- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Bat ne zamandı canım?kızlar bugün test yaptıracaktım direk labaratuara gideyim diye evden çıktım
çıktıktan sonra sağlık ocağına yine de bir sorayım prolaktin e bakıyorlar mı diye gittim
tüm hormonlara bakıyorlarmış ben hcg ve prolaktine baktırmak istedim
aile hekimi diğerlerine de bakalım dedi bir de kan sayımına bakalım dedi
bir sürü tahlil istedi ama saat 11 e kadar kan alıyorlarmış ve 1 günde çıkıyormuş
yani yarın kan vercem çarşamba günü çıkcak sonuçlar.
ama prolaktin yüksekse gebelik oluşmaz zaten dedi saolsun
ordan çıkınca da gebelik testi aldım ama bugün ki ilk idrarı kaçırdım gün içinde yapsam çıkarmı ?
Canım karın şişliği var mı sende de?Kızlar hepinize günaydınlar,
Kendimi bugün biraz farklı hissediyorum. Hepinize iyi haftalar mutlu bol haberlerimiz olsun
Evet canım var hemde cok fazla neden bilmiyorum 2 gündür karnım şiş senin canımCanım karın şişliği var mı sende de?
Canım adet günün 5-6 gün geçsin. İdrarda geç çıkarGünaydın kızlar,
canımmm cok sıkkın cokovulasyon testlerimden öğrendiğim kadarıyla adetimden 1 hafta önce yumurtluyorum. bu durumda hamilelik belirtilerim ne zaman ortaya çıkar, ne zaman test yapmalıyım?
1 gun gecikmeyle oldum canim bende malesef.. Neyse kasima insallah :)kuzum haftasonu giremedim ya düğün telaşımız vardı. evet maalesef tam gününde oldum hemdeumutlarım kasıma kaldı sen ne yaptın adet oldun mu var mı bir değişiklik?
sağol canımmm, sen hiç ovulasyon testi yapmış mıydın tatlım?Canım adet günün 5-6 gün geçsin. İdrarda geç çıkar
canım bat 21 ekim ogün yaptım negatifiti, ama hala yok bişey, geç yumurtladım buay umudum var hala geç döllenmedir belki diyecanım test yaptın mı bat ne zamandı?
Biraz önce böyle ince ince yumurtalarımda sanki minik sızlama oldu ama kendimi dinledim galibacnm sende nasıl durumlar var mı bir belirti ya da bir farklılık
O yumurtanin dis zari canim.biz rahimden bahsediyoruz..rahim yumurtlama doneminden sonra her ay kendini gebelige hazirlar kalinlasarak..bu kalinlasma iyi biseydir gebeligin yerlesmesi icin..Kızlar rahim duvarı kalın ne demek.. Rahim duvarı ince olması olması iyi değil mi hamile kalmak için. İnofolic diye bi takviye ilaca başladım. duvarı inceltip spermin içeri girmesini kolaylaştırıyormuş. Şaşırdım şimdi kalınlaşmayı sizden duyunca
Sanirim bu ayda fos .s kasik agrisida yok gogus acisida yok sadece adet oncesi bel agrisi basladi gelicek bu hafta sonu kirmizilar sanirimBat a son 7 bende akintida yok:)
Ben pantolon giyemiyorum. Biraz göbeğimde vardı zaten şimdi iyice şişti. Hamile elbisesi aldım rahat rahat dolanıyorumEvet canım var hemde cok fazla neden bilmiyorum 2 gündür karnım şiş senin canım
Yapıyordum arada da hiç tutturamadım. Ağrımdan anlıyordum bensağol canımmm, sen hiç ovulasyon testi yapmış mıydın tatlım?
Benim hiç göbeğim yoktu şimdi baya şiş iner heralde bir hafataya kadar hamile elbisesi giymem için çok erken daha o kadar çıkmadı bide ben çalıştıgım için her gün farklı giyinemem gerekiyorBen pantolon giyemiyorum. Biraz göbeğimde vardı zaten şimdi iyice şişti. Hamile elbisesi aldım rahat rahat dolanıyorum
Evet canım hayata bir yerden tutunmaya çalışıyoruz. Benim bu ay 25mm yumurtam gelişti kendiliğinden ama yine olmadı. Ben de perşembe günü gittim, tüp bebek için tedaviye başladım. Üç gündür ilaç alıyorum. Salı kontrolüm var. Sen düşünüyor musun tüp bebek?
Canım reglin gecikmişmiydi ? Bi yerde okumuştum bende, Eğer gecikmediyse yarınki ilk idrarı bekle, geciktiyse bugün gün içinde ortalama 4-5 saatlik idrarla yapsan bile yeterli olur
17 ekim.Bat ne zamandı canım?
İnmiyormuş hormonlardan oluyomuş böyle. Bende de aynı sıkıntı var. İşe gelirken ne giycem diye düşünüyorum. Elbiseyle rahat ettim. Aslında tam hamile elbisesi değil sadece karnımı sıkmıyor.Benim hiç göbeğim yoktu şimdi baya şiş iner heralde bir hafataya kadar hamile elbisesi giymem için çok erken daha o kadar çıkmadı bide ben çalıştıgım için her gün farklı giyinemem gerekiyor
Bu kadar gecikmeye ragmen test yapmadın sabrına hayran kaldım:)17 ekim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?