Kızlar merhaba bana yardımcı olursanız cok sevinirim bugun çatlatma iğnesinin 8. günü biliyorum erken ama test yaptım daha önce böyle yapan var mı fikir almak istiyorum
Amin canim insallahAmin cnm ya benmde en yakınlarım ya hamile yada yeni bebeği oldu akrabalar bi araya gelince hepsinde bebek mevzusu ben hep susuyorum çok zormuş Rabbm dha fazla bekletmez inş
Yumurtlamayi igneyle uyarmak canim..yumurtlama tembelligi olanalrda uygulaniyor genel olarak.hem iliski zamanini planlamayi sagliyor hemde dogru zamanda dogru buyuklukteki yumurtayi catlatmis oluyorsun.dollenme ihtimali artiyor..Bu çatlama iğnesi nedir acaba
Catlatma ignesi tum bunlari yapiyot.ben 13 saat uyuyordum 2 kere yaptrdim.ve goguslerim asiri derecede aciyordu herseyden...ondada hcg hormonu oldugu icin..batini bekle bakalim ayni belirtiler devam etcekmi hep canim26 si adet günüm ama çok kasiklarim ve gogsum ağrıyor .kasiklarimin ağrısı bacağıma vuruyor.halsiz im uykum geliyor.sık idrara çıkıyorum canim ara ara değişik şeyler çekiyor.midem bulanıyor birde progestan verdi doktor onu içiyorum.sizce catlatma ignesi ve hapin etkilerimi
Ben de aynı senin gibiyim midem çok kötü olmaya başladı. Özellikle midem boşken mahvoluyorumCan'ım pazartesiye randevu aldım dün gidemedim annemin aşure Kuran'ı vardı ona yardım ettim acillerde uğraşanım yok pazartesıye randevu aldım öğlen bir buçuğa kızı okula yollar yollamaz gidecem hem okadar bekledim belki keseyi de görürüm onun dışında miğde bulantım başladı öğürmeyle geliyo sürekli göğüslerim çok şiş acıyo
3 gün var adetim e bu ay pek umutlu değilim ama kısmet.allahım hepimize sağlıklı evlat versin.ne zor şeyler bunlar ya.ben daha hamile olursam 11 ci haftada dikiş atilacak...Catlatma ignesi tum bunlari yapiyot.ben 13 saat uyuyordum 2 kere yaptrdim.ve goguslerim asiri derecede aciyordu herseyden...ondada hcg hormonu oldugu icin..batini bekle bakalim ayni belirtiler devam etcekmi hep canim
Yok canım uykum varda bugün girememistm hic yatmadan bakayım dedim
Iyi yaptin kuzumm :)Yok canım uykum varda bugün girememistm hic yatmadan bakayım dedim
Ohoo daha ne temeller atilcak :)) ben 8 aydir temeli attm ama tık yok daha sabır gerekli o da zor :) insallah hemen ogrenirsin canim: )Ya ben ne zaman ogrenirim hamile kaldigimi kizlar ne yapicam cok sabirsizlaniyorum iki uc gun oldu temel atali
inşallah ya 4 gün önce evde test yaptım ama negatif ti galiba biraz da erken yaptımKan testi yaptir kesin sonuc cikar insallah olmustur
devlet hastanesine gideceksen kadım dogum uzmanına gidip söylemen gerekir ama özele gideceksen direk kan tahlili yaptırmak istiyorum da diyebilirsinKan testi ysptr bn pzrtsi gitcm de nerde hangi bolumde yaptrcam
Biraz acele ediyosun sanki canim test icin az daha bekle benceKan testi ysptr bn pzrtsi gitcm de nerde hangi bolumde yaptrcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?