Anliyorum hepimiz ayniyiz ama 2 3 gun oldu temel atali demissin. Adetin geciksin bnce oyle yap ya da adet günün de yine sen bilirsin tabiValla oluyorum meraktan cok istiyorum bebegm olsn die
adetin kaçıncı günündesin yada geciktimiValla oluyorum meraktan cok istiyorum bebegm olsn die
canm utanıcak bişey yokta senin daha çok erken daha yumurtlama günün bile gelmemiş ki senin daha adetin 8.günündesin çokkkkkk erken16 sinda oldm 20sinde bitti hmen teml attk iste (kusura bakmayn ya utandm da valla )
Canim mide bulantisi ta ne zaman oluyo senin ki su an psikolojik. 2 gun gecmis daha anca yumurtaya ulaşmıştır yaniCuma gunu bebek yaptk insallah olmustur midm bulaniyo basm da agriyo
canim yumurtalamaya gir bi once pat diye olur mu ya . adetin gecikince yaparsın testi deAdet baslama tarihinden basliyo hsaplama o zaman .ne zaman test yapmalym peki
Daha simdiden neden bu planlandi canim merak ettim.bnm bi yakinimada dikis atilmisti ama onun birden gelisti dusuk riski3 gün var adetim e bu ay pek umutlu değilim ama kısmet.allahım hepimize sağlıklı evlat versin.ne zor şeyler bunlar ya.ben daha hamile olursam 11 ci haftada dikiş atilacak...
Devlette acile midem bulaniyor diye gidersen yapiyorlar.en hizlisi o. 45 dk 1 saatede cikiyor sonuc.ama dedigim gibi bulanti sikayetiyle gitceksin onlar sorar gebelik suphen var mi diye.olabilir dersin...direk ilk gittiginde tahlil icin geldim dersen kadin doguma git ozaman derler.Kan testi ysptr bn pzrtsi gitcm de nerde hangi bolumde yaptrcam
Canim sen suan temel atsanda daha yumurtlamadigin icin bebek yapmis olmuyorsun.adete 17 - 10 gun kala arasi 1 haftayi degerlendir ozaman yumurtluyorsun...ondan sonrada adet zamani test yaparsan anca cikar...oyle iliskiye girince hemen bebek olmuyor yumurtlaman lazim.oda dedigim tarihlerde oluyorAdet baslama tarihinden basliyo hsaplama o zaman .ne zaman test yapmalym peki
Erken testle çıkmayınca demişsiniz kan testinde mi çıkmamıştı bende sizin gibiyim hamileyim diye nazlar niyazlar yaptım umursamadı umutlanma dedi kestirip arttı kanda çıkmayınca sana demiştim dedi ağlamalarımı takmadı sizin gibi sonradan çıkar mı acabaHamile kalmakla bitmiyor ki herşey.buralardan okuyorum eşleri öğrenince ağlaynları sarılanları duygulananları.ben eşime söylediğim de biliyordum kalacagını iyi gerçekten mi dedi o kadar.bi sarıl öp dedim gel öpeyim dedi ben gidecekmişim.ben erken testte cıkmayınca günlerce agladım dünya .hamile oldugumu öğrenince de Sevinç'le göz yasları birbirine karıştı.4 gün oldu söyleyeli ama hiç bebekten bahsetmedi. Ben hergece elimi karnıma koyup bebegimle konusuyordum oysa.Belki hamileyim diye ilgilenir özen gösterir dedim ama yok.yavrumu bekliyorum yalnızlığıma dua edinde o hayırlı evlat olsun.ona bişey olmadan kucagıma alabileyim. İçimdekileri tarif edemiyorum işte çok körüyüm
İyi de varsa bile bu kadar erken çıkmaz ki canım bir hafta daha bekle derimCuma gunu bebek yaptk insallah olmustur midm bulaniyo basm da agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?