- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Benmde 17 Kasım canm inş bu son olur
Ben içiyorum midem bulanmıyo cnm ama sen hamilesin oyuzden bulanıyodur:)Kızlar folbiol kullanınca mide bulantısı çeken var mı ilaçtan mi diye bu şüphelendi bugün bulanmuyordu folbiol içince bulanmaya başladı ya denk geldi bilmiyorum ama
canım uzun zamandır ben topığı takıp etmıorum ama sen sankı hamılesın dıye kalmış aklımdaBenmde 17 Kasım canm inş bu son olur
Ah canm ağzından bal damlıyor keşke hamile olsam ama yok malesfcanım uzun zamandır ben topığı takıp etmıorum ama sen sankı hamılesın dıye kalmış aklımda
Noldu cnm Hayrdır ya kim üzdü seniCoook kotuyum moralim cooook bozuk. Alip basimi uzaklara gitmek istiyorum. Ya ben kalkip gidecem. Ya da aklim basimdan gidecek. Delirmek uzereyim artik. Ne yapicam(((((((((
Cok dertliyim, konusacak kimsem yok. O yuzden buraya yazdim. Kusura bakmayin.
Esim olacak adamla kavga ettik. Bosanacagimizi soyledim.Noldu cnm Hayrdır ya kim üzdü seni
a y oyele deme canım noldu kıEsim olacak adamla kavga ettik. Bosanacagimizi soyledim.
Hadi ya çok büyük bi sorun mu cnm boşanmak istediğine göreEsim olacak adamla kavga ettik. Bosanacagimizi soyledim.
Bende suan acildeyim sonucu bekliyorum dua edin kızlarHayırlı olsun tekrardan.inşallah kan sonucunda güzel çıkar.haber edersin.
inşallah cnm ıyı aberlerle ınşşşBende suan acildeyim sonucu bekliyorum dua edin kızlar
Allah yüzünüzü güldürsünBende suan acildeyim sonucu bekliyorum dua edin kızlar
Tekrar hayırlı olsun :) değeri yorumlayamacağım tecrübem yok ama şunu sorabilir miyim yumurtlamadan kaç gün sonraki test oluyor şimdi buKızlar değerim nasıl sizce adete 4 gün kala rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum
İnşallahinşallah cnm ıyı aberlerle ınşşş
Amin dua lütfenAllah yüzünüzü güldürsün
Tebrikler Can'ım gayet iyiKızlar değerim nasıl sizce adete 4 gün kala rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum
a y oyele deme canım noldu kı
Hadi ya çok büyük bi sorun mu cnm boşanmak istediğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?