Bat a son 7 bende akintida yok:)Bata son 6 :) ama akintidan baska belirti yok
Yok canim ben unutmadim ama yetisemiyorum arada bir bakinca sayfada baya kalabalik artik tabi zor oluyo :) @myzt nerde yasiyomu haberim yok ya bende merak ediyorum
Insallah canim bugun 23.gunum kasik agrim vardi kesildi. Goguslerimde hic degisiklik yok. Bu ay olmadi gibi geliyo ama nasip kismet tabi adet olana kadar umut var. Carsamba sabah test yapicam.
İnşallah canımm, aslında ben çoktan yumurtladığımı ve hamile kaldığımı sanmıştım, o kadar karnım ağrıyor ki buna inandırmıştım kendimi. Şimdi yumurtlama olduğunu öğrenince hayal kırıklığı oldu..Canim bilgiye gore
yumurtlamadan 2 gun once şans %20 yumurtlamadan 1 gün once %26
yumurtlama günü %15
yumurtlamadan 1 gun sonra %0,9
Bu bilgiye gore koyu ciktigi gunkü sans koyulugun silindigi günden daha fazla. O yuzden umut var canim sperm 3 gün yasiyo.
Yaa canım çok tatlısın ya:)) valla senin yazdıklarını okudukca gülümsüyorum maşallah diyorum inş. bende şu karamsarlıktan cıkarım bir güninşallah canım bu ayda gayet istikrarlıydım ama olmadı napalım kısmet değilmiş demekki zamanı var bir dahaki aya yine pozitif düşünerek giriyorum çaylarıma başlıyorum bugünden itibaren Allah hayırlısını nasip etsin inşallahtest yapmaya bile fırsat bırakmadı kör olasıca birde düğünde oldum üstüne üstlük
Insallah pozitif cikar ve burada paylasmak nasip olur canımaynen canım test yap sonucunu bizede söyle merakla bekliyoruz inşallah güzel haberler alırsın
öyle diyorlar cnm.çok umutlanmak istemiyorum ama hakkımızda hayırlısı artık :)Gunaydin ben varım canım son gebeligimde hic kasık bel agrisi olmamisti ama tüm gebeliklerimdeki ortak belirti göğüslerimin yumurtlamadan 3 4 gün sonra acımaya baslamasıydı. Benimde bat'a son 7 ve hic belirti yok. Ancak her gebelik kendine özgü..
Vay be bilmiyodum valla :) benm için farketmez aslında Allahm izniyle bi Olsun da:) ama kız bebekleri dha çok seviyorm nedense eşimde öyleSende mi kiz istyorsun :) ben bunlari marifetname diye bi ilmihal ve universitedeki hocalarimdan duydum..kiz icin yapan olmadi cevremde ama erkek icin yapanlarda hep tuttu onerdigim kisilerde.erkektede tam tersi iste.saga yatiyorsun ve esin hizlica bosaliyor daha istekli oluyor..sen elinden geldigince isteksiz olmaya calisiyorsun aklini baska seylere vererek.yada soguk suyla vajinal bolgeyi 3 5 dk yikarsa ozamanda vajenin uyarilmasi gecikiyor erkek daha once bosalip erkek olma ihtimalini arttiriyor :)
Canim iyi tarafindan bak yumurtlama zamanini ogrenmis oldun pozitif olİnşallah canımm, aslında ben çoktan yumurtladığımı ve hamile kaldığımı sanmıştım, o kadar karnım ağrıyor ki buna inandırmıştım kendimi. Şimdi yumurtlama olduğunu öğrenince hayal kırıklığı oldu..
Benim esimde erkek istiyor cok.bende kiz...adagimiz var kiz olursa ben kurban kescem erkek olursa o...tum bunlari bilmeme ramen jic birini uygulamiyrm soz verdim zaten kendisine.ilk cocuk okdugu nasip hangisi olursa olsun :)Vay be bilmiyodum valla :) benm için farketmez aslında Allahm izniyle bi Olsun da:) ama kız bebekleri dha çok seviyorm nedense eşimde öylefarketmez diyo ama kız olursa sana benzesin diyo hep:)
Kan yaptrsaydin canim...baya yuksek cikarsa vardir..ben 10. Gune kadar hic test yapmadim 12. Gunde cok silik bi cizgi vardim.dr a gittim rahim duvarim 14 mm progesteron 12 cikti.sen bidaha hastalancam diye dusunme dedi 4 gun sonra hastalandim malesef.ama senin giderek koyulasan bi testin var.sadece igneden olsydi giderek silinmesi gerekirsi bencede hamilesin...demek istedigim test daha guvenilir ve senin testin koyulasmis. rahim duvari bende 2 ignedede kalindi ama sonuc husran.Kızlar merhaba bugun çatlatma iğnesinden sonraki 10. günüm 8. gün test yaptım çizgi silikti bugun de yaptım yine silik ama daha belli. doktora gittim sabah senden çok ümitliyim rahim duvarın kalın dedi siz ne düşünüyorsunuz acaba?? birde aşırı derece vajina da kaşıntı var ilk defa oldu
Bu 3 gunu iyi degerlendr canim sonrasindada gun asiri devam et adete kadar :)Kizlar ustteki yumurtlama testini dun gece yatmadan yaptim. Alttakini de sabah yaptim. Dun gece daha koyu bugun biraz daha acik sanki. Bu testleri tam anlamiyorum da ne oluyo su an yani ::)
Aminn canim bende bakmistim evet belkide kendini toparlayip biraz kafasini dinliyordur umarim oyledir yani o olmayinca bi tuhaf oluyorum burada. Sende son durumlar ne?En son 3 Ekimde aktifmiş canım. Bayadır girmemiş. İnşallah kötü bişey yoktur.
Kaç ay olduğunu unut ilk aymış gibi davranmaya çalış yoksa seni yorar bu düşünce kendimden biliyorum , hamile olduğunu öğrendiğin gün beklediğin zamanlar falan her şey unutulacak , kasımda olur inşbenim bat 14 kasım.inşallah kasımda bekleyenler iyi haberler veririz. bu ayda olmazsa 16. ay olacak artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?