2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bat ne zamandı canım?

O yumurtanin dis zari canim.biz rahimden bahsediyoruz..rahim yumurtlama doneminden sonra her ay kendini gebelige hazirlar kalinlasarak..bu kalinlasma iyi biseydir gebeligin yerlesmesi icin..

Ben pantolon giyemiyorum. Biraz göbeğimde vardı zaten şimdi iyice şişti. Hamile elbisesi aldım rahat rahat dolanıyorum
Benim hiç göbeğim yoktu şimdi baya şiş iner heralde bir hafataya kadar hamile elbisesi giymem için çok erken daha o kadar çıkmadı bide ben çalıştıgım için her gün farklı giyinemem gerekiyor

Yavaş yavaş ben de tüp bebeği düşünmeye başlayacağım sanırım. Ama devletin karşılaması için nasıl bir prosedür izlemem gerekiyor hiç bilmiyorum. Kendi maddi imkanlarımla şu an için tedavi olmam mümkün değil maalesef. Aslında bu konuda bilgin varsa beni de biraz bilgilendirebilir misin acaba? İşe nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum çünkü

Merhaba hanımlar giremedigim günlerde mujdeli haberi olan arkadaşları kutluyorum sevinçlerini paylaşıyorum
Kırmızıyı gören arkadaşlar hakkımıźda hayırlısı olsun
S selifor ben kırmızıyı gördüm yeni bat 17 kasım hayırlısiyla bugun 3. Gunum kan verdim yarın dr la tedaviye başlayacağız allahım herkesin kalbindeki duayı kabul etsin amin.

Benim hiç göbeğim yoktu şimdi baya şiş iner heralde bir hafataya kadar hamile elbisesi giymem için çok erken daha o kadar çıkmadı bide ben çalıştıgım için her gün farklı giyinemem gerekiyor
İnmiyormuş hormonlardan oluyomuş böyle. Bende de aynı sıkıntı var. İşe gelirken ne giycem diye düşünüyorum. Elbiseyle rahat ettim. Aslında tam hamile elbisesi değil sadece karnımı sıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…