2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen canım ya nasip kısmet olmaz ise ümitsizlik yok diğer aylar devam inş.hayırlısı ile alucaz hepimşz o güzel haberler vakti zamanı grldiğinde canım

Coook kotuyum moralim cooook bozuk. Alip basimi uzaklara gitmek istiyorum. Ya ben kalkip gidecem. Ya da aklim basimdan gidecek. Delirmek uzereyim artik. Ne yapicam(((((((((

Cok dertliyim, konusacak kimsem yok. O yuzden buraya yazdim. Kusura bakmayin.

Kizlar yarin kismet olursa sabah erkenden egitim araştırma hastanesine gidecegim bastan sona ne var ne yok tum testleri yaptirayim diyorum.
Daha once pihtilasma yaptrmistim.
Simdi yarin adetin 3. Gunu hotmon testide yaptrcam esimde urolojiye gececek hangi testleri yaptrmaliyim aman sunu unutma bunuda yaptr diyeceginiz n3 var gebede kalamiyorum tum testler onemli benim icin sonuclarla iyi bir profesör e randevu alip gidecegim cunku diger hafta yardmlarinizi bekluorum

a y oyele deme canım noldu kı

Hadi ya çok büyük bi sorun mu cnm boşanmak istediğine göre

Uzun ve detayli bir hikayemiz var bizim. Ve butun bunlari dusundukce bugunku olaylardan sonra en iyisi bu diye dusunuyorum.
Evet suanda sinirlerime hakim olamiyorum. Zor tutuyorum kendimi. Salondayiz o bir koltukta ben bir koltukta yatiyoruz. Sanirim o beni ciddiye almadi. Yemek yapiyordum az once sabahtan beri sure gelen bir tartismamiz vardi zaten. Neyse mutfaktayiz yine konusmalar tartismalar derken kirici oldu biraz ve haddini iyice asti. Bende masaya vurdum elimi.
Sen beni boyle itham edemezsin dedim. Bosanicaz dedim. Ne yemek yendi ne baska bir soz soylendi. Tamam dedi gecti salona bende oyle. Ablami aradim anlattim. Ama o da bos konusuyor. Offf off kizlar cook uzun hikaye. Bdv de konu acsam insalar okumaya usenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…