- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Ben zaten yine hamile kalamadım deyip aktardankan değerin sıfır yada 1 iken doktor nasıl anladı düşük yaptığını ? geçen ay bende 12 gün süren anormal bir kanama yaşadım kan değerim 3.95 idi ama doktor anlayamadı regl kanaması mı düşük mü diye ağzında yarım yamalak regl bence yaa gibi kendi kendine söyledi. ben onun regl olmadığını biliyordum ama üzülmemek için regl diye düşünmeye çalıştım hep. senin doktorun neye göre karar verdi ki?
Benim şöyle'gelişti arkadaşlar tam anlatayım. Kan verdim sat dan bir ay sonra. kanda cook düşük bir değer çıktı. Doktora göstermeye bile gerek duymadım sonucu alıp eve gittim. Ondan sonra tatil nedeniyle bir haftalığına falan memlekete annemlere gittik. Tesadüfen çekmede Geçen sene aktardan aldığım civanpercemini gördüm. Bekar ken de adetlerm düzensizdi çünkü. Ben kendi evime gelince ne de olsa hamile değilmişm bari adetim hemen olsun da tekrar çalışmalara başlayalm düşüncesyle otu baya kanattm ve iki kupa falan içtim ki az içmiş olsaydım belki bebeğim düşmeyecekti. Bu bir hafta on günlük süreçte benim değer katlanıyor tabi. Otu içtiğimin ertesi günü hemen adet sancısından farklı şeyler yaşadım ve kanama oldu. Ben adet sanıyorum tabi. baktım on günü geçti onbeş günü geçti korkmaya başladım. Doktora gidince kan testi istedi. Benim aklıma türlü türlü şeyler'geldi. Bu kanama neyin nesi diye. Acaba hasta miyim falan diye. Neyse bhcg değeri altmış falan çıktı. Doktor hamilesnz Ama dış gebelik olabilir iki gün sonra tekrar kan vereceksiniz dedi. Tabi ben dış gebeligide normal sağlıklı gebelik gibi algıladım. Hani dışsa bile onu olması gereken yere koyarlar gibi :)kan değerin sıfır yada 1 iken doktor nasıl anladı düşük yaptığını ? geçen ay bende 12 gün süren anormal bir kanama yaşadım kan değerim 3.95 idi ama doktor anlayamadı regl kanaması mı düşük mü diye ağzında yarım yamalak regl bence yaa gibi kendi kendine söyledi. ben onun regl olmadığını biliyordum ama üzülmemek için regl diye düşünmeye çalıştım hep. senin doktorun neye göre karar verdi ki?
Hayırlı akşamlar .. Allah hayırlısıyla tez zaman da versin yavrunu kucağınaAdet oldum.
Nacizane tavsiyem, şuram agrıyo buram agrıyo deyip hamilemiyim acaba pskolojisine girmeyin. Emin olun o ağrıları biz çağırıyoruz. Yazık günah boşa acı cekiyoruz. Bazı şeyler pskolojik yada değil bilmyorum ama ben 27 yaşındayım ve hayatımda ilk kez kahverengi bi leke gördüm. Hayatımda ilk kez, dün gözüm karardı başım döndü olduğum yerde yere yığılıyodum eşim olmasaydı.. Hayatımda ilk kez kasık agrısı çektim bacaklarıma vurdu sırtım belim ağrıdı...
Benim adet olcağım gün karnım ağrır ve kanamam gelirdi. Şimdiyse karın agrım yok başka türlü yerlerim ağrıyo. Her neyse hamile değilim. Herşeyi akışına bırakmalıymış..
Akşama misafirim geliyo. Hazırlık yapcam...
Bugün itibariyle bebek meselesini kafamdan atıyorum. Olursa olur olmazsa olmaz.
Hayırlı akşamlarınız olsun. Kendinize iyi bakın.
Cumartesi acik deilmi eczaneler.bende cok kan verdim kana fobim var.idrar daha az acitiyor canimi :)testim yok yapcak eczanelerde kapanmıştır yarın da pazar bide o idrar testlerini hiç sevmiyorum yaa tek çizgi görmek fobi oluşturdu sanırım. direk sağlık ocağında kan vereyim dedim.
