2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

sorunun kökenını bılmedımız ıçın bışey dıyemeyeccım canım saece soğuk kanlı olmakda fayda var derın derın nefes al buğun tartışmamaya dıkkat et ozellıkle yarın ola ayrola ınş.. klwym bozuk ozurler

Aranızdaki olayı bilmiyorum ama erkekler kizdiginda düşünmeden cvp verir söyler kırıcı ve ağır konuşurlar bu bi gerçek genelleme yapmıyorum ama çoğu böyle bnce bence sakınken oturup konuşun eğer böyle devam etçekse mutlu değilsen soyle kızgınlıkla karar verme cnm

Kizlar yarin kismet olursa sabah erkenden egitim araştırma hastanesine gidecegim bastan sona ne var ne yok tum testleri yaptirayim diyorum.
Daha once pihtilasma yaptrmistim.
Simdi yarin adetin 3. Gunu hotmon testide yaptrcam esimde urolojiye gececek hangi testleri yaptrmaliyim aman sunu unutma bunuda yaptr diyeceginiz n3 var gebede kalamiyorum tum testler onemli benim icin sonuclarla iyi bir profesör e randevu alip gidecegim cunku diger hafta yardmlarinizi bekluorum

Senelerdir bu adam boyle. Ben cok hata yaptim fakatt. Fakati var iste. Duzelttim herseyi. O hep baskalarinin huzuru mutlulugu icin kendini beni hice saydi.

Kızlar adete 4 gün var ve ilk idrar degil şimdi yaptım elim ağayım titriyor

Canım benim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim senin adına, bu kadar meraklanman sonunda güzel sonuçlandı, rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bu arada erken olduğundan sanırım değerin bata 4 gün kalaya göre bence normal, bat gününde ortalama 100 civarlarında olur sanırım. Bizlerede bol bol dua et canım

Bende suan acildeyim sonucu bekliyorum dua edin kızlar

İnşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın canım. Rabbim gönlüne göre versin

hemen karar vermeyin düzelir insallah

Kızlar bu arada benzer şey yaşayan varmı merak ediyorum.
Benim bat yarın. Az önce lavaboda yum akıntısının aynısı geldi.
Bu ay ovu testiyle yum gününü değerlendirmiştik.
Merakla tutup tumadığını bekliyodum.
Sert bi şekilde karın şişliğim dışında pek bi belirtim yok. Bende zaten çok dinlemedim kendimi. Bat gelene kadar belirti aramıycam dedim.
Ama şimdi bu akıntı beni çok şaşırttı. Gebeliğe yormayayım diyorum ama ne yalan söyliyim bi anda heyecanlandım.

Bu yum dönemindeki akıntının aynısının battan önce tekrarlamasında nasıl bi anlam olabilirki ?

Varmı fikri ya da tecrübesi olanlar ?

Normalde adetten önce oluyor muydu eğer olmuyorsa sabah test yap derim canım

Adet öncesi beyaz bir akıntı oluyor canım.ama yumurtlama da ki gibi değil kıvamı daha akiskan oluyor.

Canım benim çok teşekkürler evet geçen ay birşey hissetmedim ama bu ay hissettim gerçekten sizlere de nasip etsin rabbim

bende de gecen ay öyle olmustu fakat bi iki gun sonra adet oldum.umarim siz hamilesinizdir

Normalde adetten önce oluyor muydu eğer olmuyorsa sabah test yap derim canım

Bugüne kadar hiç denk gelmedim canım, olsa görürdüm sanırım. Bat günüm geçsin kırmızıları görmezsem yapayım bari bi test teşekkürederim ilgin için

Adet öncesi beyaz bir akıntı oluyor canım.ama yumurtlama da ki gibi değil kıvamı daha akiskan oluyor.

Evet canm bende hep öyle okudum bakalım yarından sonra anlaşılır sanırım regl habercisi mi bebek habercisi mi teşekkür ederim sağol

bende de gecen ay öyle olmustu fakat bi iki gun sonra adet oldum.umarim siz hamilesinizdir

Bakalım canım nasip hayırlısı artık sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…