2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah canim bugun 23.gunum kasik agrim vardi kesildi. Goguslerimde hic degisiklik yok. Bu ay olmadi gibi geliyo ama nasip kismet tabi adet olana kadar umut var. Carsamba sabah test yapicam.

aynen canım test yap sonucunu bizede söyle merakla bekliyoruz inşallah güzel haberler alırsın

İnşallah canımm, aslında ben çoktan yumurtladığımı ve hamile kaldığımı sanmıştım, o kadar karnım ağrıyor ki buna inandırmıştım kendimi. Şimdi yumurtlama olduğunu öğrenince hayal kırıklığı oldu..

Yaa canım çok tatlısın ya:)) valla senin yazdıklarını okudukca gülümsüyorum maşallah diyorum inş. bende şu karamsarlıktan cıkarım bir gün

canlarım günaydın hepinize :) ne zamandır giremiyorum özledim sizi ben hormon tahlillerimi yaptırdım.sonuçlar hakkında hiç bilgim yok yaa sizden yorum rica etsemmm durumum nedir ki ???

FREE TESTESTERON 0,92 referans 0,45-3,2
AMH 7,93 referans <12,6
HBA1C 5,7 referans 4,8-5,9
TSH 0,87 referans 0,27-4,2
ESTRADİOL 31,59 referans 12,4-233
FSH 4,64 referans 3,5-12,5

Günaydın kızlar...
Bugün dr gittim kist için kadın doğum ilacı verdi biray kullanacağız dedi. Hayırlısı....

öyle diyorlar cnm.çok umutlanmak istemiyorum ama hakkımızda hayırlısı artık :)

Vay be bilmiyodum valla :) benm için farketmez aslında Allahm izniyle bi Olsun da:) ama kız bebekleri dha çok seviyorm nedense eşimde öylefarketmez diyo ama kız olursa sana benzesin diyo hep:)

Canim iyi tarafindan bak yumurtlama zamanini ogrenmis oldun pozitif ol

Vay be bilmiyodum valla :) benm için farketmez aslında Allahm izniyle bi Olsun da:) ama kız bebekleri dha çok seviyorm nedense eşimde öylefarketmez diyo ama kız olursa sana benzesin diyo hep:)
Benim esimde erkek istiyor cok.bende kiz...adagimiz var kiz olursa ben kurban kescem erkek olursa o...tum bunlari bilmeme ramen jic birini uygulamiyrm soz verdim zaten kendisine.ilk cocuk okdugu nasip hangisi olursa olsun :)

Kızlar merhaba bugun çatlatma iğnesinden sonraki 10. günüm 8. gün test yaptım çizgi silikti bugun de yaptım yine silik ama daha belli. doktora gittim sabah senden çok ümitliyim rahim duvarın kalın dedi siz ne düşünüyorsunuz acaba?? birde aşırı derece vajina da kaşıntı var ilk defa oldu

Kizlar ustteki yumurtlama testini dun gece yatmadan yaptim. Alttakini de sabah yaptim. Dun gece daha koyu bugun biraz daha acik sanki. Bu testleri tam anlamiyorum da ne oluyo su an yani ::)

Eklentiler

• IMG_20161024_112306.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 38
Kan yaptrsaydin canim...baya yuksek cikarsa vardir..ben 10. Gune kadar hic test yapmadim 12. Gunde cok silik bi cizgi vardim.dr a gittim rahim duvarim 14 mm progesteron 12 cikti.sen bidaha hastalancam diye dusunme dedi 4 gun sonra hastalandim malesef.ama senin giderek koyulasan bi testin var.sadece igneden olsydi giderek silinmesi gerekirsi bencede hamilesin...demek istedigim test daha guvenilir ve senin testin koyulasmis. rahim duvari bende 2 ignedede kalindi ama sonuc husran.

En son 3 Ekimde aktifmiş canım. Bayadır girmemiş. İnşallah kötü bişey yoktur.
Aminn canim bende bakmistim evet belkide kendini toparlayip biraz kafasini dinliyordur umarim oyledir yani o olmayinca bi tuhaf oluyorum burada. Sende son durumlar ne?

benim bat 14 kasım.inşallah kasımda bekleyenler iyi haberler veririz. bu ayda olmazsa 16. ay olacak artık(
Kaç ay olduğunu unut ilk aymış gibi davranmaya çalış yoksa seni yorar bu düşünce kendimden biliyorum , hamile olduğunu öğrendiğin gün beklediğin zamanlar falan her şey unutulacak , kasımda olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…