- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Tebrikler canim benim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin adet oncesi belirtin varsa bizlerle paylasirmisin:)Selam hanımlar :))) bende ekim ayına hamiş girenlerdenimRabbim isteyen herkese versin
Cok erken F fatmaelifnur test günün 30 ekim pazar ı bekle benceİki gundur midem bulaniyo kasiklarim bir haftadır agriyo uykudan gözlerimi acamiyom test yapsam erkenmi bat 4 kasim
Bu kadar gecikmeye ragmen test yapmadın sabrına hayran kaldım:)
Bende 5 ağustosta 16 haftalikdi aynı si oldu bu ay bendede dediklerin var birde akintim var sizde de varmı akintiArkadaşlar merhaba bende sizin gibi sabırsızlıkla adet gününü bekleyenlerdenim. Temmuz ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. İlk aydan sonra korunmadım. Adetlerimde sorunsuz ve düzenli geldi sıkıntım olmadı. Bu ay adaçayı+civanperçemi polen propolis filan bi sürü şey kullandım.yumurtlama zamanımda da güb aşırı ilişkimiz oldu. Adetin 19. Günü progesteron hormonum 3.39 çıktı tabi ben şok doktorum düşük çıkarsa 2 gün snra tekrarla dedi ama sonuçlarım hala çıkmadı. Şu an ilk hamileliğimde yaşadığım şeyleri yaşıyorum. Baş dönmem gaz sancım mide yanıyo ayaklarım buzzz ve sürekli açım sürekli! Yedikten snrada midem ağzıma geliyo adetime 4 gün var hemn şu progesteronun düşük çıkması umutsuxluğa düşürüyo beni hemde içimde bi heyecan. Test mi yapsam bilemedim ki
belkide yumurtan yeni catlıyorudur akıntı ondandır ama gripsen mide bulantısı yapabiliyor.Grip olmusum ondanmi acaba ama akintim mide bulantısı kasiklarima bıçak gibi saplantılar var
B
Bende 5 ağustosta 16 haftalikdi aynı si oldu bu ay bendede dediklerin var birde akintim var sizde de varmı akinti
İlk farkettiğim belirti göğüslerim çok büyüdü uçları hep çıkıktı hafifte rengi koyulaşmıştı, idrarım sürekli koyuydu, çok şiddetli gaz sancılarım falan oluyordu bide gözbebeklerim büyüdü :) bi ara duymuştum bu belirtiyi inanmamıştım, ama tamam kesin hamileyim dediğim belirti bu oldu, aynada kendime baktığımda gözlerime bakamıyodumTebrikler canim benim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin adet oncesi belirtin varsa bizlerle paylasirmisin:)
Hic belirtim yok adetime 6 gun var sadece akintim var o kadar baska da bi belirtim yok .sİlk farkettiğim belirti göğüslerim çok büyüdü uçları hep çıkıktı hafifte rengi koyulaşmıştı, idrarım sürekli koyuydu, çok şiddetli gaz sancılarım falan oluyordu bide gözbebeklerim büyüdü :) bi ara duymuştum bu belirtiyi inanmamıştım, ama tamam kesin hamileyim dediğim belirti bu oldu, aynada kendime baktığımda gözlerime bakamıyodumher an yemek yeme isteği, doyma gibi birşey olmadan sürekli yemek ve hemen 1 saat sonra tekrar acıkma oluyodu :) işte şimdide hamileyim ve çok mutluyum :)
Ne zamandır bebek bekliyosun :))Hic belirtim yok adetime 6 gun var sadece akintim var o kadar baska da bi belirtim yok .s
3 ay :)Ne zamandır bebek bekliyosun :))
Gozunaydin canim ben de hep diyorum göğüs ilk ve en sık görülen belirtilerdenİlk farkettiğim belirti göğüslerim çok büyüdü uçları hep çıkıktı hafifte rengi koyulaşmıştı, idrarım sürekli koyuydu, çok şiddetli gaz sancılarım falan oluyordu bide gözbebeklerim büyüdü :) bi ara duymuştum bu belirtiyi inanmamıştım, ama tamam kesin hamileyim dediğim belirti bu oldu, aynada kendime baktığımda gözlerime bakamıyodumher an yemek yeme isteği, doyma gibi birşey olmadan sürekli yemek ve hemen 1 saat sonra tekrar acıkma oluyodu :) işte şimdide hamileyim ve çok mutluyum :)
Benim goguslerde tik yok ya .s .sGozunaydin canim ben de hep diyorum göğüs ilk ve en sık görülen belirtilerden
Benim goguslerde tik yok ya .s .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?