Kusura bakma bu sefer yanilmam insallah deyince ben var sandim ama olur insallah belkide vardir :) bence yaptir bende yaptiricam adetime 4 gun kala falan en azindan icimiz rahatlar varsada yoksada cikar ama insallah vardir canim
Benim de aşağı yukarı o kadar kaldı 4 Kasım BATKzlar bata son 12 gün dua edin lütfen 8 aydr cocuk istyoruz.
Tamam canim burdan sonucu paylasicam zaten once idrar yapicam baktim negatif kana gidicem icim rahat etsinİnşallah vardır kan testi yaptırırsan haber ver ama olur mu
Tamam canim burdan sonucu paylasicam zaten once idrar yapicam baktim negatif kana gidicem icim rahat etsin
Anladım canım daha başı sabırlı ol yıpratma kendini sakın3 canim benim kasimla 4 olucak sanirim
Al benden de o kadar gecen ay doktor kesin hamile gozuyle bakti tabi butun sulale duydu sonra husran yokmus kullandigim ilaclar sislik yapmis falan simdi olursa soylemiycem burda paylasicam onceBende yapcam ama herkesten habersiz ilkinde istemediğim halde sağır sultan bile duydu bu kez inşallah hamileysem belirli bi süre kimseyle paylaşmıcam. Ama buraya belirtilerimle birlikte yazarım olursa inşallah.
Daha çok erken inşaAllah bu ay sende hamiş olursun fazla kafana takmamaya çalış, ben bi ara kafama taktığım için 9 gün adet olmamıştım, öle bir gecikme oluncada insan daha çok ümitleniyor3 ay :)
Aynen öyle ilk olan belirti göğüsteki değişiklikler ve kasıkta batma :) inşaAllah bu tatlı gelen acıları sende yaşarsınGozunaydin canim ben de hep diyorum göğüs ilk ve en sık görülen belirtilerden
Evet hala devam ediyor bak tıka basa yemek yiyeli 2 saat olmak üzere ama bi yarım saattir deli gibi açım sanki midemde hiç birşey yokHala devam ediyomu acıkmalar filan.. bende çokl acıkıyorum sabah gözümü bi açıyorm midem 3 gündür yemek yememişim gibi kazınıyor
Ya aslinda bu ay yumurtlamami tutturdum ama yinede yok gibi hissediyorum hayirlisi artik insallah demek ve beklemek gerekiyoDaha çok erken inşaAllah bu ay sende hamiş olursun fazla kafana takmamaya çalış, ben bi ara kafama taktığım için 9 gün adet olmamıştım, öle bir gecikme oluncada insan daha çok ümitleniyor
Benim ilk beyaz geldi hafif kreme döndü, kokusuz bir akıntı geliyorkızlar bişey sorcam, bu hamilelik belirtisi olan akıntının rengi şekli kıvamı hakknda biligis olan varmı birde sıklığı????
Evet hala devam ediyor bak tıka basa yemek yiyeli 2 saat olmak üzere ama bi yarım saattir deli gibi açım sanki midemde hiç birşey yokBu belirti birazcık insanı ümitlendire bilir :))
benimde gelmedi ekimde yani umutlar kasıma kaldı.genetik testi derdine düştüm.Ben de tam günümde regl oldumKasıma kaldık
Adetin geçtimi veya kaç gün varBen kahvaltı yaptım acıktım geçiştirdim bi kaç bişi yedim az önce sanki sabahtan beri yememiş gibiydim yedim bişeyler ama şu anda midem kıpır kıpır hani bulantı gibi de değil ama rahatsız ediyo.
Yani tecrübeyle sabittir :)))gözbebeği belirtisini bende duymuştum ve yok artık deyip doğrumudur ki demiştim sen de tecrübe ettiğine göre doğru demekki canım.
Adetin geçtimi veya kaç gün var
Hem vajina bölgesinde hemde sağ tarafımda böle ara ara sanki iğne ucunu batırıyolar gibi çok değişik bir ağrıhemen aynada gözlerime baktım sanki büyümüş gibi geldi.hani birini korkutmak için açarsin ya :) birde kirpikleri duydum karisiyor diye..sizinde vajinaniza bi kramp giriyormuydu
BenimdeBenim goguslerde tik yok ya .s .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?