2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

3 gün var adetim e bu ay pek umutlu değilim ama kısmet.allahım hepimize sağlıklı evlat versin.ne zor şeyler bunlar ya.ben daha hamile olursam 11 ci haftada dikiş atilacak...
Daha simdiden neden bu planlandi canim merak ettim.bnm bi yakinimada dikis atilmisti ama onun birden gelisti dusuk riski

Kan testi ysptr bn pzrtsi gitcm de nerde hangi bolumde yaptrcam
Devlette acile midem bulaniyor diye gidersen yapiyorlar.en hizlisi o. 45 dk 1 saatede cikiyor sonuc.ama dedigim gibi bulanti sikayetiyle gitceksin onlar sorar gebelik suphen var mi diye.olabilir dersin...direk ilk gittiginde tahlil icin geldim dersen kadin doguma git ozaman derler.

Adet baslama tarihinden basliyo hsaplama o zaman .ne zaman test yapmalym peki
Canim sen suan temel atsanda daha yumurtlamadigin icin bebek yapmis olmuyorsun.adete 17 - 10 gun kala arasi 1 haftayi degerlendir ozaman yumurtluyorsun...ondan sonrada adet zamani test yaparsan anca cikar...oyle iliskiye girince hemen bebek olmuyor yumurtlaman lazim.oda dedigim tarihlerde oluyor

Erken testle çıkmayınca demişsiniz kan testinde mi çıkmamıştı bende sizin gibiyim hamileyim diye nazlar niyazlar yaptım umursamadı umutlanma dedi kestirip arttı kanda çıkmayınca sana demiştim dedi ağlamalarımı takmadı sizin gibi sonradan çıkar mı acaba

Ay kızlar bakın simdi biz aksam kavga ettik ama oyle boyle degil cok hakaret ettik sonra en son ben dedim bosancM gtcem oda ban demesin mi ben yattıgım o.... Ya 200 veriyorum hersey yapıyo bı 200 daha verırım yemekte yapar dye. Sonra ben sok olduö kaldım gece ayrı odada falan yattım butun gece caktırmadan kapıya kadar geldı gitti hep sabaha karsı uyuyakalmisim sonra geldı yanıma 5 gibiydı. Bide benim esim namazını orucunu yasinini cumasını hıc aksatmayan birisi yanı. Geldı yanastı barısalm falan dedı. Döndüm yuzune ne zaman bittin benım için biliyon mu dedim baskasina gittigini bana soyledıgın an falan dedm ama hiç aglamadım bile sinirli durdum snra yemin etti cocugum var benim rızkını baskasına yedırır mıyım falan dddı zina kotu allah hayıra getırmez yeminle yok oyle bişsey kızınca soyledım dçfalan dedı baya bi özurlef dıledı sozler verdı kızsam bile oturup konuscaz sadece bagırmıcam bılr falan dedı. Snra dayanamadım. İçini biliyorum cnku yapmaz ama korktum bian. Ama durduk yere yemin etmez saolsum içimi rahatlattı. Snra işte birlikte olduk ben banyodayken falanda bana kahvaltı hazırlamıs falan
hamilelikte vardı boyle kızınca gönül alma huyları da hamılelıkten snra ilk defa böyle ilgilendi hosuma gitti. Ve artık cocugu kendıne cok ıstıyor ne gerekıyosa yapalım dedı

Ay kızlar bakın simdi biz aksam kavga ettik ama oyle boyle degil cok hakaret ettik sonra en son ben dedim bosancM gtcem oda ban demesin mi ben yattıgım o.... Ya 200 veriyorum hersey yapıyo bı 200 daha verırım yemekte yapar dye. Sonra ben sok olduö kaldım gece ayrı odada falan yattım butun gece caktırmadan kapıya kadar geldı gitti hep sabaha karsı uyuyakalmisim sonra geldı yanıma 5 gibiydı. Bide benim esim namazını orucunu yasinini cumasını hıc aksatmayan birisi yanı. Geldı yanastı barısalm falan dedı. Döndüm yuzune ne zaman bittin benım için biliyon mu dedim baskasina gittigini bana soyledıgın an falan dedm ama hiç aglamadım bile sinirli durdum snra yemin etti cocugum var benim rızkını baskasına yedırır mıyım falan dddı zina kotu allah hayıra getırmez yeminle yok oyle bişsey kızınca soyledım dçfalan dedı baya bi özurlef dıledı sozler verdı kızsam bile oturup konuscaz sadece bagırmıcam bılr falan dedı. Snra dayanamadım. İçini biliyorum cnku yapmaz ama korktum bian. Ama durduk yere yemin etmez saolsum içimi rahatlattı. Snra işte birlikte olduk ben banyodayken falanda bana kahvaltı hazırlamıs falan
hamilelikte vardı boyle kızınca gönül alma huyları da hamılelıkten snra ilk defa böyle ilgilendi hosuma gitti. Ve artık cocugu kendıne cok ıstıyor ne gerekıyosa yapalım dedı

Günaydın kızlar ben kötüyüm moral sıfır. Hiç bir agrim sizim akintim sislik falan yok tam aksine karnim icine cokmus resmen. Ve esimde aksam eve gelince beni aldi kucagina cekirdi basim dondu midem bulandi ayy hamilesin dedi yok dedim icimden bi ses yok diyo zaten belirtide yok dedim ama bence var dedi o kadar cok istiyoki yatagi falan kendi aciyo agir esyalari bana kaldirtmiyo ya varsa diye en ufak bi karin agrimda acaba bebek mi yapiyo diyo sinirlerim bozuldu o bu kadar cok isterken ben yok ask olmadi ben hissetmiyorum diyorum. Hic belirti yok ya bir tanecik bile of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…