Anladım canım zaten şişecek kalsın böyle 3. aydan sonra bunları yasıcaz yavastan kendimizi hazırlayalımİnmiyormuş hormonlardan oluyomuş böyle. Bende de aynı sıkıntı var. İşe gelirken ne giycem diye düşünüyorum. Elbiseyle rahat ettim. Aslında tam hamile elbisesi değil sadece karnımı sıkmıyor.
Ümit edicek bisey bulamiyorum vucudum da oda ister istemez morelimi bozuyo .s kizlar ne guzel yazmislar kasik batmasi mide bulantisi cok yeme uyku bel agrisi diye ya bende yazicak acaba oldumu diye dusunucek bisey yok hani test yapmak icin bile suphe lazim acaba hissi oda yok .s . sBenim ilk hamileliğimde göğüslerim adet tarihim geçtikten snra bi acayip olmştu hemen olmayabilir bence
İnşallah hayrlsi olsn da hiç farketmez dediğin gbi :)Benim esimde erkek istiyor cok.bende kiz...adagimiz var kiz olursa ben kurban kescem erkek olursa o...tum bunlari bilmeme ramen jic birini uygulamiyrm soz verdim zaten kendisine.ilk cocuk okdugu nasip hangisi olursa olsun :)
Canım sakin ol herkeste aynı şeyler olmuyor bir çok kişide yerleşme kanaması oluyor bende olmadı mesela gibi içini rahat tut LütfenBenim goguslerde tik yok ya .s .s
Ümit edicek bisey bulamiyorum vucudum da oda ister istemez morelimi bozuyo .s kizlar ne guzel yazmislar kasik batmasi mide bulantisi cok yeme uyku bel agrisi diye ya bende yazicak acaba oldumu diye dusunucek bisey yok hani test yapmak icin bile suphe lazim acaba hissi oda yok .s . s
Yarın tekrarlayacağım canım benimBurcu251 ne zaman kan testini tekrarlıcaksın canım?
Ama kendimi hamile gibide hissetmiyorum kiCanım sakin ol herkeste aynı şeyler olmuyor bir çok kişide yerleşme kanaması oluyor bende olmadı mesela gibi içini rahat tut Lütfen
Rabbim saglikla kucagina versin canim benim tabi herseyin hayirlisi olsun hepimiz icinBen ilkinde hissetmiştim yani belirtilerden önce bi heyecan vardı öğrenmeden bi gün önce deli gibi migrenim tutmuştu inatla ilaç içmemiştim. Ama bi yandan da oruçtam başım dönüyo filan sanıyodum. Ama bebeğimin kalbinin durduğunuda hissettim belirtilerim gitti ve anneme sürekli ben hamile gibi hissetmiyorum deyip duruyodm neticede kalp atışlarını duyduğum günden 2 gün snra kalbi durmuş kontrole gidene kadar 2 haftada hamile sanmışıö kendimi. Umraım bu ay yanılmam
Umudumu yitirme ama ben hiç hamileyim de değilim de demedim sen öyle yap canım sakinliğini koru kaçıncı denemeniz oldu bu ay sizin?Ama kendimi hamile gibide hissetmiyorum ki
Benim de 4 Kasım canım :) Çok erken daha :) Kan versek bile şu an çok zor çıkar. Çünkü bebek şüpheli ilşkinin üzerinden en az 6 gün sonra yerleşiyor rahime. Beta HCG hormonu (bu hormon plesentadan yayılan bir hormon) bu şekilde salgılanıyor ve kanda gözükebiliyor. Bu hormonun idrara geçmesi ise en erken bir hafta daha sonraya (yani ilişkinin üzerinden 14 gün geçmesi lazım) sarkıyor.İki gundur midem bulaniyo kasiklarim bir haftadır agriyo uykudan gözlerimi acamiyom test yapsam erkenmi bat 4 kasim
