- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Inslh canm ikimizinde gzl haberlerini alrzBenimde son 10 gün inşallah vardır canım
Kuzum anlatmak istersen hep dnlerim hatta yakiniz bulusup dertlesmek istersen de yaninda olurum cok uzuldum insallah cok mutlu olursunUzun ve detayli bir hikayemiz var bizim. Ve butun bunlari dusundukce bugunku olaylardan sonra en iyisi bu diye dusunuyorum.
Evet suanda sinirlerime hakim olamiyorum. Zor tutuyorum kendimi. Salondayiz o bir koltukta ben bir koltukta yatiyoruz. Sanirim o beni ciddiye almadi. Yemek yapiyordum az once sabahtan beri sure gelen bir tartismamiz vardi zaten. Neyse mutfaktayiz yine konusmalar tartismalar derken kirici oldu biraz ve haddini iyice asti. Bende masaya vurdum elimi.
Sen beni boyle itham edemezsin dedim. Bosanicaz dedim. Ne yemek yendi ne baska bir soz soylendi. Tamam dedi gecti salona bende oyle. Ablami aradim anlattim. Ama o da bos konusuyor. Offf off kizlar cook uzun hikaye. Bdv de konu acsam insalar okumaya usenecek.
aminnnntebrik ederim canım
Sen yumurtlayana kadar yani koyu cozgiyi girene kadar gir iliskiye canim.esit gordukten sonra silinmeye baslayinca bidaha girme.vuUdunda kalan canli spermle kiz cocuk olma sansi artiyor cunki..Selam kızlar bende ovü testi yapmaya başladım bugün adetimin 16.günü adet bittiğinden beri ovü testi yapıyorum ikinci çizgi hep çok silikti bugün öğşen yaptığımda biraz daha koyudu ekleyeceğim resmini, bugün akşamda sümüksü uzayan akıntı oldu, şimdi ben yumurtladımmı yoksa o akıntı yumurtlayacağımın göstergesimi? Kız bebek istiyorumda yani bu gece ilişki olsunmu olmasınmı bilen varsa cevaplayabilirse çok sevinirim
16 sinda oldm 20 si de bitti bi ara duzensizlik vardi ayda iki kere oldum iki ay ust uste hemde ama ilctn dolayi birakinca doktora gittim hic bi sorun yok dedi karisik oldu birazDaha sizin yumurtlama tarihiniz gelmemiş ki test i düşünmek için çok erken ben yardımcı oluyum size nezaman regli oldunuz ve kaç günde bir oluyosunuz? Öyle regli bitince hemen olsaaaa oooo
Çok sağol canım o zaman devam..Sen yumurtlayana kadar yani koyu cozgiyi girene kadar gir iliskiye canim.esit gordukten sonra silinmeye baslayinca bidaha girme.vuUdunda kalan canli spermle kiz cocuk olma sansi artiyor cunki..
Bide sagina don iliskiden sonra yat.ayrica kadinin menisi once gelirse orgazm demiyrm meni herzaman orgazmla gelmiyor cunku kiz olma ihtimali daha da artiyor...yani senin daha istekli olman gerekiyor.sen kendi kafanda iyice yogunlasip gir iliskiye...ilk meni senden gelmeli esinden gelmeden hemen zevk almaya bak yani canimÇok sağol canım o zaman devam..
Bi fikrim yok malesf inş en kısa zamanda geçer cnm ama haptan olduğunu sanmiyorum
Aa ilk defa duyuyorum bunu bende denicem:-DBide sagina don iliskiden sonra yat.ayrica kadinin menisi once gelirse orgazm demiyrm meni herzaman orgazmla gelmiyor cunku kiz olma ihtimali daha da artiyor...yani senin daha istekli olman gerekiyor.sen kendi kafanda iyice yogunlasip gir iliskiye...ilk meni senden gelmeli esinden gelmeden hemen zevk almaya bak yani canim
Sağlıklı olsn tabı ins cnm bebiş içn herşeye katlanirdim bndeSaol canım ya aman sağlıklı olsun da midem bulanmasa da umrumda değil artık
Ayy sağol şekerim ayen uyguladım döndüm sağa yatıyorum vallaBide sagina don iliskiden sonra yat.ayrica kadinin menisi once gelirse orgazm demiyrm meni herzaman orgazmla gelmiyor cunku kiz olma ihtimali daha da artiyor...yani senin daha istekli olman gerekiyor.sen kendi kafanda iyice yogunlasip gir iliskiye...ilk meni senden gelmeli esinden gelmeden hemen zevk almaya bak yani canim
Canım çift çizgiyi gördükten 14-26 saat sonra yumurtlama oluyor diye hep internetteCanlar bu bir yumurtlama testidir :) simdi bu pozitif oluyo dimi yani yumurtam catlamis mi catlicak mi ama onu bilmiyorum
Sende mi kiz istyorsun :) ben bunlari marifetname diye bi ilmihal ve universitedeki hocalarimdan duydum..kiz icin yapan olmadi cevremde ama erkek icin yapanlarda hep tuttu onerdigim kisilerde.erkektede tam tersi iste.saga yatiyorsun ve esin hizlica bosaliyor daha istekli oluyor..sen elinden geldigince isteksiz olmaya calisiyorsun aklini baska seylere vererek.yada soguk suyla vajinal bolgeyi 3 5 dk yikarsa ozamanda vajenin uyarilmasi gecikiyor erkek daha once bosalip erkek olma ihtimalini arttiriyor :)Aa ilk defa duyuyorum bunu bende denicem:-D
Ayy sağol şekerim ayen uyguladım döndüm sağa yatıyorum vallaama ben sol diye biliyodum sola yatıyodum hep, bugün sağa yattım bakalım, yumurtlama zamanını bi anlayabilsem süper olacak, o sümüksü akıntı geldikten sonra yumurtlama oluyor değilmmi yani bugün akşam oldu o akıntı, yarın falan yumurtlarsam bugünü değerlendirmiş oluyorum yani
Sumulsu akinti 3 5 gun geliyor onemli olan geldiginde 5 6 cm 2 parmaginin arasinda uzamasi..o akinti gelip ertesi gun kremsi akinti geldiginde catlamis oluyor canimPardon sol olcak ya yanlis yazmisim genelde erkegi soruyolar sagi solu karistrdim gece gece sola don cabuk :))))
Sağol canım ya valla sen bu gece beni bayaa. Aydınlattın bakalım hamile kalırsam ve kız olursa yazarım neler yaptığımı, yazılanları hep yaptım bu ay Allahın takdiri ne olacak bakalım, öncelikle tabiki sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına vatanına hayırlı birer evlat olsunlar hepimizn inşallahSumulsu akinti 3 5 gun geliyor onemli olan geldiginde 5 6 cm 2 parmaginin arasinda uzamasi..o akinti gelip ertesi gun kremsi akinti geldiginde catlamis oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?