2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben zaten yine hamile kalamadım deyip aktardan
Benim şöyle'gelişti arkadaşlar tam anlatayım. Kan verdim sat dan bir ay sonra. kanda cook düşük bir değer çıktı. Doktora göstermeye bile gerek duymadım sonucu alıp eve gittim. Ondan sonra tatil nedeniyle bir haftalığına falan memlekete annemlere gittik. Tesadüfen çekmede Geçen sene aktardan aldığım civanpercemini gördüm. Bekar ken de adetlerm düzensizdi çünkü. Ben kendi evime gelince ne de olsa hamile değilmişm bari adetim hemen olsun da tekrar çalışmalara başlayalm düşüncesyle otu baya kanattm ve iki kupa falan içtim ki az içmiş olsaydım belki bebeğim düşmeyecekti. Bu bir hafta on günlük süreçte benim değer katlanıyor tabi. Otu içtiğimin ertesi günü hemen adet sancısından farklı şeyler yaşadım ve kanama oldu. Ben adet sanıyorum tabi. baktım on günü geçti onbeş günü geçti korkmaya başladım. Doktora gidince kan testi istedi. Benim aklıma türlü türlü şeyler'geldi. Bu kanama neyin nesi diye. Acaba hasta miyim falan diye. Neyse bhcg değeri altmış falan çıktı. Doktor hamilesnz Ama dış gebelik olabilir iki gün sonra tekrar kan vereceksiniz dedi. Tabi ben dış gebeligide normal sağlıklı gebelik gibi algıladım. Hani dışsa bile onu olması gereken yere koyarlar gibi :)
Neyse çok uzattım :)
İki günde bir kan verdim ve her verdiğim de değer düştü. Yani bebeğim beni terketti.Tabi hayırlısı diyorum.

Hayırlı akşamlar .. Allah hayırlısıyla tez zaman da versin yavrunu kucağına

testim yok yapcak eczanelerde kapanmıştır yarın da pazar bide o idrar testlerini hiç sevmiyorum yaa tek çizgi görmek fobi oluşturdu sanırım. direk sağlık ocağında kan vereyim dedim.
Cumartesi acik deilmi eczaneler.bende cok kan verdim kana fobim var.idrar daha az acitiyor canimi :)

anladım canım civanperçemi sadece bir sebep sen onu içmesende düşecekti belki çok şükür Rabbim tekrardan nasip etmiş inşallah sağlıcakla kavuş bebeğine :)

Oyle yap ozaman canim tabi sen bilirsin sonucta insallah pazartesi alirsin dunyanin en guzel haberini

canım benimmmm inşallah tabi ama hani hissederlermiş ya hamile olduklarını umutsuz olmak istemem tabii ama bende hiç hamileymişim gibi bir his yok hayırlısı bakalım p.tesi anlarız inşallah.

Kızlar adete beş günüm var ovulasyon testi yaptım çizgi neden çıkıyor ?

Eklentiler

• image.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bence söktürücü dediğiniz şeyleri kullanmayın, hamile olmadığınızdan tam emin olun, belki geç döllenme oldu o yüzden çıkmıyor kanda, testte. Yanlış karar verip bebeğinizi düşürebilirsiniz.dikkatli olun.

Evet canım bu hamileliğim sat a göre iki hafta geç döllenme olmuş.

E illa cikiyorki cizgi herzaman.onemli olan ayni renkte cift cizgiyi yakalamak.ozaman yunurtlamis oluyorsun.ben adet donemi yaptim bundan cok daha koyuydu ama adet oldum
Anladım canım ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum dedim bir deneyim hamile kızlar ovulasyon testiyle öğreniyorlar ya ondan bir deneyim dedim

İnşallah yokturda Rabbim tek seferde mucizeni kucağına verir.
İnsallah canim benim aksama ozele gidicem agrisina dayanamiyorum artik bi kanamam baslasa rahatlicam ama dayanamiyorum artik

Canım o cok normal birşey benimde 3 gün sürüyor akıntının geldiği günler çatlama olacak demek bu günleride değerlendir
Canm ilk gunu degerlendirdik ama diğer iki gunu degerlendıremedik bu aksami deverlendirsek olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…