2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım bendede iki gündür belirti yok adete 4 gün var biraz once camasırım bir ıslak gibiydi tuvalete gittim yumurtalamadakine benzeyen ama boyle uzamayan bir akıntı gelmiş normalde adet oncesi benim akıntım gelmezdi senin geliyor muydu adet oncesi ?

yavrum ya ben seyden sordum acaba gec mi yumurtluyorum diye yumurtlama mi mi tutturamadim diye .s neyse ya nolursa olsun artik psikolojim bozuldu vallahi paranoyak oldum
Bak son yazdıklarını okumadan yazmışım :) kupkuru olurum normalde şimdi akıntı geldi allahım sen hayırlara nasip et

Adet baslama tarihinden basliyo hsaplama o zaman .ne zaman test yapmalym peki
Daha sizin yumurtlama tarihiniz gelmemiş ki test i düşünmek için çok erken ben yardımcı oluyum size nezaman regli oldunuz ve kaç günde bir oluyosunuz? Öyle regli bitince hemen olsaaaa oooo

Kızlar adete 4 gün var ve ilk idrar degil şimdi yaptım elim ağayım titriyor
Kız var ya suphelernde hakliymissin .ayy hadi hayırlı olsn..senden bi ricam var yapar misin ovulasyonunda var di demi bi tane de ondan yapar misin nasl çıkacak merak ediyorum ona göre pay biceceğim kendime.

Kız var ya suphelernde hakliymissin .ayy hadi hayırlı olsn..senden bi ricam var yapar misin ovulasyonunda var di demi bi tane de ondan yapar misin nasl çıkacak merak ediyorum ona göre pay biceceğim kendime.
Canım 2 dakikada böyle oldu kronometreyi açtım ya eşim ablam ben hastaneye kan vermeye gidiyoruz

Eklentiler

• image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar folbiol kullanınca mide bulantısı çeken var mı ilaçtan mi diye bu şüphelendi bugün bulanmuyordu folbiol içince bulanmaya başladı ya denk geldi bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…