canım günaydın, ay ne güzel olma işte beklemeye devam, aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım benimde sat 26eylül hala olmadım 21nde olmam gerekirdi, benimde umudum geç döllenme, kız inşallah hamişizdir yaaa çok sevindim olmamanaBen hala hastalanmadim ya gec dollenme olabilirmi aceba sat 19 eylulBlack87
İnşallah hamilesin dırcanım günaydın, ay ne güzel olma işte beklemeye devam, aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım benimde sat 26eylül hala olmadım 21nde olmam gerekirdi, benimde umudum geç döllenme, kız inşallah hamişizdir yaaa çok sevindim olmamana
canım inşallah, artık testde yapmıyorum o ne gatifi görünce dünyam altüst oluyo, kan grene kadar umutlara devamİnşallah hamilesin dır
Burcu251 canim tebrik ederim haftasonu giremedim siteye simdi gordum cok mutlu oldum. Test yapacak arkadaslardan ilk pozitif geldi darisi basimiza insallah @Busra ozsoy34 obsesif89 @fatmaelifnur
Canım günaydınCanim ne guzel tet yaptin 3 gun onceden mutlu ettin bizi maasallah:) idrar testi yapmadan mı kana gitmistin? Göğüslerine dokununca agrı acı var mı?
obsesif89 canim regl oldunmuuu? Bugun bat ben hala olmadim surekli bi islaklik var bembeyaz kkivamli akintim oldu agrim falanda yok noluyo ya kafam karisti cok
Ben canım beraber test yapacaktık ama önmüzdeki aya iyi çalışma yapta senide aramız görelim canım
Kızlar değerim nasıl sizce adete 4 gün kala rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum
Kızlar hepinize günaydınlar,
Kendimi bugün biraz farklı hissediyorum. Hepinize iyi haftalar mutlu bol haberlerimiz olsun
Ben canım beraber test yapacaktık ama önmüzdeki aya iyi çalışma yapta senide aramız görelim canım
aaaa canım hayırlı olsun çok sevindim topiğimizin yeni hamişiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım benim
Canım çok teşekkürler öncelikle darısı başınıza. Çok belirti yaşamadım ben yada belki dikkat etmicem bu ay dedim ondan fark etmedim en belirgin 1 hafta önce gögüslerime dokunamıyordum cok acıyordu suan cok iyi bide idrarımı yaparken yumurtalıklarım aşağı düşecekmiş gibiydi. Dün beni test yapmaya itende ben adete kadar kupkuru olurum akıntım geldi sonra ablam ısrar etti yaptım bir dakikada çizgi çıkınca hastaneye gittik test yaptırdık. Böyle canımgünaydın şekerim, yeni anne adayınasıl hissediyorsun kendini birde belirtilerini de yazar mısın kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?