gözbebeği belirtisini bende duymuştum ve yok artık deyip doğrumudur ki demiştim sen de tecrübe ettiğine göre doğru demekki canım.İlk farkettiğim belirti göğüslerim çok büyüdü uçları hep çıkıktı hafifte rengi koyulaşmıştı, idrarım sürekli koyuydu, çok şiddetli gaz sancılarım falan oluyordu bide gözbebeklerim büyüdü :) bi ara duymuştum bu belirtiyi inanmamıştım, ama tamam kesin hamileyim dediğim belirti bu oldu, aynada kendime baktığımda gözlerime bakamıyodumher an yemek yeme isteği, doyma gibi birşey olmadan sürekli yemek ve hemen 1 saat sonra tekrar acıkma oluyodu :) işte şimdide hamileyim ve çok mutluyum :)
Doktora ne zaman gideceksin canım?Anladım canım zaten şişecek kalsın böyle 3. aydan sonra bunları yasıcaz yavastan kendimizi hazırlayalım
Rabbim saglikla kucagina versin canim benim tabi herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin
3 canim benim kasimla 4 olucak sanirimUmudumu yitirme ama ben hiç hamileyim de değilim de demedim sen öyle yap canım sakinliğini koru kaçıncı denemeniz oldu bu ay sizin?
hemen aynada gözlerime baktım sanki büyümüş gibi geldi.hani birini korkutmak için açarsin ya :) birde kirpikleri duydum karisiyor diye..sizinde vajinaniza bi kramp giriyormuyduİlk farkettiğim belirti göğüslerim çok büyüdü uçları hep çıkıktı hafifte rengi koyulaşmıştı, idrarım sürekli koyuydu, çok şiddetli gaz sancılarım falan oluyordu bide gözbebeklerim büyüdü :) bi ara duymuştum bu belirtiyi inanmamıştım, ama tamam kesin hamileyim dediğim belirti bu oldu, aynada kendime baktığımda gözlerime bakamıyodumher an yemek yeme isteği, doyma gibi birşey olmadan sürekli yemek ve hemen 1 saat sonra tekrar acıkma oluyodu :) işte şimdide hamileyim ve çok mutluyum :)
Hala devam ediyomu acıkmalar filan.. bende çokl acıkıyorum sabah gözümü bi açıyorm midem 3 gündür yemek yememişim gibi kazınıyorİlk farkettiğim belirti göğüslerim çok büyüdü uçları hep çıkıktı hafifte rengi koyulaşmıştı, idrarım sürekli koyuydu, çok şiddetli gaz sancılarım falan oluyordu bide gözbebeklerim büyüdü :) bi ara duymuştum bu belirtiyi inanmamıştım, ama tamam kesin hamileyim dediğim belirti bu oldu, aynada kendime baktığımda gözlerime bakamıyodumher an yemek yeme isteği, doyma gibi birşey olmadan sürekli yemek ve hemen 1 saat sonra tekrar acıkma oluyodu :) işte şimdide hamileyim ve çok mutluyum :)
Bende hissetmiyorum. Adet olacağım sandım. Göğüslerimde ağrı da yoktu öğrendikten sonra başladı. Sıkıntı yapma kendineAma kendimi hamile gibide hissetmiyorum ki
Kusura bakma bu sefer yanilmam insallah deyince ben var sandim ama olur insallah belkide vardir :) bence yaptir bende yaptiricam adetime 4 gun kala falan en azindan icimiz rahatlar varsada yoksada cikar ama insallah vardir canimCanımm hamile değilim ilkindn bahsettim ben onda kürtaj oldm malesef şimdi adetime 4 gün var bi yanım git kan testi yaptır diyo diğer yanım 2 hafta geçse bile bekle diyo.
Gunlerde gecmiyo insallah vardir Allahim insallah cok istiyorum ya Allahim aratmasin hepimiz bebek sahibi olalim bi an onceBende hissetmiyorum. Adet olacağım sandım. Göğüslerimde ağrı da yoktu öğrendikten sonra başladı. Sıkıntı yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?