İstanbul da oturuyorsanız eczaneler akşama kadar acik
Cumartesi acik deilmi eczaneler.bende cok kan verdim kana fobim var.idrar daha az acitiyor canimi :)
öğlene kadar açık diye biliyorum içimden hep p.tesi ye kadar beklemek geçince de çıkıp bakmadım.
Ben zaten yine hamile kalamadım deyip aktardan
Benim şöyle'gelişti arkadaşlar tam anlatayım. Kan verdim sat dan bir ay sonra. kanda cook düşük bir değer çıktı. Doktora göstermeye bile gerek duymadım sonucu alıp eve gittim. Ondan sonra tatil nedeniyle bir haftalığına falan memlekete annemlere gittik. Tesadüfen çekmede Geçen sene aktardan aldığım civanpercemini gördüm. Bekar ken de adetlerm düzensizdi çünkü. Ben kendi evime gelince ne de olsa hamile değilmişm bari adetim hemen olsun da tekrar çalışmalara başlayalm düşüncesyle otu baya kanattm ve iki kupa falan içtim ki az içmiş olsaydım belki bebeğim düşmeyecekti. Bu bir hafta on günlük süreçte benim değer katlanıyor tabi. Otu içtiğimin ertesi günü hemen adet sancısından farklı şeyler yaşadım ve kanama oldu. Ben adet sanıyorum tabi. baktım on günü geçti onbeş günü geçti korkmaya başladım. Doktora gidince kan testi istedi. Benim aklıma türlü türlü şeyler'geldi. Bu kanama neyin nesi diye. Acaba hasta miyim falan diye. Neyse bhcg değeri altmış falan çıktı. Doktor hamilesnz Ama dış gebelik olabilir iki gün sonra tekrar kan vereceksiniz dedi. Tabi ben dış gebeligide normal sağlıklı gebelik gibi algıladım. Hani dışsa bile onu olması gereken yere koyarlar gibi :)
Neyse çok uzattım :)
İki günde bir kan verdim ve her verdiğim de değer düştü. Yani bebeğim beni terketti.Tabi hayırlısı diyorum.
Oyle yap ozaman canim tabi sen bilirsin sonucta insallah pazartesi alirsin dunyanin en guzel haberini
E illa cikiyorki cizgi herzaman.onemli olan ayni renkte cift cizgiyi yakalamak.ozaman yunurtlamis oluyorsun.ben adet donemi yaptim bundan cok daha koyuydu ama adet oldumKızlar adete beş günüm var ovulasyon testi yaptım çizgi neden çıkıyor ?
Evet canım bu hamileliğim sat a göre iki hafta geç döllenme olmuş.Kızlar bence söktürücü dediğiniz şeyleri kullanmayın, hamile olmadığınızdan tam emin olun, belki geç döllenme oldu o yüzden çıkmıyor kanda, testte. Yanlış karar verip bebeğinizi düşürebilirsiniz.dikkatli olun.
Anladım canım ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum dedim bir deneyim hamile kızlar ovulasyon testiyle öğreniyorlar ya ondan bir deneyim dedimE illa cikiyorki cizgi herzaman.onemli olan ayni renkte cift cizgiyi yakalamak.ozaman yunurtlamis oluyorsun.ben adet donemi yaptim bundan cok daha koyuydu ama adet oldum
İnsallah canim benim aksama ozele gidicem agrisina dayanamiyorum artik bi kanamam baslasa rahatlicam ama dayanamiyorum artikİnşallah yokturda Rabbim tek seferde mucizeni kucağına verir.
Hamileykende ayni yumurtlama gibi esit renkte cizgi cikiyor canim.bende ilk defa bu ay kullanicam.bakalim faydasi olcakmi.Anladım canım ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum dedim bir deneyim hamile kızlar ovulasyon testiyle öğreniyorlar ya ondan bir deneyim dedim
Canım nolduKızlar yardım
Canım o cok normal birşey benimde 3 gün sürüyor akıntının geldiği günler çatlama olacak demek bu günleride değerlendir3 gun yapışkan akıntı geldı sımı yok bısey ne oluyor yumurtlama bitti mi ki
Canm ilk gunu degerlendirdik ama diğer iki gunu degerlendıremedik bu aksami deverlendirsek olur muCanım o cok normal birşey benimde 3 gün sürüyor akıntının geldiği günler çatlama olacak demek bu günleride değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?