Ayyy canım cok sevindim valla Allah gonlune gore vermis iste demekki her serde bir hayir varAy kızlar bakın simdi biz aksam kavga ettik ama oyle boyle degil cok hakaret ettik sonra en son ben dedim bosancM gtcem oda ban demesin mi ben yattıgım o.... Ya 200 veriyorum hersey yapıyo bı 200 daha verırım yemekte yapar dye. Sonra ben sok olduö kaldım gece ayrı odada falan yattım butun gece caktırmadan kapıya kadar geldı gitti hep sabaha karsı uyuyakalmisim sonra geldı yanıma 5 gibiydı. Bide benim esim namazını orucunu yasinini cumasını hıc aksatmayan birisi yanı. Geldı yanastı barısalm falan dedı. Döndüm yuzune ne zaman bittin benım için biliyon mu dedim baskasina gittigini bana soyledıgın an falan dedm ama hiç aglamadım bile sinirli durdum snra yemin etti cocugum var benim rızkını baskasına yedırır mıyım falan dddı zina kotu allah hayıra getırmez yeminle yok oyle bişsey kızınca soyledım dçfalan dedı baya bi özurlef dıledı sozler verdı kızsam bile oturup konuscaz sadece bagırmıcam bılr falan dedı. Snra dayanamadım. İçini biliyorum cnku yapmaz ama korktum bian. Ama durduk yere yemin etmez saolsum içimi rahatlattı. Snra işte birlikte olduk ben banyodayken falanda bana kahvaltı hazırlamıs falan
hamilelikte vardı boyle kızınca gönül alma huyları da hamılelıkten snra ilk defa böyle ilgilendi hosuma gitti. Ve artık cocugu kendıne cok ıstıyor ne gerekıyosa yapalım dedı
Can'ım benm cok zor Emin'imGünaydın kızlar ben kötüyüm moral sıfır. Hiç bir agrim sizim akintim sislik falan yok tam aksine karnim icine cokmus resmen. Ve esimde aksam eve gelince beni aldi kucagina cekirdi basim dondu midem bulandi ayy hamilesin dedi yok dedim icimden bi ses yok diyo zaten belirtide yok dedim ama bence var dedi o kadar cok istiyoki yatagi falan kendi aciyo agir esyalari bana kaldirtmiyo ya varsa diye en ufak bi karin agrimda acaba bebek mi yapiyo diyo sinirlerim bozuldu o bu kadar cok isterken ben yok ask olmadi ben hissetmiyorum diyorum. Hic belirti yok ya bir tanecik bile of
Can'ım benm cok zor Emin'imGünaydın kızlar ben kötüyüm moral sıfır. Hiç bir agrim sizim akintim sislik falan yok tam aksine karnim icine cokmus resmen. Ve esimde aksam eve gelince beni aldi kucagina cekirdi basim dondu midem bulandi ayy hamilesin dedi yok dedim icimden bi ses yok diyo zaten belirtide yok dedim ama bence var dedi o kadar cok istiyoki yatagi falan kendi aciyo agir esyalari bana kaldirtmiyo ya varsa diye en ufak bi karin agrimda acaba bebek mi yapiyo diyo sinirlerim bozuldu o bu kadar cok isterken ben yok ask olmadi ben hissetmiyorum diyorum. Hic belirti yok ya bir tanecik bile of
Benimki de aynı böyle her ay ona olumsuzz die söylemekten içim sızlıyorGünaydın kızlar ben kötüyüm moral sıfır. Hiç bir agrim sizim akintim sislik falan yok tam aksine karnim icine cokmus resmen. Ve esimde aksam eve gelince beni aldi kucagina cekirdi basim dondu midem bulandi ayy hamilesin dedi yok dedim icimden bi ses yok diyo zaten belirtide yok dedim ama bence var dedi o kadar cok istiyoki yatagi falan kendi aciyo agir esyalari bana kaldirtmiyo ya varsa diye en ufak bi karin agrimda acaba bebek mi yapiyo diyo sinirlerim bozuldu o bu kadar cok isterken ben yok ask olmadi ben hissetmiyorum diyorum. Hic belirti yok ya bir tanecik bile of
Yok tatlim oyle deme asirisi fazla gercekten cok uzuluyorum butun aksam sinirlerim bozuldu bu sefer var inaniyorum falan diye ruyama girdi artik gece bebek dogurdugumu gordum erkek kokusunu bile hatirliyorum agladim az onceCan'ım benm cok zor Emin'imkeşke eşlerimizin hepsi seninki kadar ilgili olsa
amin cNm allah herkese versın canm uzme sende kendını bu kadar da takma ayrıca eslerin içine doğarmış insallah vardırAyyy canım cok sevindim valla Allah gonlune gore vermis iste demekki her serde bir hayir varRabbim daim etsin insallah canim beeenim
