2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Catlatma ignesinin etkisi oluyor zaten 10 gune kadar.dr test yapma pozitf cikar demisti.hcg hormonu oldugu icin o igneler
Kızlar merhaba bana yardımcı olursanız cok sevinirim bugun çatlatma iğnesinin 8. günü biliyorum erken ama test yaptım daha önce böyle yapan var mı fikir almak istiyorum
Amin cnm ya benmde en yakınlarım ya hamile yada yeni bebeği oldu akrabalar bi araya gelince hepsinde bebek mevzusu ben hep susuyorum çok zormuş Rabbm dha fazla bekletmez inş
Amin canim insallah

Bu çatlama iğnesi nedir acaba
Yumurtlamayi igneyle uyarmak canim..yumurtlama tembelligi olanalrda uygulaniyor genel olarak.hem iliski zamanini planlamayi sagliyor hemde dogru zamanda dogru buyuklukteki yumurtayi catlatmis oluyorsun.dollenme ihtimali artiyor..

26 si adet günüm ama çok kasiklarim ve gogsum ağrıyor .kasiklarimin ağrısı bacağıma vuruyor.halsiz im uykum geliyor.sık idrara çıkıyorum canim ara ara değişik şeyler çekiyor.midem bulanıyor birde progestan verdi doktor onu içiyorum.sizce catlatma ignesi ve hapin etkilerimi

Catlatma ignesi tum bunlari yapiyot.ben 13 saat uyuyordum 2 kere yaptrdim.ve goguslerim asiri derecede aciyordu herseyden...ondada hcg hormonu oldugu icin..batini bekle bakalim ayni belirtiler devam etcekmi hep canim

Ben de aynı senin gibiyim midem çok kötü olmaya başladı. Özellikle midem boşken mahvoluyorum

Catlatma ignesi tum bunlari yapiyot.ben 13 saat uyuyordum 2 kere yaptrdim.ve goguslerim asiri derecede aciyordu herseyden...ondada hcg hormonu oldugu icin..batini bekle bakalim ayni belirtiler devam etcekmi hep canim
3 gün var adetim e bu ay pek umutlu değilim ama kısmet.allahım hepimize sağlıklı evlat versin.ne zor şeyler bunlar ya.ben daha hamile olursam 11 ci haftada dikiş atilacak...

Ya ben ne zaman ogrenirim hamile kaldigimi kizlar ne yapicam cok sabirsizlaniyorum iki uc gun oldu temel atali

ii geceler arkadaşlar ben bu ay yumurtlama için ilaç kullandım 5 günlük bi ilaç serephone adetimin 10.günü kontrole gittim sağ yumurtalığın coşmuş dedi doktor çatlamak üzere hemen ilişki dedi o aksamı ve yarın ki aksamı değerlendirdik daha doğrusu şöyle söyliyim adetmin 10.11 13 ve 15. günlerini degerlendirdik insallah denk gelmiştir yaa çok heyecanlıyım beklemek çok zor bugün 28.günüm aslında olmam lazımdı ama belki ilaçlar geciktirmiştir diye düşündm bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…