2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

günaydın şekerim inşallah hayırlı haberler alırsın Allah yüzünü güldürsün kırmızı kart yemedikçe umudumuzu yitirmiyoruz

ayyy ne kadar heyecanlı hayırlı olsun tekrar kuzum benim sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlere nasip olsun inşallah bende kasıma inşallah

obsesif89 kasıma iyi haberi vermek nasip olur insallah

kuzucum benden maalesef yok bu ayda olmadı umudum kasıma inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah diyorum ve yeni bat 22 kasım diyorum şekerim hee bir de napıyoruz pozitif düşünüyoruz moralimi yüksek tutuyoruz

Günaydın kızlar,
canımmm cok sıkkın cok ovulasyon testlerimden öğrendiğim kadarıyla adetimden 1 hafta önce yumurtluyorum. bu durumda hamilelik belirtilerim ne zaman ortaya çıkar, ne zaman test yapmalıyım?

inşallah tatlım sen ne yaptın var mı bir değişiklik sende inşallah senden güzel haberler alırız
Insallah canim bugun 23.gunum kasik agrim vardi kesildi. Goguslerimde hic degisiklik yok. Bu ay olmadi gibi geliyo ama nasip kismet tabi adet olana kadar umut var. Carsamba sabah test yapicam.

Günaydın kızlar,
canımmm cok sıkkın cok ovulasyon testlerimden öğrendiğim kadarıyla adetimden 1 hafta önce yumurtluyorum. bu durumda hamilelik belirtilerim ne zaman ortaya çıkar, ne zaman test yapmalıyım?
İyi tarafindan bak canim super bunu ogrenmis oldun bundan sonra calismalari buna gore yaparsiniz. Adet gecikmesinden 4 gun sonra yapsan idrar testinde cikar bence. Deneyimleyerek gordumki yumurtlama zamanindaki iliskiden sonraki 11.gun idrar testinde silik cizgi cikiyo.

kızlar günaydın..benim bat'a 9 gün var ama hiç bir belirti yok bu ay..geçen ay feci şekilde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım olmuştu sonra kırmızılar gelmişti..sizce olma şansı olur mu ya..hiç böyle hamile olduğunu öğrenen var mı ??

Gunaydin ben varım canım son gebeligimde hic kasık bel agrisi olmamisti ama tüm gebeliklerimdeki ortak belirti göğüslerimin yumurtlamadan 3 4 gün sonra acımaya baslamasıydı. Benimde bat'a son 7 ve hic belirti yok. Ancak her gebelik kendine özgü..

İnş hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde isteyen herkesin olur bizim de canım, elimden geldiğince yıpratmıyorum kendime hobiler bulup onlarla uğraşıyorum

Herkesde belirti olmayabilirmiş benimde bat a 9 gün var ve hiçbirşey yok ne ağrı ne sızı

sağol cevabın için canımm, ya benim kafam inanılmaz karıştı sorma :) çizgi 2 gün koyu çıktı sadece 1 gün değerlendirebildik, inşallah olmuştur. kısmet.

Aynen canım bi oğlum var 3.5 yaşında, kız kardeşim yok benim o yüzdende çok iştiyorum inş olur

Bat lar aynı beraber takip ederiz inşallah

sağol cevabın için canımm, ya benim kafam inanılmaz karıştı sorma :) çizgi 2 gün koyu çıktı sadece 1 gün değerlendirebildik, inşallah olmuştur. kısmet.
Canim bilgiye gore
yumurtlamadan 2 gun once şans %20 yumurtlamadan 1 gün once %26
yumurtlama günü %15
yumurtlamadan 1 gun sonra %0,9

Bu bilgiye gore koyu ciktigi gunkü sans koyulugun silindigi günden daha fazla. O yuzden umut var canim sperm 3 gün yasiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…