2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben hala hastalanmadim ya gec dollenme olabilirmi aceba sat 19 eylul Black87
canım günaydın, ay ne güzel olma işte beklemeye devam, aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım benimde sat 26eylül hala olmadım 21nde olmam gerekirdi, benimde umudum geç döllenme, kız inşallah hamişizdir yaaa çok sevindim olmamana

60ekimde regl oldum bu ay 7. az ay olacak korunmuyoruzsanırım bir sorun var hamile kalamıyorum doktorlar insana yardımcı olacağına daha çok kafa karıştırıyo. sanki bir çok kez burdurumu yaşamasımm gibi davranıyor

İnşallah hamilesin dır
canım inşallah, artık testde yapmıyorum o ne gatifi görünce dünyam altüst oluyo, kan grene kadar umutlara devam canım erken pes ediyosun bak burda 2 sene 2 bucuk sene olamayan arkadaslr var sonunda onlarda oldu, doktor sonuclarında bişey cıkmıyosa, vardır zamanı deyip Allaha teslim et kendni, bebişin gelecek yakıncda be inanıyorum, benim 4.aym bakalım Allah nezaman isterse olacak ama umutsuzluk yok tamam canım gülümse

Burcu251 canim tebrik ederim haftasonu giremedim siteye simdi gordum cok mutlu oldum. Test yapacak arkadaslardan ilk pozitif geldi darisi basimiza insallah @Busra ozsoy34 obsesif89 @fatmaelifnur

kim hamile kimden pozitif geldi haftasonu giremedim kızlar düğün koşuşturmacası vardı ben fos çıktım yine bu ay maalesef tam günüde geldi adetim ama moralimi bozmadım hiç bu ay testere dişli aslan pençesine başlıcam umutlarım kasıma inşallah S selifor yeni bat 22 kasım şekerim

Canim ne guzel tet yaptin 3 gun onceden mutlu ettin bizi maasallah:) idrar testi yapmadan mı kana gitmistin? Göğüslerine dokununca agrı acı var mı?
Canım günaydın

Hayır ilk once idrar testi yaptım 1 dk için de çizgi belirdi sonra kan testi yaptırdık. Gögüslerim 1 hafta once cok acıyordu suan hiç acı veya sızlama yok.

obsesif89 canim regl oldunmuuu? Bugun bat ben hala olmadim surekli bi islaklik var bembeyaz kkivamli akintim oldu agrim falanda yok noluyo ya kafam karisti cok

kuzum haftasonu giremedim ya düğün telaşımız vardı. evet maalesef tam gününde oldum hemde umutlarım kasıma kaldı sen ne yaptın adet oldun mu var mı bir değişiklik?

Ben canım beraber test yapacaktık ama önmüzdeki aya iyi çalışma yapta senide aramız görelim canım

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Bugün bat günüm.
Normalde ufaktan kendini hissettirirdi ama şimdi nedense hiçbi işaret yok.
Ovu testinde koyu çizgiyi gördüğümden bu güne 16.gün geçti. Döllenme olmuş olsa çıkar diye düşündüm test yaptım ama sonuç olumsuz. Merakla beklemeye devam bakalım hayırlısı

Ben canım beraber test yapacaktık ama önmüzdeki aya iyi çalışma yapta senide aramız görelim canım

inşallah canım bu ayda gayet istikrarlıydım ama olmadı napalım kısmet değilmiş demekki zamanı var bir dahaki aya yine pozitif düşünerek giriyorum çaylarıma başlıyorum bugünden itibaren Allah hayırlısını nasip etsin inşallah test yapmaya bile fırsat bırakmadı kör olasıca birde düğünde oldum üstüne üstlük

günaydın kızlar hayırlı mutlu haberli bir hafta olsun inş.

Kızlar regl tarihinden kaç gün sonra test yapmak daha dogru sonuç verir sizce?

aaaa canım hayırlı olsun çok sevindim topiğimizin yeni hamişi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım benim

günaydın şekerim, yeni anne adayı nasıl hissediyorsun kendini birde belirtilerini de yazar mısın kuzum?
Canım çok teşekkürler öncelikle darısı başınıza. Çok belirti yaşamadım ben yada belki dikkat etmicem bu ay dedim ondan fark etmedim en belirgin 1 hafta önce gögüslerime dokunamıyordum cok acıyordu suan cok iyi bide idrarımı yaparken yumurtalıklarım aşağı düşecekmiş gibiydi. Dün beni test yapmaya itende ben adete kadar kupkuru olurum akıntım geldi sonra ablam ısrar etti yaptım bir dakikada çizgi çıkınca hastaneye gittik test yaptırdık. Böyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…