- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Geciktirmeden bir kadın Doğuma gitmeni tavsiye ederim yüksekse ilaç verir 1 aya kadar düşer ilaç kullanırken korunmak gerekiyor çünkü
Bide bu ay tutmazsa asidik ortamda disi sperm hucreleri yasayabiliryor erkek hicreleri pek yasayamiyor.asidik besinler tuketebilirsin..mesela erkek olsun diyede alkali su tuketiyorlar gebelik planladiklarindan itibarenSağol canım ya valla sen bu gece beni bayaa. Aydınlattın bakalım hamile kalırsam ve kız olursa yazarım neler yaptığımı, yazılanları hep yaptım bu ay Allahın takdiri ne olacak bakalım, öncelikle tabiki sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına vatanına hayırlı birer evlat olsunlar hepimizn inşallah
Su gibi akintiysa iyi tani dogurgan doneme girmssin demektir iyi degerlendir canimmrb hnmlar bnmde bi kızım var 4 yasnda kardes istiyo ben şuanda tedavi goruyorum klomen verdi doktor bana yumurta tembelliği var dedi üçüncü defadr kullaniyorum bu sefer dozunu artırdı dün bitti kolmen hpm bende cçok akıntı oluyo sizce iyi akıntı olması
bilgisi oln varmi yada kullanan bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Hatta daha yumurtlamamis olabilirsin oyuzden arastr asidik besinler tuket bol bol.domates suyu olabilir mesela.ilk aklima gelen oBide bu ay tutmazsa asidik ortamda disi sperm hucreleri yasayabiliryor erkek hicreleri pek yasayamiyor.asidik besinler tuketebilirsin..mesela erkek olsun diyede alkali su tuketiyorlar gebelik planladiklarindan itibaren
evet su gibi akıntı[/QUOTE]TE="Babies16, post: 48566970, member: 779768"]Su gibi akintiysa iyi tani dogurgan doneme girmssin demektir iyi degerlendir canim
Bende sürekli yoğurt yiyorum asidik diye, muz hiç yemiyorum et ürünleri mümkün olduğunca az yiyorum bakalım, öok araştırdım bu konuyu bakalım sonuç ne olacakBide bu ay tutmazsa asidik ortamda disi sperm hucreleri yasayabiliryor erkek hicreleri pek yasayamiyor.asidik besinler tuketebilirsin..mesela erkek olsun diyede alkali su tuketiyorlar gebelik planladiklarindan itibaren
Hayirlisiyla beraber insallah gonlune gore olur canim..bende kiz cocuklarina hastayim.2 kizim olsun arkadas birbirine cok cok istyorum.biz 3 kiziz ve bu dunyanin en guzel duygularindan...kimse kizkardeslerimin yerini tutamaz bu hayatta..ayni duyguyu evlatlarimda tatsin isterimBende sürekli yoğurt yiyorum asidik diye, muz hiç yemiyorum et ürünleri mümkün olduğunca az yiyorum bakalım, öok araştırdım bu konuyu bakalım sonuç ne olacak
Gun asiri olabilir canim yeni baskiyorsan en ideali o.ama duzenli adet oluyorsan adetine 17 gun kala baslayim 10 gun kalana kadar ozellikle en az gun asiri iliskiyi ihmal etme.yumurtlama donemi denk geliyor cunkuBnde hamilelik düşünüyorum kızlar ilişki sıklığı hakkında bilgi sahibi olan varmı i
Yok canim ben unutmadim ama yetisemiyorum arada bir bakinca sayfada baya kalabalik artik tabi zor oluyo :)
Hayırlısı olsun canım Allah gönlümüze göre versinBende sürekli yoğurt yiyorum asidik diye, muz hiç yemiyorum et ürünleri mümkün olduğunca az yiyorum bakalım, öok araştırdım bu konuyu bakalım sonuç ne olacak
Ay iyi hadi bisey cikmamis. İnsallah bu gittiginde de bir sey cikmaz. Hayirli zamanda hayirlisi sagliklisi olsun canim. Hangi ay olacagi Allah'a kalmis artik. Saglikli olsun da beklerim :) Senin icin de hayirlisi olsun canim, esini de kendini de yipratma sakin. Allah bi hale yola koymustur her seyi.Gözümden kaçmış canım valla bi de bi ara giremediydim , girmek istemediğim zamanlar da oldu hamile olanlara çooook seviniyorum ama artık benim de olsun istiyorum ,imreniyorum göbişleri olan hamilelerde ya psikolojik de buradan uzaklaştım ,şimdi bakim dedim .inş bu ay olur senin , bak çok şükür bi şey çıkmamış ben de dün doktora gittim kist falan yok temiz dedi hasta olursan 14 ya da 15. Gün gel duruma bakalım dedi yumurtalıkların nasıl diye .öyle işte
Canim ne guzel tet yaptin 3 gun onceden mutlu ettin bizi maasallah:) idrar testi yapmadan mı kana gitmistin? Göğüslerine dokununca agrı acı var mı?Teşekkürler canım evet ben size katılamadım beraber yapacaktık ama balamın ısrarıyla daha once ögrendikDualarım sizinle @Busra ozsoy34 canım akıntı durumu herkes için farklı biliyorsun ama bilmiyorum benim akıntım olmaz gelince şaşırdım ben ama dediğim gibi belirti arama herkes farklı bende belirti yok denecek kadar azdı yani içini rahat tut pozitif düşün sizlere dua ediyorum
Sagol canim. Suanda sakiniz bakalim nereye gidecek bu isin sonu. Icimde oyle kotu bir his var kiKuzum anlatmak istersen hep dnlerim hatta yakiniz bulusup dertlesmek istersen de yaninda olurum cok uzuldum insallah cok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?