2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayyy canım cok sevindim valla Allah gonlune gore vermis iste demekki her serde bir hayir var Rabbim daim etsin insallah canim beeenim

Can'ım benm cok zor Emin'im keşke eşlerimizin hepsi seninki kadar ilgili olsa

Benimki de aynı böyle her ay ona olumsuzz die söylemekten içim sızlıyor

Yok tatlim oyle deme asirisi fazla gercekten cok uzuluyorum butun aksam sinirlerim bozuldu bu sefer var inaniyorum falan diye ruyama girdi artik gece bebek dogurdugumu gordum erkek kokusunu bile hatirliyorum agladim az once

Ayyy canım cok sevindim valla Allah gonlune gore vermis iste demekki her serde bir hayir var Rabbim daim etsin insallah canim beeenim
amin cNm allah herkese versın canm uzme sende kendını bu kadar da takma ayrıca eslerin içine doğarmış insallah vardır

Yok tatlim oyle deme asirisi fazla gercekten cok uzuluyorum butun aksam sinirlerim bozuldu bu sefer var inaniyorum falan diye ruyama girdi artik gece bebek dogurdugumu gordum erkek kokusunu bile hatirliyorum agladim az once
Can'ım ya en iyisi al karına konuş senin kadar bende istiyorum ama zamanı gelince anlarız aklıma sokup stres olursam hiç olmaz de

Allah Allah ne garip ya benimki sus olursa olur dillendirme diyip geçiyor senin ki tam tersi bunların dozunda olanları nerde acaba
Valla bilmiyorum ama cok fena morelim bozuluyo bu duruma sonucta bende istiyorum ama umitlenince olmuyo hani goguslerim falan agrisa tamam dicem o da yok umit edicek bisey yok bende

Valla bilmiyorum ama cok fena morelim bozuluyo bu duruma sonucta bende istiyorum ama umitlenince olmuyo hani goguslerim falan agrisa tamam dicem o da yok umit edicek bisey yok bende
Ilk ayiniz mi bu canim..biz ocakta biraktik korunmayi benim kicamda 10 aydir oyle...5 litre suyu bile kaldirtmiyor 10 aydir elimde supurge gorunce kiziyor ya varsa niye ikidebir temizlik yapiyorsun diye..resmen gizli gizli temizlik yapiyorum evde.kensi isi oldugu icin oglen leri hep evde o gelene kadar kizmasin diye nasil bitirecegimi sasiriyrm temizligi...garibim her ay doymadi yenilgiye her adetten sonra yine ayni ...demem oki degismez o ne konusursan konus olsada olmasa hassassalar oyle gidiyor o

Benim adetim 6 gün geçikti 3. Günü kan verdim 0.1 gebe değilsin sesi yolladı 6. Gün hala adet değilim ümitleniyorum eşim bu yüzden Benimle konuşmuyor yeter düşündüğün sıkıldım artık diyor

Benim adetim 6 gün geçikti 3. Günü kan verdim 0.1 gebe değilsin dedi yolladı 6. Gün hala adet değilim ümitleniyorum eşim bu yüzden Benimle konuşmuyor yeter düşündüğün sıkıldım artık diyor

Kan testi oldunuz mu 15 günden önce negatif sonuç aldınız mı
Evet canm bir suru evde test yaptım kan verdım negatıftı. Sonra gece rahatsızlanmıstım usutmusum acıle gittik gece yarısı orda da kan verdık %52 hamilelik olusmus dedıler bır hafta snra da gebelik tamamlandı zaten

Eli karnimda uyuyo suan 3 aydir boyle cok zoruma gidiyo ama iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…