2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eli karnimda uyuyo suan 3 aydir boyle cok zoruma gidiyo ama iste
Valla baslarda benimde zoruma gidiyordu alistim artik benimki olmadigini bildigi halde karnimi seviyor burda mi olcak diye..bosver ilgisizlikten iyidir bide olsa ne yapcaklar kim bilir hayal bile edemiyorum benim kocamin 3 kurban adagi var daha simdiden..her ay bisey adiyor olursa diye.butun memleket duycak cocugumuz olursa sanki oyle davraniyor

Aynen oyle simdiden gelecegi icin planlar yapti isim buluyo iste oyuncak bakiyo magazalara gittigimizde bende istiyorum oldugu zaman sevinsin simdiden bu cok fazla kaldiramiyorum zaten olmamasina uzulup stres yapiyorum bide o yaptirinca e ay sonuda negatif offf offf

Valla bilmiyorum ama cok fena morelim bozuluyo bu duruma sonucta bende istiyorum ama umitlenince olmuyo hani goguslerim falan agrisa tamam dicem o da yok umit edicek bisey yok bende
Benim daha yeni ağrımaya başladı canım. Hemen belirti ortaya çıkmayabilir

Dün hasta olmam lazımdı akşam test yaptım negatif hâlâ hasta da olmadım

Evet adetım duzenliydı canım

Kızlar herkeste aynı belırtıler olmaz hıcbır zaman. Başkasını bırak kendinde bıle ılk gebelıkle ıkıncı gebelık arasında farklılıklar oluyor
Cok sagol Can'ım biraz için rahatladı ya inş bende 15 gün bekliyim olmazsam adet gene kan testi yaptırayım hala umudum var artık sayende

Kizlar yardim acil acil acil deminden beri karnim agriyodu bi anda gecti sonra isiyorum altima diye tuvalete kostum akinti sumuk gibi acaba nedeni ne

Kizlar yardim acil acil acil deminden beri karnim agriyodu bi anda gecti sonra isiyorum altima diye tuvalete kostum akinti sumuk gibi acaba nedeni ne
Valla benim bu ay ilk defa onlar geldi basima.adetim gecti..adet oldum sanip duruyordum okadar akintim geliyordu 2 gun sonra adet oldum oyuzden bpyle belirtilerle ne uzul ne sevin canim hic belli olmuyor..belirtim yok diyede kafana takma hic belirti olmayanlarda hamile olabiliyor..adetini bekle test yap baska yolu yok

Canım senin yerine ben stres oldum hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir eskiler iş yoğunluğundan uc ay sonra anlıyormuş adet olmadıklarını fark edince birde senin daha 8 günün var benim adet olacagimda kupkuru olurdum yine öyle oldu ama azıcık akıntı geldi hamile olduğumu öğrenince akıntı arttı kendini strese sokup vucudunla oynama diyeceksin kolay mı değil evlendigimden beri kan verdim acaba diyerek korundugum halde ama seninki bayağı abartı çoğu belirti adet gününden sonra ortaya çıkıyor önce sakin ol inşallah hamilesindir ama böyle çok stres iyi değil haberin olsun ben bu grubu takip edip elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum çünkü buradan da yeni bilgiler öğrenip etrafima faydalı olmaya çalışıyorum ama seni gorunce cidden ben stres oldum yapma böyle

yavrum ya ben seyden sordum acaba gec mi yumurtluyorum diye yumurtlama mi mi tutturamadim diye .s neyse ya nolursa olsun artik psikolojim bozuldu vallahi paranoyak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…