Can'ım ya en iyisi al karına konuş senin kadar bende istiyorum ama zamanı gelince anlarız aklıma sokup stres olursam hiç olmaz deYok tatlim oyle deme asirisi fazla gercekten cok uzuluyorum butun aksam sinirlerim bozuldu bu sefer var inaniyorum falan diye ruyama girdi artik gece bebek dogurdugumu gordum erkek kokusunu bile hatirliyorum agladim az once
Ama hic tik yok bende tek bir belirti yokamin cNm allah herkese versın canm uzme sende kendını bu kadar da takma ayrıca eslerin içine doğarmış insallah vardır
Konustum ben biliyorum var sen karisma ben koydum oldu o diyip duruyoCan'ım ya en iyisi al karına konuş senin kadar bende istiyorum ama zamanı gelince anlarız aklıma sokup stres olursam hiç olmaz de
Allah Allah ne garip ya benimki sus olursa olur dillendirme diyip geçiyor senin ki tam tersi bunların dozunda olanları nerde acabaKonustum ben biliyorum var sen karisma ben koydum oldu o diyip duruyo
Valla bilmiyorum ama cok fena morelim bozuluyo bu duruma sonucta bende istiyorum ama umitlenince olmuyo hani goguslerim falan agrisa tamam dicem o da yok umit edicek bisey yok bendeAllah Allah ne garip ya benimki sus olursa olur dillendirme diyip geçiyor senin ki tam tersi bunların dozunda olanları nerde acaba
Ilk ayiniz mi bu canim..biz ocakta biraktik korunmayi benim kicamda 10 aydir oyle...5 litre suyu bile kaldirtmiyor 10 aydir elimde supurge gorunce kiziyor ya varsa niye ikidebir temizlik yapiyorsun diye..resmen gizli gizli temizlik yapiyorum evde.kensi isi oldugu icin oglen leri hep evde o gelene kadar kizmasin diye nasil bitirecegimi sasiriyrm temizligi...garibim her ay doymadi yenilgiye her adetten sonra yine ayni ...demem oki degismez o ne konusursan konus olsada olmasa hassassalar oyle gidiyor oValla bilmiyorum ama cok fena morelim bozuluyo bu duruma sonucta bende istiyorum ama umitlenince olmuyo hani goguslerim falan agrisa tamam dicem o da yok umit edicek bisey yok bende
Benim adetim 6 gün geçikti 3. Günü kan verdim 0.1 gebe değilsin sesi yolladı 6. Gün hala adet değilim ümitleniyorum eşim bu yüzden Benimle konuşmuyor yeter düşündüğün sıkıldım artık diyorValla bilmiyorum ama cok fena morelim bozuluyo bu duruma sonucta bende istiyorum ama umitlenince olmuyo hani goguslerim falan agrisa tamam dicem o da yok umit edicek bisey yok bende
Benim adetim 6 gün geçikti 3. Günü kan verdim 0.1 gebe değilsin dedi yolladı 6. Gün hala adet değilim ümitleniyorum eşim bu yüzden Benimle konuşmuyor yeter düşündüğün sıkıldım artık diyorValla bilmiyorum ama cok fena morelim bozuluyo bu duruma sonucta bende istiyorum ama umitlenince olmuyo hani goguslerim falan agrisa tamam dicem o da yok umit edicek bisey yok bende
Canm hç belli olmaz bn adet göremedim 15 gun snra basladı gebeliğimAma hic tik yok bende tek bir belirti yok
Kan testi oldunuz mu 15 günden önce negatif sonuç aldınız mıCanm hç belli olmaz bn adet göremedim 15 gun snra basladı gebeliğim
Evet canm bir suru evde test yaptım kan verdım negatıftı. Sonra gece rahatsızlanmıstım usutmusum acıle gittik gece yarısı orda da kan verdık %52 hamilelik olusmus dedıler bır hafta snra da gebelik tamamlandı zatenKan testi oldunuz mu 15 günden önce negatif sonuç aldınız mı
Eli karnimda uyuyo suan 3 aydir boyle cok zoruma gidiyo ama isteIlk ayiniz mi bu canim..biz ocakta biraktik korunmayi benim kicamda 10 aydir oyle...5 litre suyu bile kaldirtmiyor 10 aydir elimde supurge gorunce kiziyor ya varsa niye ikidebir temizlik yapiyorsun diye..resmen gizli gizli temizlik yapiyorum evde.kensi isi oldugu icin oglen leri hep evde o gelene kadar kizmasin diye nasil bitirecegimi sasiriyrm temizligi...garibim her ay doymadi yenilgiye her adetten sonra yine ayni ...demem oki degismez o ne konusursan konus olsada olmasa hassassalar oyle gidiyor o
Off olsada su uzuntuler bitse artikBenimki de aynı böyle her ay ona olumsuzz die söylemekten içim sızlıyor
Adetiniz düzenli mi normaldeEvet canm bir suru evde test yaptım kan verdım negatıftı. Sonra gece rahatsızlanmıstım usutmusum acıle gittik gece yarısı orda da kan verdık %52 hamilelik olusmus dedıler bır hafta snra da gebelik tamamlandı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?