2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnmiyormuş hormonlardan oluyomuş böyle. Bende de aynı sıkıntı var. İşe gelirken ne giycem diye düşünüyorum. Elbiseyle rahat ettim. Aslında tam hamile elbisesi değil sadece karnımı sıkmıyor.
Anladım canım zaten şişecek kalsın böyle 3. aydan sonra bunları yasıcaz yavastan kendimizi hazırlayalım

Benim ilk hamileliğimde göğüslerim adet tarihim geçtikten snra bi acayip olmştu hemen olmayabilir bence
Ümit edicek bisey bulamiyorum vucudum da oda ister istemez morelimi bozuyo .s kizlar ne guzel yazmislar kasik batmasi mide bulantisi cok yeme uyku bel agrisi diye ya bende yazicak acaba oldumu diye dusunucek bisey yok hani test yapmak icin bile suphe lazim acaba hissi oda yok .s . s

bat a son 2 ...gittikçe artan bi akıntı kasık sancısı ve batması.goguslerimde büyüme ve geri bütün hamilelik belirtileri var..amaumudum yok catlatma ignesi ve progestandan sanırım.birde sanki vajinama bi anlık baskı oluyor...bişe çıkacak gibi...

Ben ilkinde hissetmiştim yani belirtilerden önce bi heyecan vardı öğrenmeden bi gün önce deli gibi migrenim tutmuştu inatla ilaç içmemiştim. Ama bi yandan da oruçtam başım dönüyo filan sanıyodum. Ama bebeğimin kalbinin durduğunuda hissettim belirtilerim gitti ve anneme sürekli ben hamile gibi hissetmiyorum deyip duruyodm neticede kalp atışlarını duyduğum günden 2 gün snra kalbi durmuş kontrole gidene kadar 2 haftada hamile sanmışıö kendimi. Umraım bu ay yanılmam

Rabbim saglikla kucagina versin canim benim tabi herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin

İki gundur midem bulaniyo kasiklarim bir haftadır agriyo uykudan gözlerimi acamiyom test yapsam erkenmi bat 4 kasim
Benim de 4 Kasım canım :) Çok erken daha :) Kan versek bile şu an çok zor çıkar. Çünkü bebek şüpheli ilşkinin üzerinden en az 6 gün sonra yerleşiyor rahime. Beta HCG hormonu (bu hormon plesentadan yayılan bir hormon) bu şekilde salgılanıyor ve kanda gözükebiliyor. Bu hormonun idrara geçmesi ise en erken bir hafta daha sonraya (yani ilişkinin üzerinden 14 gün geçmesi lazım) sarkıyor.

Bende hiç bir ağrı sızı yok, sıfır belirti sanki. Sadece dün gece canım acayip bir şeyler yemek istedi. Ama bu bir belirti değil elbette

gözbebeği belirtisini bende duymuştum ve yok artık deyip doğrumudur ki demiştim sen de tecrübe ettiğine göre doğru demekki canım.

hemen aynada gözlerime baktım sanki büyümüş gibi geldi.hani birini korkutmak için açarsin ya :) birde kirpikleri duydum karisiyor diye..sizinde vajinaniza bi kramp giriyormuydu

Hala devam ediyomu acıkmalar filan.. bende çokl acıkıyorum sabah gözümü bi açıyorm midem 3 gündür yemek yememişim gibi kazınıyor

Canımm hamile değilim ilkindn bahsettim ben onda kürtaj oldm malesef şimdi adetime 4 gün var bi yanım git kan testi yaptır diyo diğer yanım 2 hafta geçse bile bekle diyo.
Kusura bakma bu sefer yanilmam insallah deyince ben var sandim ama olur insallah belkide vardir :) bence yaptir bende yaptiricam adetime 4 gun kala falan en azindan icimiz rahatlar varsada yoksada cikar ama insallah vardir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…