2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

amin canım inşallah. unutturmuyolar ki kuzenlerim hamile firmaya gidiyorum kadın hamile, artıkkk yeter diyorum. görmek bile istemiyorum. tabi bu bi süreç alışıyorum canım yavaş yavaş elden bişey gelmiyo. Allah isteyen herkese versin inşallah.

Canim cizginin koyulasmasi gebelik var demek insallah. Klomen de kullanmis miydin?

canımmm şimdi doktorumu aradım, kendisinin verdiği cevap o testler asla doğruyu göstermez onlara inanma!!!!!!
Maalesef dr lar inandırıcı bulmuyo bu testleri. Gebelik testi icinde adetten once gostermez gecikmeden 1 hafta sonra test yapın çıkmaz derler ama ben tum gebeliklerimi 4 gün onceden ogrendim. Sen tabiki dr.a takip ol ama bu testlerede kuak ver derim.

S selifor canım ben bayadır girmiyordum. Ben hala adet olmadım. sadece dünden beri bir iki kere kahverengi leke geldi peçeteye çamaşırıma adet oldum sandım,ama yok bir şey. Test yaptım akşam o da negatif. Adet olmayı bekliyorum

günaydın canım hayırlısı olsun üzülme benimde doğum kontrol ilacının bitmesine 4tane kaldı sana hangisinden verdi
İlacı daha almadım ama dr yasmin dedi. kist erimesi için . kist olduğu için klomen ve çatleme iğnesi veremem kist büyür dedi sıkıntı yaşayabilir dedi. önce kisti yok etmek lazım dedi. hayaller 1 ay daha ertelendi

Kızlar rahim duvarı kalın ne demek.. Rahim duvarı ince olması olması iyi değil mi hamile kalmak için. İnofolic diye bi takviye ilaca başladım. duvarı inceltip spermin içeri girmesini kolaylaştırıyormuş. Şaşırdım şimdi kalınlaşmayı sizden duyunca

kızlar bugün test yaptıracaktım direk labaratuara gideyim diye evden çıktım
çıktıktan sonra sağlık ocağına yine de bir sorayım prolaktin e bakıyorlar mı diye gittim
tüm hormonlara bakıyorlarmış ben hcg ve prolaktine baktırmak istedim
aile hekimi diğerlerine de bakalım dedi bir de kan sayımına bakalım dedi
bir sürü tahlil istedi ama saat 11 e kadar kan alıyorlarmış ve 1 günde çıkıyormuş
yani yarın kan vercem çarşamba günü çıkcak sonuçlar.
ama prolaktin yüksekse gebelik oluşmaz zaten dedi saolsun
ordan çıkınca da gebelik testi aldım ama bugün ki ilk idrarı kaçırdım gün içinde yapsam çıkarmı ?

canım telefonunun alarmını kur her gün aynı saatte iç ben akşam 10 da içiyorum kilo alımı için iştah artışına karşın üzülme hemen geçiyor bende 1 ay daha nasıl sabredecem diyordum ama tehlikeye de atmak olmaz kist bebeği tehlikeye düşürebilir bende bu adetle atarım diye dua ediyorum bana başka bir ilaç verdi şuan adını tam hatırlamıyorum yanımda değil dienine'ydi sanırım eczacıya sordum ilacı tamamen bitkisel hiçbir yan etkisi yok demişti

Canım reglin gecikmişmiydi ? Bi yerde okumuştum bende, Eğer gecikmediyse yarınki ilk idrarı bekle, geciktiyse bugün gün içinde ortalama 4-5 saatlik idrarla yapsan bile yeterli olur

Aminn canim bende bakmistim evet belkide kendini toparlayip biraz kafasini dinliyordur umarim oyledir yani o olmayinca bi tuhaf oluyorum burada. Sende son durumlar ne?

İyi çok şükür canım. 6 ay sonra bakteriden kurtuldum. :)
Çalışmalara devam. :)
Hamilelik nasıl geçiyor canım?

Benim de etrafımdaki herkes hamile görümcelerim ablam eltim vs vs aslında biz bekarkende bi yine hamileler vardı ama biz dikkat etmiyorduk biz de kısmetimiz gelince hamile kalacaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…