2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

içinizi ferah tutun benim yengemin miyomları ve yaş faktörü de vardı (41 yaşında) şimde beş aylık bebişimiz var çok şükür hiçbir sıkıntısı olmadı hatta yengem normal doğum yaptı

Allahım bağışlasn bebişinizi Allah tüm isteyenlere de bana da o güzel duyguyu nasip etsin inşallah.

Her ay kadın rahmi kendini gebe kalmaya hazırlıyor ama gebelik oladığı zaman, o rahim duvarının kalınlaşan tabakası dökülüyor, onada adet kanı deniyor, biliyorsundur büyük bir ihtimal. İşte ilk gelen kan daha taze oluyor , ama gün geçtikçe o kan durdukça eskiyor, onun için böyle oluyordur benimde her adetten sonra oluyordu hafifte kokulu oluyor, kafana takma kötü birşey yoktur

canım hamileliğim uzun sürmedi derken kısa sürede hamile mi kaldın

önceden takıntılı değildim bu iki aydır herşeyi kafaya takar oldum.teşekkür ediyorum canım bilgilendirdiiğin için

Kızlar az önce bir haber aldım. Kuzenim 2 senedir istiyordu. Beni aradı cumartesi hsg işe yarıyor mu diye sormak için. Bende söylememiştim henüz. Çok üzülmüştü umut olsun istedim. Tabiki dedim bak çektirdiğim ay oldu falan diye anlattım. Onun da adeti geçmiş bugün zorla test yaptırdım. Hamileymiş meğerse boşa üzmüş kendini.

Biraz önce böyle ince ince yumurtalarımda sanki minik sızlama oldu ama kendimi dinledim galiba
onu bende çok yapıyorum ya
geçen ay o kadar çok odaklandım ki ve öyle emindim ki o yüzden bu ay pek bi relaks herşeyi adet'e yoruyorum :) çünkü geçen ay çok üzüldüm yine yaşamak istemiyorum aynı şeyleri..umuarım güzel haberler veririz birbirimize :)

Merhaba hamile kalanlar şimdiden tebrik ederim herhangi birşey kullandınız mı mera ettim ovulasyon testi falan ben bir buçuk senedir istiyorum ama nasip olmadı kahverengi akıntı mevsimsel olabiliyor çok kişide var doktora enfeksiyon rahatsızlığı için gittim bende de var söyledim önemsemedi bile onu

Merhaba öncelikle teşekkürler iyi dileklerin için bizim bu ay 2. denememizdi iki ay ovulasyon testi kullanmadık hatta internetten ovulasyon ve gebelik testi aldım bu ay olmazsa birde böyle takip edeyim diye ama hamileymişim meğer dün öğrendim akıntımı takip ettim ve telefonda takvim uygulamasını kullandım Rabbim nasip etti çok şükür sizlerede nasip etsin inş. Ama uzun süre olmuş sizin bence ovulasyonla takip edin bence iyi günler dilerim

Evet uzun zaman oldu 2 sene 1aylık evliyim çok zor günler geçirdim rabbim herkese nasip etsin aratmasın inşaallah sizi de tebrik ederim önerdiğini bir marka var mı nerden sipariş verdiniz

meraba canim simdi benim o takvime gire 15 i yumurtlamam ve akintimda oldu canim ama 2 gun ince tekrar akintim basladi seffaf su gibi ve artiyo gttikce acaba yumurtluyomuyum 1 ayda iki kere olabilir mi hamis miyim kafam karisti

Yaa canım çok tatlısın ya:)) valla senin yazdıklarını okudukca gülümsüyorum maşallah diyorum inş. bende şu karamsarlıktan cıkarım bir gün

mecburuzbebeğim çıkmazsak hiç olmuyor birde pozitif olalım bakalım belki o zaman olur ne mutlu bana size mutlu edip gülümsetebiliyorsam

Kızlar dün akşam alıntıda bahsettiğim akıntının aynısı az öncede geldi. Bugün bat günüm ama kırmızılar yok meydanda daha. Ağrım sızımda yok. bu şeffaf uzayan sümüksü yumurtlama akıntısının neden olduğunu çözmüş değilim.

Ayrıca dün gece vajinamda ara ara giren kramplar oldu. Kasıklarımda değil, bildiğiniz çamaşırın değdiği alt kısımlarda kramp ağrı sızlama gibi kısa süreli ilginç şeyler hissettim. Çok sürmedi.

Şimdide sol kasık tarafımın bacağımla birleştiği çevrede gerilme gibi bişiy hissediyorum ara ara giriyo çıkıyo.

Bu garipliklerin ne olduğunu yorumlayabilecek birileri varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…