- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Amin cnm inşallah Rabbim bu mutluluğu hepimize tattirir sende sağlıkla kucağına alırsın bebişinı Hayrli olsnKızlar değerim nasıl sizce adete 4 gün kala rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum
Harikaaa hayırlı olsun inşallah Allahım bizlerede yaşatsın. Çok heycanlı bi durum. Tebrik ederimKızlar değerim nasıl sizce adete 4 gün kala rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum
sorunun kökenını bılmedımız ıçın bışey dıyemeyeccım canım saece soğuk kanlı olmakda fayda var derın derın nefes al buğun tartışmamaya dıkkat et ozellıkle yarın ola ayrola ınş.. klwym bozuk ozurlerUzun ve detayli bir hikayemiz var bizim. Ve butun bunlari dusundukce bugunku olaylardan sonra en iyisi bu diye dusunuyorum.
Evet suanda sinirlerime hakim olamiyorum. Zor tutuyorum kendimi. Salondayiz o bir koltukta ben bir koltukta yatiyoruz. Sanirim o beni ciddiye almadi. Yemek yapiyordum az once sabahtan beri sure gelen bir tartismamiz vardi zaten. Neyse mutfaktayiz yine konusmalar tartismalar derken kirici oldu biraz ve haddini iyice asti. Bende masaya vurdum elimi.
Sen beni boyle itham edemezsin dedim. Bosanicaz dedim. Ne yemek yendi ne baska bir soz soylendi. Tamam dedi gecti salona bende oyle. Ablami aradim anlattim. Ama o da bos konusuyor. Offf off kizlar cook uzun hikaye. Bdv de konu acsam insalar okumaya usenecek.
Aranızdaki olayı bilmiyorum ama erkekler kizdiginda düşünmeden cvp verir söyler kırıcı ve ağır konuşurlar bu bi gerçek genelleme yapmıyorum ama çoğu böyle bnce bence sakınken oturup konuşun eğer böyle devam etçekse mutlu değilsen soyle kızgınlıkla karar verme cnmUzun ve detayli bir hikayemiz var bizim. Ve butun bunlari dusundukce bugunku olaylardan sonra en iyisi bu diye dusunuyorum.
Evet suanda sinirlerime hakim olamiyorum. Zor tutuyorum kendimi. Salondayiz o bir koltukta ben bir koltukta yatiyoruz. Sanirim o beni ciddiye almadi. Yemek yapiyordum az once sabahtan beri sure gelen bir tartismamiz vardi zaten. Neyse mutfaktayiz yine konusmalar tartismalar derken kirici oldu biraz ve haddini iyice asti. Bende masaya vurdum elimi.
Sen beni boyle itham edemezsin dedim. Bosanicaz dedim. Ne yemek yendi ne baska bir soz soylendi. Tamam dedi gecti salona bende oyle. Ablami aradim anlattim. Ama o da bos konusuyor. Offf off kizlar cook uzun hikaye. Bdv de konu acsam insalar okumaya usenecek.
Senelerdir bu adam boyle. Ben cok hata yaptim fakatt. Fakati var iste. Duzelttim herseyi. O hep baskalarinin huzuru mutlulugu icin kendini beni hice saydi.Aranızdaki olayı bilmiyorum ama erkekler kizdiginda düşünmeden cvp verir söyler kırıcı ve ağır konuşurlar bu bi gerçek genelleme yapmıyorum ama çoğu böyle bnce bence sakınken oturup konuşun eğer böyle devam etçekse mutlu değilsen soyle kızgınlıkla karar verme cnm
Kızlar adete 4 gün var ve ilk idrar degil şimdi yaptım elim ağayım titriyor
Bende suan acildeyim sonucu bekliyorum dua edin kızlar
hemen karar vermeyin düzelir insallahUzun ve detayli bir hikayemiz var bizim. Ve butun bunlari dusundukce bugunku olaylardan sonra en iyisi bu diye dusunuyorum.
Canim tebrik ederm eskisehirlimisin sende?Kızlar değerim nasıl sizce adete 4 gün kala rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum
Normalde adetten önce oluyor muydu eğer olmuyorsa sabah test yap derim canımKızlar bu arada benzer şey yaşayan varmı merak ediyorum.
Benim bat yarın. Az önce lavaboda yum akıntısının aynısı geldi.
Bu ay ovu testiyle yum gününü değerlendirmiştik.
Merakla tutup tumadığını bekliyodum.
Sert bi şekilde karın şişliğim dışında pek bi belirtim yok. Bende zaten çok dinlemedim kendimi. Bat gelene kadar belirti aramıycam dedim.
Ama şimdi bu akıntı beni çok şaşırttı. Gebeliğe yormayayım diyorum ama ne yalan söyliyim bi anda heyecanlandım.
Bu yum dönemindeki akıntının aynısının battan önce tekrarlamasında nasıl bi anlam olabilirki ?
Varmı fikri ya da tecrübesi olanlar ?
Kızlar bu arada benzer şey yaşayan varmı merak ediyorum.
Sert bi şekilde karın şişliğim dışında pek bi belirtim yok. Bende zaten çok dinlemedim kendimi. Bat gelene kadar belirti aramıycam dedim.
Ama şimdi bu akıntı beni çok şaşırttı. Gebeliğe yormayayım diyorum ama ne yalan söyliyim bi anda heyecanlandım.
Bu yum dönemindeki akıntının aynısının battan önce tekrarlamasında nasıl bi anlam olabilirki ?
Evet canım eskişehirliyimCanim tebrik ederm eskisehirlimisin sende?
Canım benim çok teşekkürler evet geçen ay birşey hissetmedim ama bu ay hissettim gerçekten sizlere de nasip etsin rabbimCanım benim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inşallahçok sevindim senin adına, bu kadar meraklanman sonunda güzel sonuçlandı, rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bu arada erken olduğundan sanırım değerin bata 4 gün kalaya göre bence normal, bat gününde ortalama 100 civarlarında olur sanırım. Bizlerede bol bol dua et canım
İnşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın canım. Rabbim gönlüne göre versin
bende de gecen ay öyle olmustu fakat bi iki gun sonra adet oldum.umarim siz hamilesinizdirKızlar bu arada benzer şey yaşayan varmı merak ediyorum.
hayirli uğurlu olsun ☺Canım benim çok teşekkürler evet geçen ay birşey hissetmedim ama bu ay hissettim gerçekten sizlere de nasip etsin rabbim
Normalde adetten önce oluyor muydu eğer olmuyorsa sabah test yap derim canım
Adet öncesi beyaz bir akıntı oluyor canım.ama yumurtlama da ki gibi değil kıvamı daha akiskan oluyor.
bende de gecen ay öyle olmustu fakat bi iki gun sonra adet oldum.umarim siz hamilesinizdir
Amin dua lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?