içinizi ferah tutun benim yengemin miyomları ve yaş faktörü de vardı (41 yaşında) şimde beş aylık bebişimiz var çok şükür hiçbir sıkıntısı olmadı hatta yengem normal doğum yaptı
canım hamileliğim uzun sürmedi derken kısa sürede hamile mi kaldınBenimde oldu 2 ay boyunca adet oldum zaten az olurum toplam 4 gün filan. 2 gün normal oluyodum diğer 2 gün siyah kahve böle çamur gibi akıntım oldu acaba 3. Ayda öyle olursa dr a gitcektim hamile olduğumu öğrendim. Hani derler ya hamile kalmadan önce adet düzeni değişir diye ona yormuştm. Malesef uzun sürmedi hamileliğim. Geçen ay yine aynı şekilde koyu kahve geldi bende heralde yine bebiş gelcek kendini hazırlıyo vücudum diye yoruyorum
Her ay kadın rahmi kendini gebe kalmaya hazırlıyor ama gebelik oladığı zaman, o rahim duvarının kalınlaşan tabakası dökülüyor, onada adet kanı deniyor, biliyorsundur büyük bir ihtimal. İşte ilk gelen kan daha taze oluyor , ama gün geçtikçe o kan durdukça eskiyor, onun için böyle oluyordur benimde her adetten sonra oluyordu hafifte kokulu oluyor, kafana takma kötü birşey yoktur
önceden takıntılı değildim bu iki aydır herşeyi kafaya takar oldum.teşekkür ediyorum canım bilgilendirdiiğin içinHer ay kadın rahmi kendini gebe kalmaya hazırlıyor ama gebelik oladığı zaman, o rahim duvarının kalınlaşan tabakası dökülüyor, onada adet kanı deniyor, biliyorsundur büyük bir ihtimal. İşte ilk gelen kan daha taze oluyor , ama gün geçtikçe o kan durdukça eskiyor, onun için böyle oluyordur benimde her adetten sonra oluyordu hafifte kokulu oluyor, kafana takma kötü birşey yoktur
canım hamileliğim uzun sürmedi derken kısa sürede hamile mi kaldın
amin inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlar nasip etsin.Allahım bağışlasn bebişinizi Allah tüm isteyenlere de bana da o güzel duyguyu nasip etsin inşallah.
onu bende çok yapıyorum yaBiraz önce böyle ince ince yumurtalarımda sanki minik sızlama oldu ama kendimi dinledim galiba
Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin canım inşallah.Yok canım 8. Haftasında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldm.
Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin canım inşallah.
Merhaba öncelikle teşekkürler iyi dileklerin için bizim bu ay 2. denememizdi iki ay ovulasyon testi kullanmadık hatta internetten ovulasyon ve gebelik testi aldım bu ay olmazsa birde böyle takip edeyim diye ama hamileymişim meğer dün öğrendim akıntımı takip ettim ve telefonda takvim uygulamasını kullandım Rabbim nasip etti çok şükür sizlerede nasip etsin inş. Ama uzun süre olmuş sizin bence ovulasyonla takip edin bence iyi günler dilerimMerhaba hamile kalanlar şimdiden tebrik ederim herhangi birşey kullandınız mı mera ettim ovulasyon testi falan ben bir buçuk senedir istiyorum ama nasip olmadı kahverengi akıntı mevsimsel olabiliyor çok kişide var doktora enfeksiyon rahatsızlığı için gittim bende de var söyledim önemsemedi bile onu
Evet uzun zaman oldu 2 sene 1aylık evliyim çok zor günler geçirdim rabbim herkese nasip etsin aratmasın inşaallah sizi de tebrik ederim önerdiğini bir marka var mı nerden sipariş verdinizMerhaba öncelikle teşekkürler iyi dileklerin için bizim bu ay 2. denememizdi iki ay ovulasyon testi kullanmadık hatta internetten ovulasyon ve gebelik testi aldım bu ay olmazsa birde böyle takip edeyim diye ama hamileymişim meğer dün öğrendim akıntımı takip ettim ve telefonda takvim uygulamasını kullandım Rabbim nasip etti çok şükür sizlerede nasip etsin inş. Ama uzun süre olmuş sizin bence ovulasyonla takip edin bence iyi günler dilerim
meraba canim simdi benim o takvime gire 15 i yumurtlamam ve akintimda oldu canim ama 2 gun ince tekrar akintim basladi seffaf su gibi ve artiyo gttikce acaba yumurtluyomuyum 1 ayda iki kere olabilir mi hamis miyim kafam karistiMerhaba öncelikle teşekkürler iyi dileklerin için bizim bu ay 2. denememizdi iki ay ovulasyon testi kullanmadık hatta internetten ovulasyon ve gebelik testi aldım bu ay olmazsa birde böyle takip edeyim diye ama hamileymişim meğer dün öğrendim akıntımı takip ettim ve telefonda takvim uygulamasını kullandım Rabbim nasip etti çok şükür sizlerede nasip etsin inş. Ama uzun süre olmuş sizin bence ovulasyonla takip edin bence iyi günler dilerim
Yaa canım çok tatlısın ya:)) valla senin yazdıklarını okudukca gülümsüyorum maşallah diyorum inş. bende şu karamsarlıktan cıkarım bir gün
1 gun gecikmeyle oldum canim bende malesef.. Neyse kasima insallah :)
Kızlar bu arada benzer şey yaşayan varmı merak ediyorum.
Benim bat yarın. Az önce lavaboda yum akıntısının aynısı geldi.
Bu ay ovu testiyle yum gününü değerlendirmiştik.
Merakla tutup tumadığını bekliyodum.
Sert bi şekilde karın şişliğim dışında pek bi belirtim yok. Bende zaten çok dinlemedim kendimi. Bat gelene kadar belirti aramıycam dedim.
Ama şimdi bu akıntı beni çok şaşırttı. Gebeliğe yormayayım diyorum ama ne yalan söyliyim bi anda heyecanlandım.
Bu yum dönemindeki akıntının aynısının battan önce tekrarlamasında nasıl bi anlam olabilirki ?
Varmı fikri ya da tecrübesi olanlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?