Aynen öyle sürekli dua et Rabbim en hayırlı zamanı biliyorYa aslinda bu ay yumurtlamami tutturdum ama yinede yok gibi hissediyorum hayirlisi artik insallah demek ve beklemek gerekiyo
Napcaz biz ya olmuyo boyle bekle bekle bekle sikinti geldi artik gunler gecsede sonuclara baksak .s en Azindan bi daha ki ay icin tekrar baslariz calismalara.Benimde
Fazla kafaya takma Allahtan adetin geçmiyor bide geçince ümitleniyor insan insan herzaman güzel düşünsün hep karamsar olmak sadece bizi bedenimizi yıptatıyor4 gün var bi de bi hamilelik geçirdim ama uzun sürmedi onda da baş dönmem vardı baş dönmemde var. Ama kendime kuruntu mu yapıyorum çok istediğim için. Ama ben 16 aydır filan çocuk için bekliyorum en kafama taktığımda bile bünyemde bişi değişmedi adetim saatlik bile gecikmedi. Yani psikolojik olarak etkilenipte bu belirtileri hissetceğimi sanmıyorum..
Aminn çok çok aminnn :) her zaman hem kendim için hemde bütün bebek bekleyen hanımlar için dua ediyorum :) aslında burdaki dayanışma çok güzel, bazen eşlerimiz bile bizi anlamıyor ama burada azda olsa derdimizi paylaşıyoruz :)ay ne güzel ya gurupta yeni yeni hamile haberleri geliyor rabbim benim gibi bekleyenlere de nasip etsin en kısa zamanda
Fazla kafaya takma Allahtan adetin geçmiyor bide geçince ümitleniyor insan insan herzaman güzel düşünsün hep karamsar olmak sadece bizi bedenimizi yıptatıyor
kızlar bir sorum olacak size adetim çok şükür düzenlidir ama son günler çok koyu renkte akıntım olur koyu kahvarengi siyah arası akıntı benim durumumda olan kimse varmı ya da sıkıntı olacak bir durum mu acaba
yok canım normal zamanda değil adet günümün son günleri oluyorO akıntı normal zamanda mı oluyo yoksa adetken mi?
aynen kafamıza takılan sorulara cevap bulabiloruz:)Aminn çok çok aminnn :) her zaman hem kendim için hemde bütün bebek bekleyen hanımlar için dua ediyorum :) aslında burdaki dayanışma çok güzel, bazen eşlerimiz bile bizi anlamıyor ama burada azda olsa derdimizi paylaşıyoruz :)
Miyomu olupta okadar sağlıklı hamilelik geçiren kişiler tanıyorumki, biyom rahme veya tüplere kanala zarar vermiyorsa bi sorun olmaz zaten doktorunda söylemiş gerekeni, bir arkadaşım var 8 aylık hamile 3 miyomu var ama onun hamilelikte oluşmuş yomları, sanırım biri 11 biri 8 biride 4cmdi. Onun sıkıntısı eşiği altta olduğu için normal doğum yapamıcak sezaryen olacağı içinde, kesilmeye paşladığı an miyomlara denk geliyor, oyüzden ameliyatında hem bebek alınacak hemde miyomları, Rabbim sabır versin, herşeyi eşik bozuyor yoksa miyomların gebeliğine bi zararı yokHiç karamsar değilim biliyorum bi gün benimde bi bebişim olucak ama fazla bekletmese iyi olucakbi de bende bi miyom var ki kendileri 8 cmcik ama dr bebeğe bi zararı olmaz dedi o da düşündürüyo. Bu ay olmazsa hayıt suyu alıp kullanıcam.
yok canım normal zamanda değil adet günümün son günleri oluyor
Adetinin kaçıncı gününde oluryok canım normal zamanda değil adet günümün son günleri oluyor
Hiç karamsar değilim biliyorum bi gün benimde bi bebişim olucak ama fazla bekletmese iyi olucakbi de bende bi miyom var ki kendileri 8 cmcik ama dr bebeğe bi zararı olmaz dedi o da düşündürüyo. Bu ay olmazsa hayıt suyu alıp kullanıcam.
Miyomu olupta okadar sağlıklı hamilelik geçiren kişiler tanıyorumki, biyom rahme veya tüplere kanala zarar vermiyorsa bi sorun olmaz zaten doktorunda söylemiş gerekeni, bir arkadaşım var 8 aylık hamile 3 miyomu var ama onun hamilelikte oluşmuş yomları, sanırım biri 11 biri 8 biride 4cmdi. Onun sıkıntısı eşiği altta olduğu için normal doğum yapamıcak sezaryen olacağı içinde, kesilmeye paşladığı an miyomlara denk geliyor, oyüzden ameliyatında hem bebek alınacak hemde miyomları, Rabbim sabır versin, herşeyi eşik bozuyor yoksa miyomların gebeliğine bi zararı yok
doktora danıştın mı canım çamurumsu birşey kafamı karıştırdı bebek düşünmeden öncede oluyordu aslında forumlarda falar biraz araştırdım adat döneminde olanlar normalmiş oma emin olamadımBenimde oldu 2 ay boyunca adet oldum zaten az olurum toplam 4 gün filan. 2 gün normal oluyodum diğer 2 gün siyah kahve böle çamur gibi akıntım oldu acaba 3. Ayda öyle olursa dr a gitcektim hamile olduğumu öğrendim. Hani derler ya hamile kalmadan önce adet düzeni değişir diye ona yormuştm. Malesef uzun sürmedi hamileliğim. Geçen ay yine aynı şekilde koyu kahve geldi bende heralde yine bebiş gelcek kendini hazırlıyo vücudum diye yoruyorum
mesela önceden son iki gün falan olurdu o da az iki aydır çocuk düşünüyoruz bu ay dördüncü günü başladıAdetinin kaçıncı gününde olur
doktora danıştın mı canım çamurumsu birşey kafamı karıştırdı bebek düşünmeden öncede oluyordu aslında forumlarda falar biraz araştırdım adat döneminde olanlar normalmiş oma emin olamadım
içinizi ferah tutun benim yengemin miyomları ve yaş faktörü de vardı (41 yaşında) şimde beş aylık bebişimiz var çok şükür hiçbir sıkıntısı olmadı hatta yengem normal doğum yaptıMiyomu olupta okadar sağlıklı hamilelik geçiren kişiler tanıyorumki, biyom rahme veya tüplere kanala zarar vermiyorsa bi sorun olmaz zaten doktorunda söylemiş gerekeni, bir arkadaşım var 8 aylık hamile 3 miyomu var ama onun hamilelikte oluşmuş yomları, sanırım biri 11 biri 8 biride 4cmdi. Onun sıkıntısı eşiği altta olduğu için normal doğum yapamıcak sezaryen olacağı içinde, kesilmeye paşladığı an miyomlara denk geliyor, oyüzden ameliyatında hem bebek alınacak hemde miyomları, Rabbim sabır versin, herşeyi eşik bozuyor yoksa miyomların gebeliğine bi zararı yok
AmiiiinGunlerde gecmiyo insallah vardir Allahim insallah cok istiyorum ya Allahim aratmasin hepimiz bebek sahibi olalim bi an once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?