2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kusura bakma bu sefer yanilmam insallah deyince ben var sandim ama olur insallah belkide vardir :) bence yaptir bende yaptiricam adetime 4 gun kala falan en azindan icimiz rahatlar varsada yoksada cikar ama insallah vardir canim

İnşallah vardır kan testi yaptırırsan haber ver ama olur mu

kızlar bişey sorcam, bu hamilelik belirtisi olan akıntının rengi şekli kıvamı hakknda biligis olan varmı birde sıklığı????

Tamam canim burdan sonucu paylasicam zaten once idrar yapicam baktim negatif kana gidicem icim rahat etsin

Bende yapcam ama herkesten habersiz ilkinde istemediğim halde sağır sultan bile duydu bu kez inşallah hamileysem belirli bi süre kimseyle paylaşmıcam. Ama buraya belirtilerimle birlikte yazarım olursa inşallah.

Bende yapcam ama herkesten habersiz ilkinde istemediğim halde sağır sultan bile duydu bu kez inşallah hamileysem belirli bi süre kimseyle paylaşmıcam. Ama buraya belirtilerimle birlikte yazarım olursa inşallah.
Al benden de o kadar gecen ay doktor kesin hamile gozuyle bakti tabi butun sulale duydu sonra husran yokmus kullandigim ilaclar sislik yapmis falan simdi olursa soylemiycem burda paylasicam once

Hala devam ediyomu acıkmalar filan.. bende çokl acıkıyorum sabah gözümü bi açıyorm midem 3 gündür yemek yememişim gibi kazınıyor
Evet hala devam ediyor bak tıka basa yemek yiyeli 2 saat olmak üzere ama bi yarım saattir deli gibi açım sanki midemde hiç birşey yok Bu belirti birazcık insanı ümitlendire bilir :))

Daha çok erken inşaAllah bu ay sende hamiş olursun fazla kafana takmamaya çalış, ben bi ara kafama taktığım için 9 gün adet olmamıştım, öle bir gecikme oluncada insan daha çok ümitleniyor
Ya aslinda bu ay yumurtlamami tutturdum ama yinede yok gibi hissediyorum hayirlisi artik insallah demek ve beklemek gerekiyo

Evet hala devam ediyor bak tıka basa yemek yiyeli 2 saat olmak üzere ama bi yarım saattir deli gibi açım sanki midemde hiç birşey yok Bu belirti birazcık insanı ümitlendire bilir :))

Ben kahvaltı yaptım acıktım geçiştirdim bi kaç bişi yedim az önce sanki sabahtan beri yememiş gibiydim yedim bişeyler ama şu anda midem kıpır kıpır hani bulantı gibi de değil ama rahatsız ediyo.

Adetin geçtimi veya kaç gün var

4 gün var bi de bi hamilelik geçirdim ama uzun sürmedi onda da baş dönmem vardı baş dönmemde var. Ama kendime kuruntu mu yapıyorum çok istediğim için. Ama ben 16 aydır filan çocuk için bekliyorum en kafama taktığımda bile bünyemde bişi değişmedi adetim saatlik bile gecikmedi. Yani psikolojik olarak etkilenipte bu belirtileri hissetceğimi sanmıyorum..

hemen aynada gözlerime baktım sanki büyümüş gibi geldi.hani birini korkutmak için açarsin ya :) birde kirpikleri duydum karisiyor diye..sizinde vajinaniza bi kramp giriyormuydu
Hem vajina bölgesinde hemde sağ tarafımda böle ara ara sanki iğne ucunu batırıyolar gibi çok değişik bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…