Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Bugün bat günüm.
Normalde ufaktan kendini hissettirirdi ama şimdi nedense hiçbi işaret yok.
Ovu testinde koyu çizgiyi gördüğümden bu güne 16.gün geçti. Döllenme olmuş olsa çıkar diye düşündüm test yaptım ama sonuç olumsuz.Merakla beklemeye devam bakalım hayırlısı
Canım çok teşekkürler öncelikle darısı başınıza. Çok belirti yaşamadım ben yada belki dikkat etmicem bu ay dedim ondan fark etmedim en belirgin 1 hafta önce gögüslerime dokunamıyordum cok acıyordu suan cok iyi bide idrarımı yaparken yumurtalıklarım aşağı düşecekmiş gibiydi. Dün beni test yapmaya itende ben adete kadar kupkuru olurum akıntım geldi sonra ablam ısrar etti yaptım bir dakikada çizgi çıkınca hastaneye gittik test yaptırdık. Böyle canım
İnşaalah canım darısı sizlereayyy ne kadar heyecanlıhayırlı olsun tekrar kuzum benim sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlere nasip olsun inşallah bende kasıma inşallah
obsesif89 kasıma iyi haberi vermek nasip olur insallah
günaydın şekerim inşallah hayırlı haberler alırsın Allah yüzünü güldürsün kırmızı kart yemedikçe umudumuzu yitirmiyoruz
@FM_ist 8 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@Finnuk 15 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@BenanAsiye 16 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@seydarella 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Ekim
@nehir-arin 20 Ekim
@Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@siyahinci021 21 Ekim
@MrsBlackbird 21 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@aybukegok16 21 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
@nisandeniz 22 Ekim
obsesif89 22 Ekim
@tugsem_10 22 Ekim
@nazife_fth 22 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
Canlar güzel haberler var mı
Insallah canim bugun 23.gunum kasik agrim vardi kesildi. Goguslerimde hic degisiklik yok. Bu ay olmadi gibi geliyo ama nasip kismet tabi adet olana kadar umut var. Carsamba sabah test yapicam.inşallah tatlım sen ne yaptın var mı bir değişiklik sende inşallah senden güzel haberler alırız
Sağlıklı olsn tabı ins cnm bebiş içn herşeye katlanirdim bnde
İyi tarafindan bak canim super bunu ogrenmis oldun bundan sonra calismalari buna gore yaparsiniz. Adet gecikmesinden 4 gun sonra yapsan idrar testinde cikar bence. Deneyimleyerek gordumki yumurtlama zamanindaki iliskiden sonraki 11.gun idrar testinde silik cizgi cikiyo.Günaydın kızlar,
canımmm cok sıkkın cokovulasyon testlerimden öğrendiğim kadarıyla adetimden 1 hafta önce yumurtluyorum. bu durumda hamilelik belirtilerim ne zaman ortaya çıkar, ne zaman test yapmalıyım?
Gunaydin ben varım canım son gebeligimde hic kasık bel agrisi olmamisti ama tüm gebeliklerimdeki ortak belirti göğüslerimin yumurtlamadan 3 4 gün sonra acımaya baslamasıydı. Benimde bat'a son 7 ve hic belirti yok. Ancak her gebelik kendine özgü..kızlar günaydın..benim bat'a 9 gün var ama hiç bir belirti yok bu ay..geçen ay feci şekilde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım olmuştu sonra kırmızılar gelmişti..sizce olma şansı olur mu ya..hiç böyle hamile olduğunu öğrenen var mı ??
İnş hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde isteyen herkesin olur bizim de canım, elimden geldiğince yıpratmıyorum kendime hobiler bulup onlarla uğraşıyorumAy iyi hadi bisey cikmamis. İnsallah bu gittiginde de bir sey cikmaz. Hayirli zamanda hayirlisi sagliklisi olsun canim. Hangi ay olacagi Allah'a kalmis artik. Saglikli olsun da beklerim :) Senin icin de hayirlisi olsun canim, esini de kendini de yipratma sakin. Allah bi hale yola koymustur her seyi.
Herkesde belirti olmayabilirmiş benimde bat a 9 gün var ve hiçbirşey yok ne ağrı ne sızıkızlar günaydın..benim bat'a 9 gün var ama hiç bir belirti yok bu ay..geçen ay feci şekilde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım olmuştu sonra kırmızılar gelmişti..sizce olma şansı olur mu ya..hiç böyle hamile olduğunu öğrenen var mı ??
sağol cevabın için canımm, ya benim kafam inanılmaz karıştı sorma :) çizgi 2 gün koyu çıktı sadece 1 gün değerlendirebildik, inşallah olmuştur. kısmet.İyi tarafindan bak canim super bunu ogrenmis oldun bundan sonra calismalari buna gore yaparsiniz. Adet gecikmesinden 4 gun sonra yapsan idrar testinde cikar bence. Deneyimleyerek gordumki yumurtlama zamanindaki iliskiden sonraki 11.gun idrar testinde silik cizgi cikiyo.
Aynen canım bi oğlum var 3.5 yaşında, kız kardeşim yok benim o yüzdende çok iştiyorum inş olurHayirlisiyla beraber insallah gonlune gore olur canim..bende kiz cocuklarina hastayim.2 kizim olsun arkadas birbirine cok cok istyorum.biz 3 kiziz ve bu dunyanin en guzel duygularindan...kimse kizkardeslerimin yerini tutamaz bu hayatta..ayni duyguyu evlatlarimda tatsin isterim
Bat lar aynı beraber takip ederiz inşallahkızlar günaydın..benim bat'a 9 gün var ama hiç bir belirti yok bu ay..geçen ay feci şekilde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım olmuştu sonra kırmızılar gelmişti..sizce olma şansı olur mu ya..hiç böyle hamile olduğunu öğrenen var mı ??
Canim bilgiye goresağol cevabın için canımm, ya benim kafam inanılmaz karıştı sorma :) çizgi 2 gün koyu çıktı sadece 1 gün değerlendirebildik, inşallah olmuştur. kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?