amin canım inşallah. unutturmuyolar ki kuzenlerim hamile firmaya gidiyorum kadın hamile, artıkkk yeter diyorum. görmek bile istemiyorum. tabi bu bi süreç alışıyorum canım yavaş yavaş elden bişey gelmiyo. Allah isteyen herkese versin inşallah.Kaç ay olduğunu unut ilk aymış gibi davranmaya çalış yoksa seni yorar bu düşünce kendimden biliyorum , hamile olduğunu öğrendiğin gün beklediğin zamanlar falan her şey unutulacak , kasımda olur inş
Canim cizginin koyulasmasi gebelik var demek insallah. Klomen de kullanmis miydin?Kızlar merhaba bugun çatlatma iğnesinden sonraki 10. günüm 8. gün test yaptım çizgi silikti bugun de yaptım yine silik ama daha belli. doktora gittim sabah senden çok ümitliyim rahim duvarın kalın dedi siz ne düşünüyorsunuz acaba?? birde aşırı derece vajina da kaşıntı var ilk defa oldu
canımmm şimdi doktorumu aradım, kendisinin verdiği cevap o testler asla doğruyu göstermez onlara inanma!!!!!!Canim iyi tarafindan bak yumurtlama zamanini ogrenmis oldun pozitif ol
Canım bugünü mutlaka degerlendir mümkünse yarın da olursa süper olur benceKizlar ustteki yumurtlama testini dun gece yatmadan yaptim. Alttakini de sabah yaptim. Dun gece daha koyu bugun biraz daha acik sanki. Bu testleri tam anlamiyorum da ne oluyo su an yani ::)
cnm sende nasıl durumlar var mı bir belirti ya da bir farklılıkBat lar aynı beraber takip ederiz inşallah
Maalesef dr lar inandırıcı bulmuyo bu testleri. Gebelik testi icinde adetten once gostermez gecikmeden 1 hafta sonra test yapın çıkmaz derler ama ben tum gebeliklerimi 4 gün onceden ogrendim. Sen tabiki dr.a takip ol ama bu testlerede kuak ver derim.canımmm şimdi doktorumu aradım, kendisinin verdiği cevap o testler asla doğruyu göstermez onlara inanma!!!!!!
günaydın canım hayırlısı olsun üzülme benimde doğum kontrol ilacının bitmesine 4tane kaldı sana hangisinden verdiGünaydın kızlar...
Bugün dr gittim kist için kadın doğum ilacı verdi biray kullanacağız dedi.Hayırlısı....
Evet canım kullandım dua et lütfen bana isteyen herkese versin rabbim inşallah kucagımızı boş bırakmasınCanim cizginin koyulasmasi gebelik var demek insallah. Klomen de kullanmis miydin?
Dun geceyi degerlendirdik kuzum bugun de olsun mu kiCanım bugünü mutlaka degerlendir mümkünse yarın da olursa süper olur bence
Amin canim insallah hamilesindir klomen vesilen olur.Evet canım kullandım dua et lütfen bana isteyen herkese versin rabbim inşallah kucagımızı boş bırakmasın
Ben olsam koyu ciktigi gün ve koyuluğun silindigi gün çalışırdım. Ama sen icinden nasil geliyosa oyle yap canım.Dun geceyi degerlendirdik kuzum bugun de olsun mu ki
İlacı daha almadım ama dr yasmin dedi. kist erimesi için . kist olduğu için klomen ve çatleme iğnesi veremem kist büyür dedi sıkıntı yaşayabilir dedi. önce kisti yok etmek lazım dedi. hayaller 1 ay daha ertelendigünaydın canım hayırlısı olsun üzülme benimde doğum kontrol ilacının bitmesine 4tane kaldı sana hangisinden verdi
Kızlar rahim duvarı kalın ne demek.. Rahim duvarı ince olması olması iyi değil mi hamile kalmak için. İnofolic diye bi takviye ilaca başladım. duvarı inceltip spermin içeri girmesini kolaylaştırıyormuş. Şaşırdım şimdi kalınlaşmayı sizden duyuncaKan yaptrsaydin canim...baya yuksek cikarsa vardir..ben 10. Gune kadar hic test yapmadim 12. Gunde cok silik bi cizgi vardim.dr a gittim rahim duvarim 14 mm progesteron 12 cikti.sen bidaha hastalancam diye dusunme dedi 4 gun sonra hastalandim malesef.ama senin giderek koyulasan bi testin var.sadece igneden olsydi giderek silinmesi gerekirsi bencede hamilesin...demek istedigim test daha guvenilir ve senin testin koyulasmis. rahim duvari bende 2 ignedede kalindi ama sonuc husran.
canım telefonunun alarmını kur her gün aynı saatte iç ben akşam 10 da içiyorum kilo alımı için iştah artışına karşın üzülme hemen geçiyor bende 1 ay daha nasıl sabredecem diyordum ama tehlikeye de atmak olmaz kist bebeği tehlikeye düşürebilir bende bu adetle atarım diye dua ediyorum bana başka bir ilaç verdi şuan adını tam hatırlamıyorum yanımda değil dienine'ydi sanırım eczacıya sordum ilacı tamamen bitkisel hiçbir yan etkisi yok demiştiİlacı daha almadım ama dr yasmin dedi. kist erimesi için . kist olduğu için klomen ve çatleme iğnesi veremem kist büyür dedi sıkıntı yaşayabilir dedi. önce kisti yok etmek lazım dedi. hayaller 1 ay daha ertelendi
Yok bendede hiç belirti ama daha erken die düşünüyorum.öyle degilmicnm sende nasıl durumlar var mı bir belirti ya da bir farklılık
kızlar bugün test yaptıracaktım direk labaratuara gideyim diye evden çıktım
çıktıktan sonra sağlık ocağına yine de bir sorayım prolaktin e bakıyorlar mı diye gittim
tüm hormonlara bakıyorlarmış ben hcg ve prolaktine baktırmak istedim
aile hekimi diğerlerine de bakalım dedi bir de kan sayımına bakalım dedi
bir sürü tahlil istedi ama saat 11 e kadar kan alıyorlarmış ve 1 günde çıkıyormuş
yani yarın kan vercem çarşamba günü çıkcak sonuçlar.
ama prolaktin yüksekse gebelik oluşmaz zaten dedi saolsun
ordan çıkınca da gebelik testi aldım ama bugün ki ilk idrarı kaçırdım gün içinde yapsam çıkarmı ?
Aminn canim bende bakmistim evet belkide kendini toparlayip biraz kafasini dinliyordur umarim oyledir yani o olmayinca bi tuhaf oluyorum burada. Sende son durumlar ne?
Benim de etrafımdaki herkes hamile görümcelerim ablam eltim vs vs aslında biz bekarkende bi yine hamileler vardı ama biz dikkat etmiyordukamin canım inşallah. unutturmuyolar ki kuzenlerim hamile firmaya gidiyorum kadın hamile, artıkkk yeter diyorum. görmek bile istemiyorum. tabi bu bi süreç alışıyorum canım yavaş yavaş elden bişey gelmiyo. Allah isteyen herkese versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?