2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayirli aksamlar kizlar. Hamilelik haberini alanlar saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Gebelere bi sorum olucak cvplarsaniz cok sevinirim. Ben adet olucagim zaman karnimda guruldamalar oluyor ve karnimdan sanki birseyler kopuyor. Gebelerde boyle sey yasiyormu acaba??

Normalde gebelikte cok olur bu ama Bende bu ay buna cok guvendim resmen son 2 gun kala camasirim sirilsiklam oldu adetimde gecmisti ama geldi.suan 2. Gunundeyim hatta..demekki olabiliyormus dedim...bat yarinsa test yapsaydin canim cikardi varsa buyuk ihtimalle

Burcu251 tatlım öncelikle tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin inşallah bizlere Allah hayırlıysa nasip etsin . Benim bat 28 ekim ama senin gibi akıntım olmadı hiç . Sen başka belirti yaşadın mı bu ay içinde ?

Canım bazıların adet oncesi akıntı olur ama benim kuru gecer herkes de aynı olmuyor bildiğim kadarıyla ama 1 hafta once gogöslerim bi dort gün cok sızlayıp agrıdı, idrarımı yaparken yumurtalıklarım aşağı inecek gibi hissediyordum suan gögüs agrım yok cok az bazen oluyor başka bir belirtim yoktu bu testte adet sonrası test. Ablam ısrar etti yaptım simdi doktorun yanından cıktık 25 in altı şüpheli dedi ama benim üstü cıktı ve 4 gün once yaptırdıgım için normal dedi eşim cok merak etti suan cok mutluyuz rabbim sizlerede nasip etsin

aminnnn tebrik ederim canım

Amin canım ne kadar güzel bir duygudur Allah daha mutlu etsin inşallah . Benim de yarın dört kalacak bat günüme ilk denemem ne bilim içimden bi his olmayacak gibi diyor

Slm Arkadaslar öncelikle hamileligini yeni ögrenen tüm arkadaslari teprik ederim Allah saglikla meleklerini kucaklarina almayi nasip etsin inşallah darisi o ikinci cizgi yi bekleyenlerin basina Allah kimsenin kucagini bos birakmasin bende iki senedir hamile kalacagim günü sabirsizlikla bekleyenlerdenim her ay hüsrana ugramaktan yorulmustum taki iki ay oncesine kadar hamile kalmistim ama melesef kimyalsal gebelik yasadim ikinci regl iki günüm kaldi ve bu Sabah ilk idrarla Test yaptim ikinci cizgi silik cikti cokkkk heyecanliyim yarin tekrarlarim inşallah bu sefer melegim benimle dir dua Edin kizlar

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar merhaba adetime 7 gün kala kan vermiştim 14,61 çıkmştı 4 gün sonra gel dedi yani yarın gidicem. sizce alttan bakarlar mı bakmazlar mı stres yaptım. kanı tekrarlarız demişti bu arada yarın adete son 3 kalıyor.

Kan tahlili yaptiktan sonra yükselis olup olmadigina bakarlar inşallah yükselmistir ama Kontrol icin bakarlar diye biliyorum hayirlisi olur insallah canım stres yapma iyi sonuclarla dönersin inşallah:)

Seni hatırladım sanki başka topikten hâlâ hasta olmadım evet inş geç döllenme olmuştur canın ,sen de nasıl durumlar @kutuphanekedisi
:) evet baska bi topikteydim. Hala topik toik geziyorum. Hamileler topigine transferim henuz gerceklesmedi :)

Burda etiketlemistim seni galiba, gozunden kacmis sanirim. Nerelerdesin napiyorsun demistim :)

Benim yumurtlama donemim gecti bu ay icin. Beklemedeyim :) Gecen ay kendi istegimle rahim filmi cektirdim her ihtimale karsi. Sukur bir sey cikmadi. Oyle iste bakalim. Hayirlisi olsun ikimiz icin de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…