2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım o cok normal birşey benimde 3 gün sürüyor akıntının geldiği günler çatlama olacak demek bu günleride değerlendir
Canm ilk gunu degerlendirdik ama diğer iki gunu degerlendıremedik bu aksami deverlendirsek olur mu

Tesekkur ederim kuzum cevap icin

Kızlar fesat insanları ve sizi buradan vurmak isteyen insanları hiç takmayin. Üzülün onlara, o yüreklerle yaşamak ne zordur.

Benim de ilk çocuğum olmadan önce bir komşu yaşlı kadın iki de bit gelip "senin çocuğun niye yok, bak şu gelin hamile, bu gelin hamile" deyip duruyordu. Gün geldi ben de hamile kaldım. Bu kadın yine sordu "bebek var mi" diye ben de "var" dedim. Demesin "çocuk büyük dert, napacan da yaptın çocuğu" şaka gibi ya. O tarz insanlardan olabildiğince uzaklaşın.

merhaba arkadaslar dış gebelikten sonra 3 ay korunma ardından hsg derken ilk korunmasız ayım olumsuz geçti üstüne üstük birde sistit olmusum idrar yolum yanıyor çok fazla iltihabım varmış. adetten sonra sağlıklı beslenme ile birlikte hem soğan kürü kullanmak istiyorum içim temizlensin diye hemde çörekıtu bal tarçın kürünü yapmak istiyorum sağlıklı yumurtam olsun diye çünkü yumurtalıklarımda çoğu ay sağlıklı olmuyor bu ayda önemsizde olsa kistim varmıs. ama kaş yapım derken gözde çıkarmak istemiyorum iki kür aynı anda farklı sorunlara yol açarmı bilgisi olan varmı ikisini birlikte kullananlar varmı

Valla bende bugun bal tarcin c.otu kurune basladim adetin 2. Gunu...bitince sogan kurunede basliycam.bisey olacagini sanmiyorum .1 hafta cakiscaklar.gecen ayda bal kurunu yaptim baska caylarla bisey olmadi.hatta catlatma ignesi yaptirmamama ramen sadece 4 gun gecikti adetim cok faydasini gordum yani.normalde 2 3 ayda bir olurdum

Anladım canım ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum dedim bir deneyim hamile kızlar ovulasyon testiyle öğreniyorlar ya ondan bir deneyim dedim
Canım ben onu hiç beceremedim ama burda bi arkadaş öğrendi. Ama bu testte göremezsen moralini bozma çünkü bende görememiştim

Mehaba kizlar adetime yaklasik 5 gun kaldi ovulasyon testim dun ve bugun pozitif, sizce hamile olabolir miyim iki gun ust uste pizitif cikmasi bunu gosteriuoe olabolie mi?

Ben adetimin 3. Günü yaptırdım olmadım gecikti diye çıkmadı 6. Günüm şimdi hala olmadım kanda da değer 0.1 çıktı değilsin sesi hemşire yolladı bi umut var mı sence

Böyle hamile olduğunu öğrenenler var. Olabilir normal test yapın bence
Ben adetimin 3. Günü yaptırdım olmadım gecikti diye çıkmadı 6. Günüm şimdi hala olmadım kanda da değer 0.1 çıktı değilsin sesi hemşire yolladı bi umut var mı sence
Yardım edin lütfen

Böyle hamile olduğunu öğrenenler var. Olabilir normal test yapın bence[/QUOTE yardım esin lütfen

İ
0.1 olsada mı umut var sizce

Canım şimdi ne desem boş sen yokmuş gibi düşün. Ama tehlikeli şeyler yapma. Yani şu bebek çalışmaları var ken bitkisel şeylerden kaçın. daha doğrusu aşırısından kendini kasma ki zaman çabuk geçsin.

Bende çörek otu bal tarcin kürüne basladm cnm dha soğan kürüne başlamadım ama başlıcam bi zararı olmaz inşallah faydası olur cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…