Normalde gebelikte cok olur bu ama Bende bu ay buna cok guvendim resmen son 2 gun kala camasirim sirilsiklam oldu adetimde gecmisti ama geldi.suan 2. Gunundeyim hatta..demekki olabiliyormus dedim...bat yarinsa test yapsaydin canim cikardi varsa buyuk ihtimalleKızlar bu arada benzer şey yaşayan varmı merak ediyorum.
Benim bat yarın. Az önce lavaboda yum akıntısının aynısı geldi.
Bu ay ovu testiyle yum gününü değerlendirmiştik.
Merakla tutup tumadığını bekliyodum.
Sert bi şekilde karın şişliğim dışında pek bi belirtim yok. Bende zaten çok dinlemedim kendimi. Bat gelene kadar belirti aramıycam dedim.
Ama şimdi bu akıntı beni çok şaşırttı. Gebeliğe yormayayım diyorum ama ne yalan söyliyim bi anda heyecanlandım.
Bu yum dönemindeki akıntının aynısının battan önce tekrarlamasında nasıl bi anlam olabilirki ?
Varmı fikri ya da tecrübesi olanlar ?
Ne guzel bnde eskisehirliyimde sonucta hastaneyi gorunce sorym dedm :)Evet canım eskişehirliyim
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar değerim nasıl sizce adete 4 gün kala rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum
Canım bazıların adet oncesi akıntı olur ama benim kuru gecer herkes de aynı olmuyor bildiğim kadarıyla ama 1 hafta once gogöslerim bi dort gün cok sızlayıp agrıdı, idrarımı yaparken yumurtalıklarım aşağı inecek gibi hissediyordum suan gögüs agrım yok cok az bazen oluyor başka bir belirtim yoktu bu testte adet sonrası test. Ablam ısrar etti yaptım simdi doktorun yanından cıktık 25 in altı şüpheli dedi ama benim üstü cıktı ve 4 gün once yaptırdıgım için normal dedi eşim cok merak etti suan cok mutluyuz rabbim sizlerede nasip etsinBurcu251 tatlım öncelikle tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin inşallah bizlere Allah hayırlıysa nasip etsin . Benim bat 28 ekim ama senin gibi akıntım olmadı hiç . Sen başka belirti yaşadın mı bu ay içinde ?
Canım bazıların adet oncesi akıntı olur ama benim kuru gecer herkes de aynı olmuyor bildiğim kadarıyla ama 1 hafta once gogöslerim bi dort gün cok sızlayıp agrıdı, idrarımı yaparken yumurtalıklarım aşağı inecek gibi hissediyordum suan gögüs agrım yok cok az bazen oluyor başka bir belirtim yoktu bu testte adet sonrası test. Ablam ısrar etti yaptım simdi doktorun yanından cıktık 25 in altı şüpheli dedi ama benim üstü cıktı ve 4 gün once yaptırdıgım için normal dedi eşim cok merak etti suan cok mutluyuz rabbim sizlerede nasip etsin
Amin canım ne kadar güzel bir duygudur Allah daha mutlu etsin inşallah . Benim de yarın dört kalacak bat günüme ilk denemem ne bilim içimden bi his olmayacak gibi diyorCanım bazıların adet oncesi akıntı olur ama benim kuru gecer herkes de aynı olmuyor bildiğim kadarıyla ama 1 hafta once gogöslerim bi dort gün cok sızlayıp agrıdı, idrarımı yaparken yumurtalıklarım aşağı inecek gibi hissediyordum suan gögüs agrım yok cok az bazen oluyor başka bir belirtim yoktu bu testte adet sonrası test. Ablam ısrar etti yaptım simdi doktorun yanından cıktık 25 in altı şüpheli dedi ama benim üstü cıktı ve 4 gün once yaptırdıgım için normal dedi eşim cok merak etti suan cok mutluyuz rabbim sizlerede nasip etsin
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Slm Arkadaslar öncelikle hamileligini yeni ögrenen tüm arkadaslari teprik ederim Allah saglikla meleklerini kucaklarina almayi nasip etsin inşallahdarisi o ikinci cizgi yi bekleyenlerin basina Allah kimsenin kucagini bos birakmasin bende iki senedir hamile kalacagim günü sabirsizlikla bekleyenlerdenim her ay hüsrana ugramaktan yorulmustum taki iki ay oncesine kadar hamile kalmistim ama melesef kimyalsal gebelik yasadim ikinci regl iki günüm kaldi ve bu Sabah ilk idrarla Test yaptim ikinci cizgi silik cikti cokkkk heyecanliyim yarin tekrarlarim inşallah bu sefer melegim benimle dir dua Edin kizlar
Inşallah canım inşallah bende ahanda burayaİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben içiyorum midem bulanmıyo cnm ama sen hamilesin oyuzden bulanıyodur:)
benim 3 tane dusugum var 4 er aylık ..Dr lar rahim ağzı yetmezligim olduğunu söyledi.Daha simdiden neden bu planlandi canim merak ettim.bnm bi yakinimada dikis atilmisti ama onun birden gelisti dusuk riski
Seni hatırladım sanki başka topiktenHayirlisi olsun canim. İnsallah gec dollenmeden dolayi negatif cikmistir. Bir kac gun sonra testi tekrarla canim.
Kan tahlili yaptiktan sonra yükselis olup olmadigina bakarlar inşallah yükselmistir ama Kontrol icin bakarlar diye biliyorum hayirlisi olur insallah canım stres yapma iyi sonuclarla dönersin inşallah:)kızlar merhaba adetime 7 gün kala kan vermiştim 14,61 çıkmştı 4 gün sonra gel dedi yani yarın gidicem. sizce alttan bakarlar mı bakmazlar mı stres yaptım. kanı tekrarlarız demişti bu arada yarın adete son 3 kalıyor.
:) evet baska bi topikteydim. Hala topik toik geziyorum. Hamileler topigine transferim henuz gerceklesmedi :)Seni hatırladım sanki başka topiktenhâlâ hasta olmadım evet inş geç döllenme olmuştur canın ,sen de nasıl durumlar @kutuphanekedisi
Evet kutlarız valla Allahımmm duy sesimiziInşallah canım inşallah bende ahanda burayahamileyim diye yazarim daha kimseye birsey söylemedim Emin olmadan esime bile söylemedim ama inşallah olumlu olur ve yarin ortaligi aya kaldiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?