Gözümden kaçmış canım valla bi de bi ara giremediydim , girmek istemediğim zamanlar da oldu hamile olanlara çooook seviniyorum ama artık benim de olsun istiyorum ,imreniyorum göbişleri olan hamilelerde ya psikolojik de buradan uzaklaştım ,şimdi bakim dedim .inş bu ay olur senin , bak çok şükür bi şey çıkmamış ben de dün doktora gittim kist falan yok temiz dedi hasta olursan 14 ya da 15. Gün gel duruma bakalım dedi yumurtalıkların nasıl diye .öyle işte:) evet baska bi topikteydim. Hala topik toik geziyorum. Hamileler topigine transferim henuz gerceklesmedi :)
Burda etiketlemistim seni galiba, gozunden kacmis sanirim. Nerelerdesin napiyorsun demistim :)
Benim yumurtlama donemim gecti bu ay icin. Beklemedeyim :) Gecen ay kendi istegimle rahim filmi cektirdim her ihtimale karsi. Sukur bir sey cikmadi. Oyle iste bakalim. Hayirlisi olsun ikimiz icin de :)
Çok acayip bir duygu evet canım ama sakın kasma kendini ve belirti kendinde belirti arama bizim de bu ay ikinci denememiz Allah nasip ettiiAmin canım ne kadar güzel bir duygudur Allah daha mutlu etsin inşallah . Benim de yarın dört kalacak bat günüme ilk denemem ne bilim içimden bi his olmayacak gibi diyor
Benimde son 10 gün inşallah vardır canımKzlar bata son 12 gün dua edin lütfen 8 aydr cocuk istyoruz.
Canım yazın ben de 58 günde adet olmuştum sebebi prolaktin yüksekliğiymiş bu gebeliğe de engel oluyormuş ilaçla düşüyor ama bi baktır hormonlarına istersen endişelenmedeğilim Of deliricem o zaman neden adet olmuyorum neden
Teşekkürler canım evet ben size katılamadım beraber yapacaktık ama balamın ısrarıyla daha once ögrendikBurcu251 canim tebrik ederim haftasonu giremedim siteye simdi gordum cok mutlu oldum. Test yapacak arkadaslardan ilk pozitif geldi darisi basimiza insallah M mavs 24 @obsesif89 @fatmaelifnur
Canım yazın ben de 58 günde adet olmuştum sebebi prolaktin yüksekliğiymiş bu gebeliğe de engel oluyormuş ilaçla düşüyor ama bi baktır hormonlarına istersen endişelenme
bakmiyorlar.ben de olcturdum gecen ay aile hekimligine sordum once.bakmiyoruz deyince özele gittim.ama adetin üçüncü gunu gitmelisinizsağlık ocağında prolaktine bakıyolarmıdır ki yaa
bakmiyorlar.ben de olcturdum gecen ay aile hekimligine sordum once.bakmiyoruz deyince özele gittim.ama adetin üçüncü gunu gitmelisiniz
Allahm yardımcın olsn cnm keşke düzeltilecek bişey olsa ama senelerdir böyle diyorsun hakkınzda hayrlsi neyse o olur inşallahSenelerdir bu adam boyle. Ben cok hata yaptim fakatt. Fakati var iste. Duzelttim herseyi. O hep baskalarinin huzuru mutlulugu icin kendini beni hice saydi.
Geciktirmeden bir kadın Doğuma gitmeni tavsiye ederim yüksekse ilaç verir 1 aya kadar düşer ilaç kullanırken korunmak gerekiyor çünkübende prolaktinden şüpheleniyorum canım37 gün oldu benimde
Aslinda hic dikkat etmedim canim ama o anlattiginda iste tam 7 gun kaldi adetime ama kasik agrisi gogus agrisi bulanti uyku hicbir belirti yokCanım bendede iki gündür belirti yok adete 4 gün var biraz once camasırım bir ıslak gibiydi tuvalete gittim yumurtalamadakine benzeyen ama boyle uzamayan bir akıntı gelmiş normalde adet oncesi benim akıntım gelmezdi senin geliyor muydu adet oncesi ?
Bi fikrim yok malesf inş en kısa zamanda geçer cnm ama haptan olduğunu sanmiyorumBende emin olamadimmne yapsam diye hep dusunuyorum hiç geçmeyen bulantima
Amin amin amin ya insallah tebrik ediyorum burcu seni Allah saglikla kucagina versin insallahBurcu251 canim tebrik ederim haftasonu giremedim siteye simdi gordum cok mutlu oldum. Test yapacak arkadaslardan ilk pozitif geldi darisi basimiza insallah M mavs 24 @obsesif89 @fatmaelifnur
Ayyy canim benim insallah kuzum hepimiz musmutlu haberler veririz de bi an once :) cok sevindim ya darisi basimiza tez zamanda :)Teşekkürler canım evet ben size katılamadım beraber yapacaktık ama balamın ısrarıyla daha once ögrendikDualarım sizinle M mavs 24 canım akıntı durumu herkes için farklı biliyorsun ama bilmiyorum benim akıntım olmaz gelince şaşırdım ben ama dediğim gibi belirti arama herkes farklı bende belirti yok denecek kadar azdı yani içini rahat tut pozitif düşün sizlere dua ediyorum
Teşekkür ederim arkadaşım net paketim bitmişti etiketini yeni görüyorum.. Bakalım buralar nasıl :)EslemM001 burası canimm burası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?