2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam kızlar bende ovü testi yapmaya başladım bugün adetimin 16.günü adet bittiğinden beri ovü testi yapıyorum ikinci çizgi hep çok silikti bugün öğşen yaptığımda biraz daha koyudu ekleyeceğim resmini, bugün akşamda sümüksü uzayan akıntı oldu, şimdi ben yumurtladımmı yoksa o akıntı yumurtlayacağımın göstergesimi? Kız bebek istiyorumda yani bu gece ilişki olsunmu olmasınmı bilen varsa cevaplayabilirse çok sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 47
Kuzum anlatmak istersen hep dnlerim hatta yakiniz bulusup dertlesmek istersen de yaninda olurum cok uzuldum insallah cok mutlu olursun

aminnnn tebrik ederim canım
Sen yumurtlayana kadar yani koyu cozgiyi girene kadar gir iliskiye canim.esit gordukten sonra silinmeye baslayinca bidaha girme.vuUdunda kalan canli spermle kiz cocuk olma sansi artiyor cunki..

Daha sizin yumurtlama tarihiniz gelmemiş ki test i düşünmek için çok erken ben yardımcı oluyum size nezaman regli oldunuz ve kaç günde bir oluyosunuz? Öyle regli bitince hemen olsaaaa oooo
16 sinda oldm 20 si de bitti bi ara duzensizlik vardi ayda iki kere oldum iki ay ust uste hemde ama ilctn dolayi birakinca doktora gittim hic bi sorun yok dedi karisik oldu biraz

Çok sağol canım o zaman devam..
Bide sagina don iliskiden sonra yat.ayrica kadinin menisi once gelirse orgazm demiyrm meni herzaman orgazmla gelmiyor cunku kiz olma ihtimali daha da artiyor...yani senin daha istekli olman gerekiyor.sen kendi kafanda iyice yogunlasip gir iliskiye...ilk meni senden gelmeli esinden gelmeden hemen zevk almaya bak yani canim

Canlar bu bir yumurtlama testidir :) simdi bu pozitif oluyo dimi yani yumurtam catlamis mi catlicak mi ama onu bilmiyorum

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-10-24-00-44-30.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 45
Aa ilk defa duyuyorum bunu bende denicem:-D

Ayy sağol şekerim ayen uyguladım döndüm sağa yatıyorum valla ama ben sol diye biliyodum sola yatıyodum hep, bugün sağa yattım bakalım, yumurtlama zamanını bi anlayabilsem süper olacak, o sümüksü akıntı geldikten sonra yumurtlama oluyor değilmmi yani bugün akşam oldu o akıntı, yarın falan yumurtlarsam bugünü değerlendirmiş oluyorum yani

Aa ilk defa duyuyorum bunu bende denicem:-D
Sende mi kiz istyorsun :) ben bunlari marifetname diye bi ilmihal ve universitedeki hocalarimdan duydum..kiz icin yapan olmadi cevremde ama erkek icin yapanlarda hep tuttu onerdigim kisilerde.erkektede tam tersi iste.saga yatiyorsun ve esin hizlica bosaliyor daha istekli oluyor..sen elinden geldigince isteksiz olmaya calisiyorsun aklini baska seylere vererek.yada soguk suyla vajinal bolgeyi 3 5 dk yikarsa ozamanda vajenin uyarilmasi gecikiyor erkek daha once bosalip erkek olma ihtimalini arttiriyor :)

Pardon sol olcak ya yanlis yazmisim genelde erkegi soruyolar sagi solu karistrdim gece gece sola don cabuk :))))

Sumulsu akinti 3 5 gun geliyor onemli olan geldiginde 5 6 cm 2 parmaginin arasinda uzamasi..o akinti gelip ertesi gun kremsi akinti geldiginde catlamis oluyor canim
Sağol canım ya valla sen bu gece beni bayaa. Aydınlattın bakalım hamile kalırsam ve kız olursa yazarım neler yaptığımı, yazılanları hep yaptım bu ay Allahın takdiri ne olacak bakalım, öncelikle tabiki sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına vatanına hayırlı birer evlat olsunlar hepimizn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…