Canm ilk gunu degerlendirdik ama diğer iki gunu degerlendıremedik bu aksami deverlendirsek olur muCanım o cok normal birşey benimde 3 gün sürüyor akıntının geldiği günler çatlama olacak demek bu günleride değerlendir
Yumurtlama testi canim gebelik degilOvu testi dediğin gebelik testi mi? Eğer öyleyse hamilesin :)))
Tesekkur ederim kuzum cevap icinCanım ben de ovulasyon testi kullandım hiçbir gün tam net göremedim iki çizgiyi hep silikti. Adetlermde düzensiz olduğu için acaba yumurtlamyormym diye düşündüm hep çünkü iki adet arası kırk elli günü bulduğu da oluyordu. Yumurtalamann olduğu günlerde bile silikti. SonRa bu testleri yapmayı bıraktım moralim çok bozulmuştu.bıraktığım zaman hamileymsm zaten. Ama şöyle birşey var. Silik olsa bile en belirgin olduğu zaman yumurtlama imiş bende. Öyle olduğu gün biz gün aşırı değil de hergün denedik sanırım o zaman tuttu. Üstelik benim iki hamilelikte de kanda çıkmıyor. yani çoook cook düşük çıkıyor gebelik olmasına rağmen
Ihsallah canım bakalımInsaAllah vardır bebis canım
Gecikmeden yapma derim ben canimBeni kinse gaza getirmicek herhalde
Valla bende bugun bal tarcin c.otu kurune basladim adetin 2. Gunu...bitince sogan kurunede basliycam.bisey olacagini sanmiyorum .1 hafta cakiscaklar.gecen ayda bal kurunu yaptim baska caylarla bisey olmadi.hatta catlatma ignesi yaptirmamama ramen sadece 4 gun gecikti adetim cok faydasini gordum yani.normalde 2 3 ayda bir olurdummerhaba arkadaslar dış gebelikten sonra 3 ay korunma ardından hsg derken ilk korunmasız ayım olumsuz geçti üstüne üstük birde sistit olmusum idrar yolum yanıyor çok fazla iltihabım varmış. adetten sonra sağlıklı beslenme ile birlikte hem soğan kürü kullanmak istiyorum içim temizlensin diye hemde çörekıtu bal tarçın kürünü yapmak istiyorum sağlıklı yumurtam olsun diye çünkü yumurtalıklarımda çoğu ay sağlıklı olmuyor bu ayda önemsizde olsa kistim varmıs. ama kaş yapım derken gözde çıkarmak istemiyorum iki kür aynı anda farklı sorunlara yol açarmı bilgisi olan varmı ikisini birlikte kullananlar varmı
Kıskançlık başka bişey değil. Kendi oğulları da üzülüyor farkında değillero iste iclerndeki fesatlik bnm kaynana olmaynca szn hic olmyck bosuna ugrasynz diyo adetm gecikincede olur dye panikliyo anlmdm ki
Canım ben onu hiç beceremedim ama burda bi arkadaş öğrendi. Ama bu testte göremezsen moralini bozma çünkü bende görememiştimAnladım canım ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum dedim bir deneyim hamile kızlar ovulasyon testiyle öğreniyorlar ya ondan bir deneyim dedim
Ben adetimin 3. Günü yaptırdım olmadım gecikti diye çıkmadı 6. Günüm şimdi hala olmadım kanda da değer 0.1 çıktı değilsin sesi hemşire yolladı bi umut var mı senceEvet yanlış duymadınız malesef geçen sene ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Kan testinde değer 5 in altında
(ki bu seferki yanlış olmasın ama 0, yada 1, birşeydi)
çıkınca hamile değilim diye adet söktürücü olan civanpercemi' kaynatıp ictim. Ardından hemen kanamam oldu. Ben tabi ohh sonunda adet oldum derken kanama onbeş gün devam etti. doktora gittiğim de hamile olduğumu düşük yaptığımi öğrendim.
Size tavsiyem adet döngüsü uzun olanlar daha fazla beklesn. Benim gibi kan testi düşük çıkıp hamile değilim demesin.çünkü belki bir kaç gün daha bekleseydm o değer çok İyi katlanmış olacaktı. yaptığım hata şu önce ki adetten bir ay geçtikten sonra hemen kanda çıkmasını beklemek. Yani demem şu ki her ay tedbirli davranın benim gibi cahilce bitkisel hiçbirşey içmeyin. Bekleyin sabretmek çok önemli şu süreçte. Allah m isteyen bütün herkese en güzel zamanda versin. Rabbim bana da bebeğimi kucağıma sağlıkla almayı nasip etsin
Böyle hamile olduğunu öğrenenler var. Olabilir normal test yapın benceMehaba kizlar adetime yaklasik 5 gun kaldi ovulasyon testim dun ve bugun pozitif, sizce hamile olabolir miyim iki gun ust uste pizitif cikmasi bunu gosteriuoe olabolie mi?
Böyle hamile olduğunu öğrenenler var. Olabilir normal test yapın bence
Yardım edin lütfenBen adetimin 3. Günü yaptırdım olmadım gecikti diye çıkmadı 6. Günüm şimdi hala olmadım kanda da değer 0.1 çıktı değilsin sesi hemşire yolladı bi umut var mı sence
Ben adetimin 3. Günü yaptırdım olmadım gecikti diye çıkmadı 6. Günüm şimdi hala olmadım kanda da değer 0.1 çıktı değilsin sesi hemşire yolladı bi umut var mı sence
Böyle hamile olduğunu öğrenenler var. Olabilir normal test yapın bence[/QUOTE yardım esin lütfen
İnanın hiçbir bilgim yok malesef ama bekleyin biraz dahaBen adetimin 3. Günü yaptırdım olmadım gecikti diye çıkmadı 6. Günüm şimdi hala olmadım kanda da değer 0.1 çıktı değilsin sesi hemşire yolladı bi umut var mı sence
İBen adetimin 3. Günü yaptırdım olmadım gecikti diye çıkmadı 6. Günüm şimdi hala olmadım kanda da değer 0.1 çıktı değilsin sesi hemşire yolladı bi umut var mı sence
0.1 olsada mı umut var sizceHatta kanda değer çok düşük çıkınca ben ev taşıdım hamile hamile. Bir arkadaşımın başına da geldi. Yani siz değer çok düşük çıksa bile tedbirli olun. Benim yaptığımhataya düşmeyin
Hayır olmadım hala 6. Günüm ama olmadımobsesif89 canim regl oldunmuuu? Bugun bat ben hala olmadim surekli bi islaklik var bembeyaz kkivamli akintim oldu agrim falanda yok noluyo ya kafam karisti cok
Bende çörek otu bal tarcin kürüne basladm cnm dha soğan kürüne başlamadım ama başlıcam bi zararı olmaz inşallah faydası olur cnm:)Valla bende bugun bal tarcin c.otu kurune basladim adetin 2. Gunu...bitince sogan kurunede basliycam.bisey olacagini sanmiyorum .1 hafta cakiscaklar.gecen ayda bal kurunu yaptim baska caylarla bisey olmadi.hatta catlatma ignesi yaptirmamama ramen sadece 4 gun gecikti adetim cok faydasini gordum yani.normalde 2 3 ayda bir olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?