:)))))) ay cok tatli..keske oyle olsaydi hemen belirtilerCuma gunu bebek yaptk insallah olmustur midm bulaniyo basm da agriyo
Canım bendede iki gündür belirti yok adete 4 gün var biraz once camasırım bir ıslak gibiydi tuvalete gittim yumurtalamadakine benzeyen ama boyle uzamayan bir akıntı gelmiş normalde adet oncesi benim akıntım gelmezdi senin geliyor muydu adet oncesi ?Günaydın kızlar ben kötüyüm moral sıfır. Hiç bir agrim sizim akintim sislik falan yok tam aksine karnim icine cokmus resmen. Ve esimde aksam eve gelince beni aldi kucagina cekirdi basim dondu midem bulandi ayy hamilesin dedi yok dedim icimden bi ses yok diyo zaten belirtide yok dedim ama bence var dedi o kadar cok istiyoki yatagi falan kendi aciyo agir esyalari bana kaldirtmiyo ya varsa diye en ufak bi karin agrimda acaba bebek mi yapiyo diyo sinirlerim bozuldu o bu kadar cok isterken ben yok ask olmadi ben hissetmiyorum diyorum. Hic belirti yok ya bir tanecik bile of
Bak son yazdıklarını okumadan yazmışım :) kupkuru olurum normalde şimdi akıntı geldi allahım sen hayırlara nasip etyavrum ya ben seyden sordum acaba gec mi yumurtluyorum diye yumurtlama mi mi tutturamadim diye .s neyse ya nolursa olsun artik psikolojim bozuldu vallahi paranoyak oldum
Daha sizin yumurtlama tarihiniz gelmemiş ki test i düşünmek için çok erken ben yardımcı oluyum size nezaman regli oldunuz ve kaç günde bir oluyosunuz? Öyle regli bitince hemen olsaaaa ooooAdet baslama tarihinden basliyo hsaplama o zaman .ne zaman test yapmalym peki
Kız var ya suphelernde hakliymissin .ayy hadi hayırlı olsn..senden bi ricam var yapar misin ovulasyonunda var di demi bi tane de ondan yapar misin nasl çıkacak merak ediyorum ona göre pay biceceğim kendime.Kızlar adete 4 gün var ve ilk idrar degil şimdi yaptım elim ağayım titriyor
Canım 2 dakikada böyle oldu kronometreyi açtım ya eşim ablam ben hastaneye kan vermeye gidiyoruzKız var ya suphelernde hakliymissin .ayy hadi hayırlı olsn..senden bi ricam var yapar misin ovulasyonunda var di demi bi tane de ondan yapar misin nasl çıkacak merak ediyorum ona göre pay biceceğim kendime.
Ay çok heyecanlı:) inşallah Hayrli haberler verirsn cnmCanım 2 dakikada böyle oldu kronometreyi açtım ya eşim ablam ben hastaneye kan vermeye gidiyoruz
Süper çizgi görünüyor 2 gün sonra yine yapınnn inşallah vardır çok mutlu oldumKızlar adete 4 gün var ve ilk idrar degil şimdi yaptım elim ağayım titriyor
Hayırlı olsun tekrardan.inşallah kan sonucunda güzel çıkar.haber edersin.Canım 2 dakikada böyle oldu kronometreyi açtım ya eşim ablam ben hastaneye kan vermeye gidiyoruz
Evet bu fotoda daha belli verin kan testi bekliyoruz haberCanım 2 dakikada böyle oldu kronometreyi açtım ya eşim ablam ben hastaneye kan vermeye gidiyoruz
Hayirlisi olsun canim. İnsallah gec dollenmeden dolayi negatif cikmistir. Bir kac gun sonra testi tekrarla canim.Dün hasta olmam lazımdı akşam test yaptım negatif hâlâ hasta da olmadım
hayirli olsun canim :)Canım 2 dakikada böyle oldu kronometreyi açtım ya eşim ablam ben hastaneye kan vermeye gidiyoruz
Ayy hayırlı oldun inş kandada çıkarKızlar adete 4 gün var ve ilk idrar degil şimdi yaptım elim ağayım titriyor
Gözünüz aydınKızlar adete 4 gün var ve ilk idrar degil şimdi yaptım elim ağayım titriyor
Hepinize teşekkürler kan verdim 20:15 de cıkacak sonuçlar yazarım sizlerede rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?