Belirtiler bir süre sonra psikolojiden kaynakli oluyor 3 4 aydır belirtim var kesin diyorum malesef ki olmadi rahat olalim ins olacakeylül olmadı o kadar belirtiye rağmen yeni bat 9 ekim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtiler bir süre sonra psikolojiden kaynakli oluyor 3 4 aydır belirtim var kesin diyorum malesef ki olmadi rahat olalim ins olacakeylül olmadı o kadar belirtiye rağmen yeni bat 9 ekim
Attim canim sayfada var. Gerilerde kaldi predictor aldimcnm adetıne varsa dsaa ğeçmemsı normal bıd etest markasına ğorede deışo at bakım testın fotosunu bıze bı
Insallah oyledir canim: ( yuzumuz gulsun insallahBende 2 senedir cok yoruldum kızlar heleki 2 cocuk kaybindan sonra 1 senedir bu ay bu ay bakmaktan strese giriyoruz acaba mi diye zordur hepimiz icin bekleyis ama allah a sığınıp dua edelim birbirimize
Senur94 biraz daha sabir cnm belli mi olur belki testte çıkmamıştir ins yani
canım bnmde bu testtende dı bata kaç ğün var senınYine hüsran..
Benim dundu bugun yaptim negatif....Bat bugün ama olmadım daha regl. Test yaptım az önce negatif çıktı. Sonradan pozitif olabilir mi ki sizce ??![]()
Dun olmam gerekiyordu canim gecen aya gorecanım bnmde bu testtende dı bata kaç ğün var senın
bu erken ğebelık testı dımıDun olmam gerekiyordu canim gecen aya gore
Olsun cnm adetine var dha benm bat salı ama belirti yokİnşallah canım yaa.bugün bişey yok ama![]()
Gecikme oldugu gun yaziyo ustunde kuzum %99 dogru sonuç verir diyo %1 de degilsem eger ki o sansli ben degilsem bebis yok bu aydabu erken ğebelık testı dımı![]()
cnm bnmkı bundandaıGecikme oldugu gun yaziyo ustunde kuzum %99 dogru sonuç verir diyo %1 de degilsem eger ki o sansli ben degilsem bebis yok bu ayda![]()
Bat yarın kuzum .hadi bakam inşallah hepimizinOlsun cnm adetine var dha benm bat salı ama belirti yok![]()
6 hafta sonraya mı randevu verdiKizlar ya ciktim doktordan manyak alttan bakti daha cok kucuk görünmüyo dedi kese buyumus icinde o sacakmi ne diyosunuz o vardi dedim kalp atisini duyamazmiyiz diyo daha erken cok ufak ayar etti beni :) bidahaki randevuyu ta 6 hafta sonraya verdi bide diyo bebege yapmamiz gereken testler var ensesini olcucez sorun olursa testler yapmamiz lazim cart curt
Bu degil canim benim ki . predictor expres yazıyo 1 gunluk gecikmede yaziyocnm bnmkı bundandaı
Gecikme oldugu gun yaziyo ustunde kuzum %99 dogru sonuç verir diyo %1 de degilsem eger ki o sansli ben degilsem bebis yok bu ayda![]()
Ay doğru mu acabaBeyaz diş macununu bi kaba koyup üzerine ısrarından az ekliyon idrar rengi maviye dönerse pozitifmiş ama ne kadar doğru bilmiom kız![]()
Beyaz yok valla canim bi hastaneye gidecegmmBeyaz diş macununu bi kaba koyup üzerine ısrarından az ekliyon idrar rengi maviye dönerse pozitifmiş ama ne kadar doğru bilmiom kız![]()
Kn testi yaptırman çok zor değilse yaptıe canım için rahat eder en azından hem daha kesinBi test yapinca once control degilde tek bolgesine toplandi czgi kalindi 10 sn falan oyle kalfi cift oldu geri teke döndü kafam cok karisti