2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamile kalmakla bitmiyor ki herşey.buralardan okuyorum eşleri öğrenince ağlaynları sarılanları duygulananları.ben eşime söylediğim de biliyordum kalacagını iyi gerçekten mi dedi o kadar.bi sarıl öp dedim gel öpeyim dedi ben gidecekmişim.ben erken testte cıkmayınca günlerce agladım dünya .hamile oldugumu öğrenince de Sevinç'le göz yasları birbirine karıştı.4 gün oldu söyleyeli ama hiç bebekten bahsetmedi. Ben hergece elimi karnıma koyup bebegimle konusuyordum oysa.Belki hamileyim diye ilgilenir özen gösterir dedim ama yok.yavrumu bekliyorum yalnızlığıma dua edinde o hayırlı evlat olsun.ona bişey olmadan kucagıma alabileyim. İçimdekileri tarif edemiyorum işte çok körüyüm

Afedersin canım ama senin ki de tam bir odunmus yeni hamilesin ileride sıkıntıların başlayacak dua et bol bol baslamasin çünkü asıl o zaman yardım edecek etmesi de gerekiyor çünkü hiçbirşey yapamıyorsun Allah yardımcın olsun ne diyim

Allah yardımcın olsun canım. Gerçekten zor durumun. İnşallah zamanla değişir.

Bende çörek otu bal tarcin kürüne basladm cnm dha soğan kürüne başlamadım ama başlıcam bi zararı olmaz inşallah faydası olur cnm:)
Insallah canim ya valla dugundeyim herkesin kuacginda bebek gordukce gozlerim doluyor.insallah bu ay hepimize rabbim yasatr o sevinci

Çok zor evet canım benim ya kıyamam. Ama bebek hissediyo lütfen takılma ve üzülme sadece dua etki düzelsin eşin. Elbet kafasına dank edecektir inşallah. Kendini yıpratma sakın o seni görmezden gelirse sende ona aynısını yap. Yıllarca uğraşanlar var bebek sahibi olmak için varını yoğunu satanlar var. O yüzden dikkat et.

Kızlar merhaba bana yardımcı olursanız cok sevinirim bugun çatlatma iğnesinin 8. günü biliyorum erken ama test yaptım daha önce böyle yapan var mı fikir almak istiyorum

Canım dört gündür nasıl bebekten bahsetmez. Kendini böyle üzme. Eşini al karşına konuş. İlgisizliğinin seni üzdüğünü anlat, birlikte hazırlık yapmanız gerektiğini falan söyle. Bilgisayarı açın bebek arabası, eşyaları falan bakın birlikte. Belki fikre ısınır bu sayede

Canim ben de ayni senin gibiyim biliyorsun. Benim de 3 yili gecti artik saymayi biraktim. Her sey nasip kismet diyorum artik. Daha dogrusu demeye calisiyorum

Canim ben de ayni senin gibiyim biliyorsun. Benim de 3 yili gecti artik saymayi biraktim. Her sey nasip kismet diyorum artik. Daha dogrusu demeye calisiyorum
Evet canım hayata bir yerden tutunmaya çalışıyoruz. Benim bu ay 25mm yumurtam gelişti kendiliğinden ama yine olmadı. Ben de perşembe günü gittim, tüp bebek için tedaviye başladım. Üç gündür ilaç alıyorum. Salı kontrolüm var. Sen düşünüyor musun tüp bebek?

Evet bahsetmiyo ama olsun rabbim kucagıma verirse kendim büyütücem ona dogru düzgün sevdirmicem bile.bütün ilgim bebeğimde olacak bakalım o zaman napıcak

Catlatma ignesinin etkisi oluyor zaten 10 gune kadar.dr test yapma pozitf cikar demisti.hcg hormonu oldugu icin o igneler.oyuzden 13 gun dolmasini bekle canim
Kızlar merhaba bana yardımcı olursanız cok sevinirim bugun çatlatma iğnesinin 8. günü biliyorum erken ama test yaptım daha önce böyle yapan var mı fikir almak istiyorum

Evet bahsetmiyo ama olsun rabbim kucagıma verirse kendim büyütücem ona dogru düzgün sevdirmicem bile.bütün ilgim bebeğimde olacak bakalım o zaman napıcak
Canım olur mu öyle şey. Çocuk baba sevgisi olmadan mı büyüsün. Birbirinizi severek evlendiniz sonuçta. Sevgisini göstermediğini anlat. Kadınların sevgiyi ifade edecek davranışlara, sözlere çok önem verdiğini anlat. Üzüntüden kendine zarar verirsin böyle. Mesela hangi odayı bebek odası yapalım diye sohbet aç. Sonra cinsiyeti ne olcak, ismini ne koyarız falan. Sohbet ettikçe bebek fikrine iyice alışır, ilgisi artar belki.
Bizim üç yıldır bebeğimiz olmuyor. Eşimle işten gelince on beş dakika yatıp dinleniriz. O gün neler yaptığımızı birbirimize anlatırız, bebeğimiz olunca neler yapacağımızın sohbetini yaparız. Tabi uzun zamandır olmadığı için doğum yapacağım hastaneye kadar konuştuk haliyle :)

Insallah canim ya valla dugundeyim herkesin kuacginda bebek gordukce gozlerim doluyor.insallah bu ay hepimize rabbim yasatr o sevinci
Amin cnm ya benmde en yakınlarım ya hamile yada yeni bebeği oldu akrabalar bi araya gelince hepsinde bebek mevzusu ben hep susuyorum çok zormuş Rabbm dha fazla bekletmez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…