi düşük çıkıp hamile değilim demesin.çünkü belki bir kaç gün daha bekleseydm o değer çok İyi katlanmış olacaktı. yaptığım hata şu önce ki adetten bir ay geçtikten sonra hemen kanda çıkmasını beklemek. Yani demem şu ki her ay tedbirli davranın benim gibi cahilce bitkisel hiçbirşey içmeyin. Bekleyin sabretmek çok önemli şu süreçte. Allah m isteyen bütün herkese en güzel zamanda versin. Rabbim bana da bebeğimi kucağıma sağlıkla almayı nasip etsin
Canim o senin kimyasal gebeliktir kendini suclama.ben cok biliyorum adet sokturucu ilac kullandigi halde hamile olupta bebegi dusmeyen bunu sonradan ogrenen...o saglikli olsaydi hem kanda cikardi hemde hemen oyle bi bitkiyle dusmezdi.o bitki yi bende ictim gebelik olmadigi halde adetimi hic sokmedi bile.Evet yanlış duymadınız malesef geçen sene ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Kan testinde değer 5 in altında
(ki bu seferki yanlış olmasın ama 0, yada 1, birşeydi)
çıkınca hamile değilim diye adet söktürücü olan civanpercemi' kaynatıp ictim. Ardından hemen kanamam oldu. Ben tabi ohh sonunda adet oldum derken kanama onbeş gün devam etti. doktora gittiğim de hamile olduğumu düşük yaptığımi öğrendim.
Size tavsiyem adet döngüsü uzun olanlar daha fazla beklesn. Benim gibi kan testi düşük çıkıp hamile değilim demesin.çünkü belki bir kaç gün daha bekleseydm o değer çok İyi katlanmış olacaktı. yaptığım hata şu önce ki adetten bir ay geçtikten sonra hemen kanda çıkmasını beklemek. Yani demem şu ki her ay tedbirli davranın benim gibi cahilce bitkisel hiçbirşey içmeyin. Bekleyin sabretmek çok önemli şu süreçte. Allah m isteyen bütün herkese en güzel zamanda versin. Rabbim bana da bebeğimi kucağıma sağlıkla almayı nasip etsin
Test nezaman yaocaksiniz canim bidaha
Aaa neden yapmadin bence pazartesiyi bekleme varsa da bil yoksadaben daha hiç test yapmadım p.tesi yaptırayım gelmezse diyorum ama göğüslerim çok ağrıyor prolaktinim yükseldiği için adetimi engelliyor olabilir ondan bekleyim dedim.
Aaa neden yapmadin bence pazartesiyi bekleme varsa da bil yoksada
Amin. Allah razi olsun canım. Varlıkları her şeye değer olsun o kadar. Geçer insaalah
Haklısın da insan bazen umutsuz oluyor inş gelir bebişlerimizyok öyle düşünmüyoruz canım pozitif düşünüyoruz kırmızı kart yiyine kadar umut kesmek yok kırmızı kartı yeersek yine umut kesmiyoruz inşallah bir dahaki ay diyoruz ve çalışmalar tam gaz devam ediyoruz
testim yok yapcak eczanelerde kapanmıştır yarın da pazar bide o idrar testlerini hiç sevmiyorum yaa tek çizgi görmek fobi oluşturdu sanırım. direk sağlık ocağında kan vereyim dedim.
Evet canim benim yumrtalarimda sorun var zaten yilda sadce 3 kere klomenle buyuyo onun haricinde sokturucu almadan adet olamiyorum senede sadece 1 kere hamile kalabiliyorum . ama dedigin gibi en iyi yumurtalarla spermleri aliyorlar en guzeli o hem rahim filmide cekilicem bir sorun varsa cikarevet hem en sağlıklısını seçiyorlar . bn de düşünüyorum . normal olmazsa bn de dr söyleyecem
Evet canim benim yumrtalarimda sorun var zaten yilda sadce 3 kere klomenle buyuyo onun haricinde sokturucu almadan adet olamiyorum senede sadece 1 kere hamile kalabiliyorum . ama dedigin gibi en iyi yumurtalarla spermleri aliyorlar en guzeli o hem rahim filmide cekilicem bir sorun varsa cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?